Хрещатик Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 286287288289290 ... 829>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Хрещатик Банк - БАНКРОТ 3.4 5 356
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
22%
80
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
7%
25
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
50
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
72
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
36%
129
Всього голосів : 356
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2012 16:12

Шановний vovella!

vovella
Процентна ставка за діючими вкладами «Святковий», залученими з 17.12.10 по 16.01.11, після закінчення першого шестимісячного періоду розміщення на другий шестимісячний період терміну розміщення цих вкладів була встановлена у розмірі 11% річних у гривні.
Інформація про зміну ставки по вкладах «Святковий» розміщувалася, як і передбачено договором, на сайті банку (http://www.xcitybank.com.ua/ukr/service ... /deposits/) та у відділеннях, протягом періоду проведення змін, тобто з 16.06.2011 по 16.07.2011.

Перелік банків-партнерів банкоматної мережі банку «Хрещатик» поповнився ще одним учасником — ним став Дочірній банк Сбербанку Росії.
Участь у такому партнерському проекті дає змогу клієнтам усіх банків-партнерів — держателям карток міжнародних платіжних систем Visa та MasterCard — знімати готівку за пільговим тарифом та ін.

Довідково за темою:
Станом на 01.01.12 об’єднана банкоматна мережа банку “Хрещатик” і банків-партнерів, серед яких Укрсоцбанк, Універсал банк, ВТБ Банк, Експрес-Банк, банк «Руський Стандарт», Міжнародний інвестиційний банк, Златобанк, Терра Банк, Євробанк, банк «Даніель», Дочірній банк Сбербанку Росії, налічує понад 2,7 тис. банкоматів.
xcitybank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2012 12:40

xcitybank написав:vovella
Процентна ставка за діючими вкладами «Святковий», залученими з 17.12.10 по 16.01.11, після закінчення першого шестимісячного періоду розміщення на другий шестимісячний період терміну розміщення цих вкладів була встановлена у розмірі 11% річних у гривні.

Саме тому я й написав "мав необачність оформити вклад Святковий". Якщо банк вважає коректним зменшувати ставку з 18,18% до 11% на інші 12місяців, при тому що в цей же час (липень) в банку були вклади на рік із ставкою близько 15% нічим іншим як обман клієнтів я назвати не можу. Бо якби банк зменшив ставку до максимльного відсотку що був на той час на вклади на рік -- абсолютно справедливо, а так... Тоді не забрав вклад лише тому що перебував у відпустці і перерозмістити депозит в іншому банку мав нагоду лише через декілька тижнів, тому вже вирішив дочекатися грудня.
Оскільки в лютому закінчується 2-й шестимісячний період по ще одному "Святковому" прошу повідомити ставку яка діяла з серпня.
vovella

Подякував: 2 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2012 13:04

vovella написав:
  xcitybank написав:vovella

Саме тому я й написав "мав необачність оформити вклад Святковий". Якщо банк вважає коректним зменшувати ставку з 18,18% до 11% на інші 12місяців, при тому що в цей же час (липень) в банку були вклади на рік із ставкою близько 15% нічим іншим як обман клієнтів я назвати не можу. Бо якби банк зменшив ставку до максимльного відсотку що був на той час на вклади на рік -- абсолютно справедливо, а так... Тоді не забрав вклад лише тому що перебував у відпустці і перерозмістити депозит в іншому банку мав нагоду лише через декілька тижнів, тому вже вирішив дочекатися грудня. Мабуть саме на подібні моменти був розрахунок в банку.

По долгосрочным вкладам в Хрещатике не выгодные предложения (за исключением депозита «Повноліття»), выгодней каждый год приходить и перекладывать на новый годовой вклад, причем можно найти ставки и привлекательней, чем дает Хрещатик в др. достаточно надежных банках.
Сам так ушел из Хрещатика, снизили по вкладу который заключил на 25 лет с 21%, до 15 %, при этом по годовым депо давали 18,75 %, за 25 лет таким образом, если постоянно будут пересматривать, что процент будет все время меньше годового депо, то получу примерно через 25 лет сумму меньшую в два раза чем перекладывая каждый год на годовые депозиты с максимальной ставкой.

Похоже логику искать в действиях банка не стоит, мировая практика, что по долгосрочным депо платят максимальный процент, а логика Хрещатика похоже набрать депо по максимуму, а потом снизить ставки до ниже чем годовой депо, фактически ниже рынка, расчет на то что часть вкладчиков деньги оставит.
Ivan_74

Заблокований
Подякував: 46 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2012 14:26

Ivan_74 написав:
По долгосрочным вкладам в Хрещатике не выгодные предложения (за исключением депозита «Повноліття»), выгодней каждый год приходить и перекладывать на новый годовой вклад, причем можно найти ставки и привлекательней, чем дает Хрещатик в др. достаточно надежных банках.
Сам так ушел из Хрещатика, снизили по вкладу который заключил на 25 лет с 21%, до 15 %, при этом по годовым депо давали 18,75 %, за 25 лет таким образом, если постоянно будут пересматривать, что процент будет все время меньше годового депо, то получу примерно через 25 лет сумму меньшую в два раза чем перекладывая каждый год на годовые депозиты с максимальной ставкой.

