А еще можно зайти в отделение, подсесть к операционисту и с каменным выражением лица попросить распечатать заявку на "внесення готівки" для пополнения депозитного счёта "номер договора" на имя "имя владельца счёта" на такую-то сумму. Думаю прокатит.
|
|
А еще можно зайти в отделение, подсесть к операционисту и с каменным выражением лица попросить распечатать заявку на "внесення готівки" для пополнения депозитного счёта "номер договора" на имя "имя владельца счёта" на такую-то сумму. Думаю прокатит.
А если документы спросят? Рассказывать что забыл дома? А если пол не совпадает?
Sophy
Мне не очень понятен сарказм и предмет дискуссии, любой человек может прийти и имея банковские реквизиты перечислить грн. (пополнить депозит) на депозитный счет другого человека при этом доверенность не нужна, а вот с валютой сложней, тут нужна доверенность, это требование НБУ и валютного законодательства, так что если в каком то банке от вас не принимают пополнение на грн. счета вашего родственника без доверенности то это самодеятельность банка. Поповнення депозитного рахункуНа вкладний (депозитний) рахунок фізичних осіб можуть бути зараховані кошти, які надійшли на ім'я вкладника від іншої фізичної особи, якщо інше не передбачено договором. У більшості договорів нашого банку для поповнення вкладу іншою особою необхідна довіреність. При оформленні довіреності, в ній чітко зазначаються повноваження довіреної особи (тобто перелік операцій, які можна проводити) і вказується номер договору та рахунку, на який видається довіреність, наприклад:
поповнювати депозитний рахунок; отримувати через касу банку гроші з рахунку, у тому числі нараховані відсотки за вкладом; отримати суму вкладу після закінчення терміну дії договору; достроково розірвати договір і отримати суму вкладу; здійснювати безготівковий переказ коштів з рахунку, і т.п. Клієнти банку «Хрещатик» - серед переможців акцій MasterCardМіжнародна платіжна система MasterСard Worldwide визначила переможців чергової акції «Сезони вдалих покупок – Осінь». Клієнтка Дніпропетровського регіонального відділення банку «Хрещатик» Лариса Паньків стала власником подарункового сертифікату номіналом 500 гривень, який можна витратити в мережі магазинів-партнерів акції.
Нагадуємо: банк «Хрещатик» продовжує брати участь у спільних акціях з міжнародними платіжними системами. Наразі для власників платіжних карток Visa та MasterCard діє акція «Різдвяний подарунок активним клієнтам», а також акція "Розраховуйтесь карткою Visa – Вам сподобається!". Подробиці ― на сайті банку «Хрещатик»: . А пополнять депо может кто угодно или конкретно родственник? Насчёт валюты согласна полностью, а насчёт гривны просто не в курсе. Но если и для гривны нужна доверенность, то цена вопроса примерно 200 грн. А то и больше. В зависимости от аппетитов нотариуса.
На самом деле Вам не обязательно иметь нотариально заверенный документ. Такой документ можно составить прямо в банке, придя для этого с паспортом и кодом и соответственно с тем кому доверяете пополнять или снимать деньги. Разница будет только в том что срок действия нотариально заверенной доверенности как правило 3 года, а срок действия этой доверенности будет распространяться на срок действия вклада. Стоит кстати всего 30 грн.
Не знаю как в Хрещатике, но в Дельте я весь 2011 год пополнял депозит кума под 26% (сам в конце 2010 не успел на уходящий поезд), никто ни разу даже не заикнулся о том, что мол якобы нельзя такое делать, деньги, как говорится, не пахнут.
xcitybank
Спасибо за инфу, передам сестре пусть оформляет доверенность на меня по приезду.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||