шановний представнику банку xcitybank, підкажіть, будь ласка, що це за тлф. номер у Києві 502-24-93 ? Дзвонили мені з нього, представилися працівниками Хрещатику. на сайті http://xcitybank.com.ua/about/contacts/ не знайшов такого дякую за відповідь
bylvklad Вы меня заинтриговали. Путем несложного расследования я выяснил, что номер принадлежит действительно банку "Хрещатик". По крайней мере, я склонен верить девушке, которая ответила на мой телефонный звонок
Klastero написав:bylvklad Вы меня заинтриговали. Путем несложного расследования я выяснил, что номер принадлежит действительно банку "Хрещатик". По крайней мере, я склонен верить девушке, которая ответила на мой телефонный звонок
спасибо за труд, вы меня немножко успокоили хотелось бы услышать ответ от представителя банка потому что с того номера задавали интимные вопросы, как-то не очень себя чувствуешь в таких ситуациях
Klastero написав:bylvklad Вы меня заинтриговали. Путем несложного расследования я выяснил, что номер принадлежит действительно банку "Хрещатик". По крайней мере, я склонен верить девушке, которая ответила на мой телефонный звонок
спасибо за труд, вы меня немножко успокоили хотелось бы услышать ответ от представителя банка потому что с того номера задавали интимные вопросы, как-то не очень себя чувствуешь в таких ситуациях
На інтимні чесно відповіли?
запитання містило 99% відповіді ризикнув і відповів на майбутнє хотілося б знати, що воно як
tatop написав:запитання містило 99% відповіді ризикнув і відповів на майбутнє хотілося б знати, що воно як
Для чого тоді запитували, якщо відповідь вже знали? Бачу це Вас насторожило? І взагалі, яка ціль цього дзвінка з Хрещатика була?
відповідь вони не знали, просто запитання містило певну інформацію, яку я не міг би довірити третім особам. насторожило те, що телефонують з номерів, які я не можу знайти в їхніх офіційних джерелах. мета дзвінка - з'ясувати ту частину інформації, яка не містилася у їхньому запитанні (вони її не могли знати).