Хрещатик Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 191192193194195 ... 829>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Хрещатик Банк - БАНКРОТ 3.4 5 356
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
22%
80
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
7%
25
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
50
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
72
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
36%
129
Всього голосів : 356
Повідомлення Додано: П'ят 10 гру, 2010 12:37

Философ написав:
Tarasov2 написав:Погортав гілку, але не знайшов обговорення депозитного вкладу «Святковий» до 18-ї річниці банку.
Поділіться досвідом чи все так гарно і справно з цими відсотками?

Який досвід, якщо вклад новий ?
Довкладень немає.
18,18% на перші 6 місяців, а вклад на 18 місяців, а яку ставку банк виставить на два інших піврічних періоди - це вже як йому заманеться.
Хто ім не дасть зробити так:
1-6 місяць - 18,18%
7-12 місяць - 0,18% (чи на їх розсуд).
Так що банк пропонує, а Ви думайте.

З сайту: "18,18% на перші 6 місяців (фіксована для кожного шестимісячного періоду) ".

Давно не заходив на сайт, а дати там не видно, тому вирішив, що пропозиція не така вже і свіжа.. але не в тому суть.

Щойно спілкувався з банком. Пояснили, що після пів року, якщо нова відсоткова ставка мене не буде влаштовувати я можу забрати гроші без втрати відсотків.
Tarasov2

Повідомлення Додано: П'ят 10 гру, 2010 12:40

Симпатичные условия. Или где-то спрятан подвох?
Veroni4ka

Повідомлення Додано: П'ят 10 гру, 2010 12:43

Veroni4ka написав:Симпатичные условия. Или где-то спрятан подвох?

Не думаю, що схований "подвох", але у будь-якому разі договір читайте уважно)
Tarasov2

Повідомлення Додано: П'ят 10 гру, 2010 13:04

Tarasov2 написав:
Философ написав:
Tarasov2 написав:Погортав гілку, але не знайшов обговорення депозитного вкладу «Святковий» до 18-ї річниці банку.
Поділіться досвідом чи все так гарно і справно з цими відсотками?

Який досвід, якщо вклад новий ?
Довкладень немає.
18,18% на перші 6 місяців, а вклад на 18 місяців, а яку ставку банк виставить на два інших піврічних періоди - це вже як йому заманеться.
Хто ім не дасть зробити так:
1-6 місяць - 18,18%
7-12 місяць - 0,18% (чи на їх розсуд).
Так що банк пропонує, а Ви думайте.

З сайту: "18,18% на перші 6 місяців (фіксована для кожного шестимісячного періоду) ".

Давно не заходив на сайт, а дати там не видно, тому вирішив, що пропозиція не така вже і свіжа.. але не в тому суть.

Щойно спілкувався з банком. Пояснили, що після пів року, якщо нова відсоткова ставка мене не буде влаштовувати я можу забрати гроші без втрати відсотків.

Це має бути відображено в договорі, бо надіятися на слова банківського клерка марно.
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 гру, 2010 13:45

А я открыл этот депозит, меня привлекли условия. Время покажет, правильно ли я сделал, но пока не жалуюсь.
Remady

Повідомлення Додано: Пон 13 гру, 2010 18:30

В КБ «Хрещатик» стартовала акция к 18-летию банка

На днях в банке «Хрещатик» стартовала акция «Нам – 18! Время выбирать!», приуроченная 18-летию учреждения. В рамках этой акции клиентам - физическим лицам предлагается депозит «Святковий» без права пополнения на срок 18 месяцев с фиксированной процентной ставкой для каждых шести месяцев размещения вклада. Для первого шестимесячного периода установлена ставка в размере 18,8% годовых. Для последующих – второго и третьего шестимесячного периодов – банк будет устанавливать ставку, исходя из рыночной среды после окончания первого и второго периодов соответственно.
Выплата процентов по желанию клиента может осуществляться двумя способами: ежемесячно или в конце срока (с ежемесячной капитализацией).
Кроме того, клиент получает дополнительный сервис: бесплатное открытие карточного счета с оформлением международной платежной карты VISA Electron или MasterCard Maestro для перечисления начисленных по вкладу процентов и суммы депозита, если сумма вклада превышает 100 тыс.грн, или чиповой платежной карты Visa Classic Smart, если сумма вклада превышает 100 тыс.грн. Также банк предоставляет возможность вкладчику открыть текущие счета в гривне и банковских металлах для покупки банковского золота без физической поставки по безналичному расчету, если суммы начисленных процентов будет достаточно для приобретения не менее 5 г металла.
Slim

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2010 11:37

Remady написав:А я открыл этот депозит, меня привлекли условия. Время покажет, правильно ли я сделал, но пока не жалуюсь.

так що там у договорі? Прописана можливість того, що після пів року, якщо нова відсоткова ставка не буде влаштовувати можна забрати гроші без втрати відсотків?
Tarasov2

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2010 12:00

Такие условия и в Эксиме -давно уже.Меняют процент сами по периодам-автоматом.Но досрочно вклад снять невозможно без потери процентов.Или оставлять его под текущие проценты или потерять почти весь навар.Дума. что и Хрещатик скопировали те же условия.
FONTAN

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2010 12:45

По условиям договора, теряешь проценты, если снимаешь вклад досрочно, то есть в первые пол года. Если по истечению полугода вас не устраивают новые ставки, вы можете забрать свои деньги без потери набежавших процентов за эти пол года или оставить, если вас устраивают новые ставки.
Remady

Повідомлення Додано: Вів 14 гру, 2010 13:02

Так пол года это ж досрочно? Вклад рассчитан же на 18 месяцев?
Slim

#<1 ... 191192193194195 ... 829>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє