|
Хрещатик Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 05 гру, 2014 23:26
Meridian написав: sens написав:Meridian я клиент и рашбанков и Хрещатика . Надо в каждом банке находить свои плюсы . Не валютный банк Хрещатик . Зато с гривней дружит и очень неплохо
Я з Вами згідний, також для себе зробив такий висновок!
Мій висновок трохи інший. Банк не валютний. Але мені депозит в рамках обмеження видає без всякого попереднього замовлення. Хоч прийти що в 9-00 що в 15-30. Новенькими кольоровими купюрами. Я приніс, через рік забрав. Банк свої зобов'язання виконав. А вимагати Вам щось продати, так можна любу ситуацію довести до абсурду.
-
pavyak
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 гру, 2014 19:45
pavyak написав: Meridian написав: sens написав:Meridian я клиент и рашбанков и Хрещатика . Надо в каждом банке находить свои плюсы . Не валютный банк Хрещатик . Зато с гривней дружит и очень неплохо
Я з Вами згідний, також для себе зробив такий висновок!
Мій висновок трохи інший. Банк не валютний. Але мені депозит в рамках обмеження видає без всякого попереднього замовлення. Хоч прийти що в 9-00 що в 15-30. Новенькими кольоровими купюрами. Я приніс, через рік забрав. Банк свої зобов'язання виконав. А вимагати Вам щось продати, так можна любу ситуацію довести до абсурду.
Прочитайте уважно моє запитання до представника банку, і Ви зрозумієте, що я нічого не вимагав. По моєму між запитанням і вимаганням існує велика різниця, я іменно запитував! Ви просто повелись на розумників які рішили вставити свої 5 копійок, хоча до них я не звертався і порад не просив, но це вже питання виховання людини 
-
Meridian
-
-
- Подякував: 61 раз.
- Подякували: 208 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 гру, 2014 20:46
Meridian написав:До прикладу деякі банки продають валюту на депозит своїм клієнтам, чому скажемо Хрещатик не може розробити механізм лояльності для клієнтів. Скажемо продаж валюти на депозит 6 місяців і більше! Для розумників пояснюю я не вимагаю, а пропоную і запитую!
Meridian писал(а): Ваша відповіть нагадує відмазку все банк на продажу імпотент? без різних мутних відповідей По друге куди мені іти і що робити я без вашої поради розберусь! В кожного свої методи ставити запитання . А Хрещатик продає валюти своїм, на жаль ми до них не належимо.
-
pavyak
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 гру, 2014 21:13
Я, пожалуй, отпишусь от этой ветки, тут стало как-то душно.
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 гру, 2014 10:43
Подскажите, почему в интернет-банкинге нет акционных вкладов, например "Різдвяний подарунок"? В чем тогда его смысл?
-
nalim
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 651 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 гру, 2014 12:22
nalim У Хрещатика на сайте помечены те депозиты, которые через интернет-банкинг можно открыть. Может быть со временем и новые все добавятся. Это тот банк, который торопится не спеша.
-
Bingo
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 гру, 2014 12:35
Bingo написав:nalim У Хрещатика на сайте помечены те депозиты, которые через интернет-банкинг можно открыть. Может быть со временем и новые все добавятся. Это тот банк, который торопится не спеша.
В большинстве банков депозиты в ИБ имеют большую процентную ставку, чем открытые в отделении. У Хрещатика - наоборот. Вот я и спрашиваю зачем тогда нужен такой ИБ? Кстати, интересно, когда ставки начнут падать, в ИБ по старым более высоким можно будет еще открыть? Или тогда они быстро все поправят?
-
nalim
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 гру, 2014 12:40
Акция на то и акция. Отстрелялись и закончилась. Наверное в ИБ будут размещать только те депозиты, которые на постоянной основе будут...
-
oleg
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 гру, 2014 13:04
oleg написав:Акция на то и акция. Отстрелялись и закончилась. Наверное в ИБ будут размещать только те депозиты, которые на постоянной основе будут...
Акция идет уже больше 2-х недель, неужели так трудно внести изменения? Ответ, думаю, в другом - банк не делает ставку на ИБ. А еще Хрещатик относится к банкам, которым все по барабану.
-
nalim
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 гру, 2014 13:23
nalim Или в ИБ и так так нормально заходят и нет смысла загонять народ более высокими ставками.
-
oleg
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
|