Хрещатик Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 284285286287288 ... 829>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Хрещатик Банк - БАНКРОТ 3.4 5 356
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
22%
80
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
7%
25
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
50
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
72
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
36%
129
Всього голосів : 356
Повідомлення Додано: П'ят 30 гру, 2011 22:46

Присоединяюсь. С новым годом, Ура!)))
LenaLena5

Повідомлення Додано: Суб 31 гру, 2011 01:43

xcitybank написав:
Дійсно, пенсійні карткові рахунки, які мають уособлення у вигляді платіжної картки, призначені для зарахування адресного (цільового) перерахування коштів з Пенсійного фонду України. Тобто там має перебувати саме Ваша пенсія, і якщо Ви не знімаєте її у повному обсязі, вона приносить Вам дохід у розмірі 12% річних по залишках на рахунку. Тож, поповнювати такі цільові рахунки не можна.

Но раньше то было можно. Только вы стыдливо умалчиваете, что тогда у банка были проблемы с ликвидностью. Тогда и ставки были 14 % и выше и лояльность к пенсионерам была 0,5% ,а не 0,25 как сейчас и пополнения принимали с радостью. Я держал на картах родителей свои свободные деньги и многие мои знакомые поступали так же. А сейчас все выводят эти деньги в другие "рыбные места", а Хрещатик смотрит на это сквозь пальцы и не понимает, что можно и опоздать... и тогда снова как весной 2009 года будет предлагать вклады больше 30%, чтобы поддержать ликвидность... но тока вопрос - понесёт ли народ деньги? Думаю врядли, как это сейчас происходит с ПИБом и ВТБ 8)
Nav777

Подякував: 3 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 гру, 2011 03:14

xcitybank написав:stormex

Стосовно вкладів з щомісячною виплатою відсотків нараховані відсотки зараховуються на картковий рахунок, який безкоштовно відкривається до депозиту. На сьогоднішній день банк, на жаль, не надає послугу автоматичної конвертації коштів, що зберігаються на рахунках фізичних осіб. В той же час звертаємо Вашу увагу, що по «дитячих» вкладах відсотки щомісячно капіталізуються (приєднуються до суми вкладу), тобто конвертувати буде нічого.
Відносно пенсійних рахунків також звертаємо Вашу увагу, що відкриваються вони відповідно до Закону про недержавне пенсійне забезпечення, тому режим супроводу цих рахунків і порядок повернення вкладу кардинально відрізняється від звичайних депозитів.
Крім того, згідно з чинним законодавством, пенсійні виплати оподатковуються (60% виплат по ставці 15%), що також не властиве останнім видам вкладів (згідно з Податковим кодексом звичайні вклади оподатковуватимуться лише в частині нарахованих відсотків, по ставці 5%).

Большое спасибо Вам за развернутый ответ. С Наступающим! С пенсионными играть не буду. Глупо - в штатах наоборот, инветируйте надолго, и не платите налоги. Идиотизм. Более того, инвестишь то гривней, на свой страх и риск, а еще и государство лезет в карман...
Как только введут налог на депозиты - вообще спрыгну со вкладов, потому как не хочу, чтобы лица, сующие руку в карман простых граждан, имели вседозволенность и смотрели суммы моих депозитов. Все в стране идет по белорусскому сценарию. Я его пережил, и очень много могу рассказать, особенно тем, кто кричит, "что декларации и доходы в налоговой". Там тоже, одно время сделали единку с большими лимитами, и потом ко всем по списку пришли...
Но вклад, если ставки будут на уровне, я сделаю. Ваш банк на хорошем счету у меня, один из немногих.
stormex

Повідомлення Додано: Суб 31 гру, 2011 15:55

Nav777 написав:
  xcitybank написав:
Дійсно, пенсійні карткові рахунки, які мають уособлення у вигляді платіжної картки, призначені для зарахування адресного (цільового) перерахування коштів з Пенсійного фонду України. Тобто там має перебувати саме Ваша пенсія, і якщо Ви не знімаєте її у повному обсязі, вона приносить Вам дохід у розмірі 12% річних по залишках на рахунку. Тож, поповнювати такі цільові рахунки не можна.

Но раньше то было можно. Только вы стыдливо умалчиваете, что тогда у банка были проблемы с ликвидностью. Тогда и ставки были 14 % и выше и лояльность к пенсионерам была 0,5% ,а не 0,25 как сейчас и пополнения принимали с радостью. Я держал на картах родителей свои свободные деньги и многие мои знакомые поступали так же. А сейчас все выводят эти деньги в другие "рыбные места", а Хрещатик смотрит на это сквозь пальцы и не понимает, что можно и опоздать... и тогда снова как весной 2009 года будет предлагать вклады больше 30%, чтобы поддержать ликвидность... но тока вопрос - понесёт ли народ деньги? Думаю врядли, как это сейчас происходит с ПИБом и ВТБ 8)

Оформляйте пенсию родителей в Дельте, там и на остаток 15% и пополнения без ограничений.
И вся атмосфера, Укрсоцбанк и евронет снятие без комиссий.
WachtAmRhein

Подякував: 665 раз.
Подякували: 1330 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2012 13:25

WachtAmRhein
И опять Дельта на белом коне. Что-то зачастили с инфой про этот банк на ветке Хрещатика.
Klastero

Подякував: 11 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2012 15:00

Nav777 написав:
  xcitybank написав:

Согласен 100%. :D
Востаннє редагувалось pilligrim в Чет 29 бер, 2012 16:22, всього редагувалось 1 раз.
pilligrim

Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2012 15:49

pilligrim
Что же это за чудесный банк? Не Дельта ли часом? :D
Klastero

Подякував: 11 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2012 16:35

Klastero написав:pilligrim

Как еще вариант, КД.
AlexJ

Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2012 18:57

Моя сестра получает зп на карточку Хрещатик, загорелась акцией «рождественский подарок активным клиентам» единственное она не уверенна все ли карточки могут участвовать в конкурсе, подскажите?
TemRusllan

Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2012 19:31

Klastero написав:pilligrim

Я не употребляю названий. Дабы не быть обвинённым в рекламе другого банка...
Что тут предосудительного :?: :wink:
pilligrim

Подякували: 8 раз.

Профіль

#<1 ... 284285286287288 ... 829>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість