LenaLena5 написав:Ratatui На сегодня у меня один вклад годовой в гривне Обериг, меня все устраивает. Еще планирую вклад в валюте, но пока свободных денег нет.
Но до этого депо сотрудничали? Своевременно ли все отдавали,персонал знает какие продукты предлагает или им надо говорить что у них есть хорошего?
По депозитам осечек не было, а сервис меняется от отделения к отделению, можно нарваться на "человеческий фактор", но это болезнь не только этого банка. Горячая линия у них достаточно вменяемая, но бывает, к ним проблема дозвониться - тупо частые гудки "занято" как при совке и все.
Koval написав:рамос Вроде можно, есть же какая-то международная система Свифт, там вроде получается 1,5% комиссия.
Вы же не сравнивайте – это совсем разные вещи. Да, в СВИФТе может быть комиссия 1,5 %, но это если переводите от 1 тыс. долл. А если сумма меньше - комиссия будет больше, чем в том же Анелике.
LenaLena5 написав:Ratatui На сегодня у меня один вклад годовой в гривне Обериг, меня все устраивает. Еще планирую вклад в валюте, но пока свободных денег нет.
Но до этого депо сотрудничали? Своевременно ли все отдавали,персонал знает какие продукты предлагает или им надо говорить что у них есть хорошего?
По депозитам осечек не было, а сервис меняется от отделения к отделению, можно нарваться на "человеческий фактор", но это болезнь не только этого банка. Горячая линия у них достаточно вменяемая, но бывает, к ним проблема дозвониться - тупо частые гудки "занято" как при совке и все.
Я не связист, но, возможно, это вопрос к вашему провайдеру. У меня такая проблема с гудками бывает, когда я звоню на стационарные номера с лайфа.
Банк «Хрещатик» розпочав виплати вкладникам «ЕРДЕ Банку» п’ятої черги
З 19 грудня п.р. банк «Хрещатик» розпочав виплати коштів п’ятого траншу вкладникам «ЕРДЕ Банку». Виплати здійснюються згідно з наданим реєстром за договорами, строк дії яких закінчився 05 грудня 2012 року включно, та за договорами банківського рахунку, у тому числі картковими рахунками. Виплати коштів здійснюються через установи «Хрещатика» протягом дії в «ЕРДЕ Банку» тимчасової адміністрації. Для отримання коштів вкладнику потрібно пред’явити паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера фізичної особи – платника податку та заяву на ім’я уповноваженої особи Фонду щодо перерахування коштів з рахунків «ЕРДЕ Банку». Відшкодування також виплачуються іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності, а також свідоцтва про народження дитини, якщо вклад був відкритий на ім’я дитини. Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 05 грудня 2012 року, буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб http://www.fg.gov.ua та сайті ПАТ “ЕРДЕ Банк” http://www.rdbank.com.ua
Також у рамках програми лояльності для вкладників збанкрутілих банків у банку «Хрещатик» діють особливі умови. Так, при отриманні відшкодувань за вкладами можливо: оформити в банку «Хрещатик» вклад «Оберіг» або «Скарбничка» у національній валюті терміном на 12 місяців, при цьому процентна ставка, яка діятиме на дату укладення договору банківського вкладу, підвищується на 0,5 п.п. (річних); відкрити безкоштовно картковий рахунок для зарахування отриманих сум відшкодувань на умовах карткового продукту «Для вкладників банків, що перебувають у стадії ліквідації, які отримують гарантовані суми відшкодувань», процентна ставка на залишки встановлюється у розмірі 5% річних.
Вкладникам, інформація про яких відсутня у реєстрі на отримання коштів, необхідно звернутися до ПАТ «ЕРДЕ Банк» за адресою: Київ, вул. Гончарна, 20, тел: 0-800-507-007. Адреси відділень банку «Хрещатик» можна дізнатися за тел.: (044) 490-25-00 або на сайті банку http://www.xcitybank.com.ua/ustanovy Контакти Фонду гарантування вкладів фізичних осіб: 01032, Київ, бульв. Тараса Шевченка, 33-б, тел.: 0-800-308-108 (безкоштовно по Україні зі стаціонарних телефонів).
Зашел в отделение на Театральной-Киевской, хожу, думаю куда денежку на депозит положить. Комната 9м.кв иль меньше? Столы, работники, касса, охранник на стульчике, мужик со стаканом (кружка), пьянка... - А мы празднуем... По-скольку меня не приглашали, я не Николай, то ушел и надолго...
dok Странно. Незаурядная картинка для отделения. Особенно учитывая, что во всех отделениях хряща камеры. Рисковые ребята, если решились на такой публичный корпоратив)
Klastero Я полчаса назад звонил, активировал карту для платежей в интернете. После автоответчика нажал нолик, и сразу оператор ответил. Вроде, все норм.
паскаль написав:Klastero Я полчаса назад звонил, активировал карту для платежей в интернете. После автоответчика нажал нолик, и сразу оператор ответил. Вроде, все норм.
Кибер-мошенников не боитесь? А то многие любители отовариваться в интернете говорят, что это весомая проблема в наше время. Или у вас карта отдельная?