iSeeYourSmile
На всю.
|
|
![]() Банк «Хрещатик» отримав чистого прибутку 2,6 млн грнБанк «Хрещатик», незважаючи на складну політико-економічну ситуацію в країні, протягом серпня п. р. продемонстрував позитивну динаміку по всіх основних показниках діяльності і отримав 2,6 млн грн чистого прибутку.
Активи у минулому місяці зросли на 3,1% — до 9 млрд грн, у тому числі кредитно-інвестиційний портфель збільшився на 2%, до 6,7 млрд грн станом на 01.09.14. У серпні було надано кредитів бізнесу та приватним клієнтам загальною сумою понад 259 млн грн, у тому числі фізичним особам — майже 10 млн грн, суб’єктам господарювання — 249,48 млн грн. Протягом останнього літнього місяця залучено майже 641 млн грн строкових вкладів від населення та корпоративного бізнесу, в тому числі 359 млн грн становили вклади юридичних осіб та 281,7 млн грн вклади фізичних осіб. Залишки на поточних рахунках клієнтів зросли майже на 220 млн грн. Таким чином, станом на 01.09.14 кошти клієнтів становили майже 6,84 млрд грн, у тому числі кошти юридичних осіб зросли у серпні на 3,2%, майже до 2,89 млрд грн, кошти населення — на 3,2%, до 3,95 млрд грн. Балансовий капітал банку зріс на 2,5 млн грн і станом на 01.09.14 дорівнює 633,4 млн грн. ![]() Порядок получения вкладаДобрый день!
У меня заканчивается два долларовых депо "Обериг" по 1100долларов в один день (14.10.2014). К депозитным договорам у меня были доп. соглашения о выплате вклада и % наличными, а не на карточку. Я почитал условия договоров, и пришел к выводу, что деньги мне будут выплачиваться по такой схеме: 1. 14.10.2014 мне через кассу выплатят тело и % по первому вкладу (так как их сумма меньше 15тыс грн) 2. 15.10.2014 мои деньги от второго вклада зачислятся на вклад "Гаманець", откуда я смогу их снимать только в лимите эквивалента 10 тыс грн, и только предупредив за 2 дня. Вопрос к представителю банка: -Я правильно понял процедуру? -Я могу прийти 11 октября (пятница), и подать заявление на получение денег по "Гаманець" на 15 и 16 октября (хотя на 11 октября денег на "гаманець" еще естественно не будет)? -Не будут ли с меня брать комиссию 1% при получении наличных в кассе с "Гаманець", так как это по сути получение с текущего счета? Спасибо за разъяснение
|
|