а Хрещатик мав по договору право знижувати відсоток?
І як пройшла процедура зміни?
Betis_ck

Подякував: 1109 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2012 15:25

Betis_ck
Да. в договоре это прописано. Ставка по этому вкладу была фиксированной пол года, если не ошибаюсь.
Klastero

Подякував: 11 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2012 15:30

Betis_ck

Имел!
Прислали заранее заказное письмо о снижение ставки с такого то числа, если не согласен в соответствие с пунктом договора имею право прийти и забрать вклад в течение 20 дней без потери процентов, так что в этой части все было прозрачно и предельно честно, это не хитро*опый ВТБ который начхал на клиентов, договора и законы.

В связи с выше написанным претензий к Хрещатику не имею, если мне понадобится готов работать с банком и дальше именно поэтому его мониторю, просто не очень понимаю логику банка, давать по долгосрочным вкладам % меньший чем % по годовым, тем более когда мировая практика говорит об обратном и по долгосрочным депо дают больше % чем по годовым.
Ivan_74

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2012 15:38

Klastero написав:
Да. в договоре это прописано. Ставка по этому вкладу была фиксированной пол года, если не ошибаюсь.

Не знаю про какой договор Вы говорите, а я про договор вклада «Майбуття», такого, что банк пересматривает ставку каждые пол года в этом договоре нет, но есть пункт, что банк имеет право изменить % при этом предупредив вкладчика за 20 дней, если вкладчик не согласен со снижением ставки то договор разрывается и вкладчик забирает вклад без потери процентов.
В этой части я повторюсь все предельно честно и прозрачно происходило, претензий к банку нет.
Ivan_74

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2012 15:57

Но ведь фактически имеют на это право, ведь как говорится хозяин-барин. Тем более при нашей ненадежной ситуации в стране они, наверное, тоже не могут себе позволить фиксировать ставку на очень длительные периоды. Кто же станет себе в убыток работать, даже для поддержания доброго имени. Ведь с нашим правительством семь пятниц на неделю, постоянно ратифицируют какие-то новые законы, поправки к имеющимся и т.п. Так что банкам тоже приходится резервировать для себя так сказать запас прочности.
Макаренко_Игорь

Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2012 16:40

Ivan_74
А от мені такий лист не приходив. Причому, як я написав у мене було 2 вклади "Святковий" розміщені з різницею в півтора місяця. І от цікаво: в обох різні зобов"язання банку щодо оповіщення відносно зміни ставки. В першому (під 18,18%) --на сайті і у відділеннях банку, в другому (під 16,18%) -- рекомендованим листом. Тому,якщо по першому також особливих претензій не можу пред'явити, то по другому буду вимагати нарахування ставки, зазначеної в договорі. Чи може якщо лист не приходив то й ставка не змінювалась?

Макаренко_Игорь
Я не заперечую проти зміни ставки -- це дійсно прописано в договорі. Але якщо згідно договору вклад лежатиме ще рік -- чому ставка по ньому менша ніж по іншим вкладам на рік. Так було в липні, зараз ситуація логічна -- залишається 6міс., і ставка така ж як і по Оберігу на 6міс. -- 15,25%
vovella

Подякував: 2 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2012 16:56

vovella написав:Ivan_74
А от мені такий лист не приходив. Причому, як я написав у мене було 2 вклади "Святковий" розміщені з різницею в півтора місяця. І от цікаво: в обох різні зобов"язання банку щодо оповіщення відносно зміни ставки. В першому (під 18,18%) --на сайті і у відділеннях банку, в другому (під 16,18%) -- рекомендованим листом. Тому,якщо по першому також особливих претензій не можу пред'явити, то по другому буду вимагати нарахування ставки, зазначеної в договорі. Чи може якщо лист не приходив то й ставка не змінювалась?

Макаренко_Игорь
Я не заперечую проти зміни ставки -- це дійсно прописано в договорі. Але якщо згідно договору вклад лежатиме ще рік -- чому ставка по ньому менша ніж по іншим вкладам на рік. Так було в липні, зараз ситуація логічна -- залишається 6міс., і ставка така ж як і по Оберігу на 6міс. -- 15,25%

Чи може якщо лист не приходив то й ставка не змінювалась?Именно так и обстоит дело, если в договоре написано что должны сообщить письменно то пишите заявление в банк, просите доначислить проценты т.к. банк не выполнил свои обязательства по информированию Вас в соответствие с договором о смене процентов. Но снова могут быть нюансы, на сколько я понимаю это у Вас пролонгация, может в договоре записано что вклад пролонгируется по ставке действующей на момент пролонгации по аналогичному вкладу. Если такой оговорки нет и банк не доначислит Вам проценты, то смело в суд.
Востаннє редагувалось Ivan_74 в Вів 10 січ, 2012 16:57, всього редагувалось 1 раз.
Ivan_74

Заблокований

Профіль

#<1 ... 286287288289290 ... 829>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей