Хрещатик Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 411412413414415 ... 829>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Хрещатик Банк - БАНКРОТ 3.4 5 356
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
22%
80
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
7%
25
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
50
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
72
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
36%
129
Всього голосів : 356
Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2013 19:01

tatop
Думаю, что это не хорошо и не плохо. И, в принципе, логично. Если банк не стремится выходить на IPO, какой смысл в рейтинговании в международном агентстве?
Klastero

Подякував: 11 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2013 19:08

Klastero написав:tatop
Думаю, что это не хорошо и не плохо. И, в принципе, логично. Если банк не стремится выходить на IPO, какой смысл в рейтинговании в международном агентстве?

Як на мене саме рейтингування в серйозному агенстві говорить про прозорість банку.
В ФІЧів рейтинг не купиш, ось і все.
Чи багато українських банків там рейтингуються?
Хрещатик до цього часу старався. Зараз здався.
Діло хазяйське.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2013 19:12

tatop написав:

Як на мене саме рейтингування в серйозному агенстві говорить про прозорість банку.
В ФІЧів рейтинг не купиш, ось і все.
Чи багато українських банків там рейтингуються?
Хрещатик до цього часу старався. Зараз здався.
Діло хазяйське.

а случаем не серьезные ли агенства были одним из катализаторов мирового кризиса?
не фитч ли лепил псевдо рейтинг лемон-бразерсу и прочим ж/масонским конторам?
ВВГ

Подякував: 91 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2013 19:18

tatop
Я так понимаю, что решение временное. Пока ситуация в еврозоне сомнительная, смысла туда выходить, наверное, и нет. К тому же, думаю, что Fitch Ratings удовольствие не из дешевых. А в плане престижа, лично я, больше смотрю на показатели и личный опыт.
Klastero

Подякував: 11 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2013 19:24

Я так понимаю, что решение временное. Пока ситуация в еврозоне сомнительная, смысла туда выходить, наверное, и нет. К тому же, думаю, что Fitch Ratings удовольствие не из дешевых. А в плане престижа, лично я, больше смотрю на показатели и личный опыт.

Подивимся наскільки тимчасово. В кризу ж 2008-2009 не виходили, а зараз вийшли, тимчасово звичайно. :wink:
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2013 19:44

Согласен, участие в этих рейтингах статусно для банка. Но, целесообразность должна быть приоритетнее имиджа. Наверное, затраты не оправдывают отдачи, на которую рассчитывают.
Макаренко_Игорь

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2013 23:35

tatop написав:

Подивимся наскільки тимчасово. В кризу ж 2008-2009 не виходили, а зараз вийшли, тимчасово звичайно. :wink:

Ось мої п*ять копійок: Fitch Ratings задоволення не тільки не з дешевих, а прямо скажемо - дороге. В кризу не виходили, бо майже всі (і я в тому числі) не могли передбачити, що і через 4 роки ситуація буде настільки погана, як зараз. Це вже сьогодні виникають питання, а скільки ця стагнація триватиме, а тоді розраховували ну півтора-два роки і буде новий підйом і відповідно попит на банки. Тому моя думка - рішення вірне. Всеодно переважна більшість фізиків ці рейтинги не цікавлять - % давай і побільше! Корпоративні клієнти із серйозними фінансистами краще будь-якого Fitch Ratings знають ситуацію у банку з яким співпрацюють або думають про співпрацю.
А от висновки Fitch Ratings по кредитному портфелю (надмірна концентрація та прострочка, плюс високий рівень пролонгованих кредитів) дають привід замислитись над станом банку, хоча якщо не буде глобальних потрясінь ситуацію, я надіюсь, поправлять.
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 бер, 2013 15:21

Помнится мне, Надра рейтинговался Фитчем, но это особо не помогло беднягам-вкладчикам этого банка в кризис. Это же не панацея все эти рейтинговые агентства, это просто условие для тех банков, которые сделки заключают на зарубежных рынках.
TemRusllan

Повідомлення Додано: Сер 20 бер, 2013 17:53

Re: Хрещатик

Никак не могу разобраться в ключах СДУР для системы "Клиент - Банк". Может есть какие-то общие правила, пока я не позвонил в банк и не опозорился?)
kirillDot

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 бер, 2013 00:16

kirillDot написав:Никак не могу разобраться в ключах СДУР для системы "Клиент - Банк". Может есть какие-то общие правила, пока я не позвонил в банк и не опозорился?)

Со СДУР надо быть очень осторожным, чтобы не допустить слива инфы или, не дай Бог, несанкционированного доступа. Самое необходимое описано тут: http://xcitybank.com.ua/userfiles/file/ ... t_Bank.doc
hvilya

Подякував: 4 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

#<1 ... 411412413414415 ... 829>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор