Хрещатик Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 89101112 ... 829>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Хрещатик Банк - БАНКРОТ 3.4 5 356
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
22%
80
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
7%
25
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
50
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
72
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
36%
129
Всього голосів : 356
Повідомлення Додано: Вів 24 бер, 2009 15:05

Re: скурвився банк в окремо взятих філіях

midnight написав:вирішила розмістити депозит в хрещатику (черкаси). платіжку зробили без проблем, договір - немає кому підписати. попросили почекати годину. швендяла навколо банку по магазинам півтори години. повернулась - немає договору, але кажуть: "не переживайте. ви гроші вносьте, а договір підпишемо і вам за декілька днів зателефонуємо". це ж як? на якій підставі гроші беруться? на якій підставі я їх отримаю назад, якщо договір десь не підпишеться? :( передумала я відкривати у них депозит. дарма тільки час згаяла. думаю, що зараз, коли вкладників меншає можна було б більш уважно підходити до клієнтів.

У меня была подобная ситуация, не было кому подписать договор по причине болезни начальника отделения. Т.к. я обслуживаюсь в Хрещатике более 3-х лет, поверил и пошёл домой с ксерокопией договора и платёжкой. Через день забрал подписанный договор без прроблем. Не вижу причин для прекращения сотрудничества ( неделю назад продлил договор в гривне под неплохой %)

Кстати выводы моей визави уж очень сходны с выводами AlexB( см. выше) по поводу отношений к клиенту. Даже возникло подозрение - не одно ли вы лицо :?: :oops:
Nav777

Подякував: 3 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 бер, 2009 16:52

Nav777 написав:
midnight написав:вирішила розмістити депозит в хрещатику (черкаси). платіжку зробили без проблем, договір - немає кому підписати. попросили почекати годину. швендяла навколо банку по магазинам півтори години. повернулась - немає договору, але кажуть: "не переживайте. ви гроші вносьте, а договір підпишемо і вам за декілька днів зателефонуємо". це ж як? на якій підставі гроші беруться? на якій підставі я їх отримаю назад, якщо договір десь не підпишеться? :( передумала я відкривати у них депозит. дарма тільки час згаяла. думаю, що зараз, коли вкладників меншає можна було б більш уважно підходити до клієнтів.

У меня была подобная ситуация, не было кому подписать договор по причине болезни начальника отделения. Т.к. я обслуживаюсь в Хрещатике более 3-х лет, поверил и пошёл домой с ксерокопией договора и платёжкой. Через день забрал подписанный договор без прроблем. Не вижу причин для прекращения сотрудничества ( неделю назад продлил договор в гривне под неплохой %)

Кстати выводы моей визави уж очень сходны с выводами AlexB( см. выше) по поводу отношений к клиенту. Даже возникло подозрение - не одно ли вы лицо :?: :oops:

особи різні. але мій відгук був в якості +1 до висновку AlexB. в принципі можна було б і повірити, але перед цим я розмістила 5 депозитів в інших банках, де не виникло проблемних питань. тож я відреагувала негативно на таку ситуацію, розвернулася, пішла і розмістила ці гроші в сусідньому себбанку під трошки нижчий %
midnight

Подякував: 13 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 бер, 2009 21:15

midnight написав:на якій підставі я їх отримаю назад, якщо договір десь не підпишеться? :(

На основании кассового документа. Например обратная ситуация: Вы вносите безнал со счета в другом банке. Процедура: сначала договор, потом платеж (скажем договор подписали в конце дня, значит платеж не раньше следующего). Если Вы не сделали платеж сможете по договору вернуть сумму :)?
Я часто (не только в этом банке) договор забираю позже - офрмляю (по причине занятости в рабочее время) по субботам, когда "подписант" выходной, забираю - в следующую субботу...
Merzkaya Gnida

Повідомлення Додано: Вів 24 бер, 2009 21:18

Merzkaya Gnida написав:
Van Golo написав:...Сегодня все работают, пробуйте

Спасибо за информацию. Завтра попробую (хотя необходимости сейчас нет: то, что требовалось - решилось через терминал)...

Забыл вовремя отписаться - действительно, сейчас в банкоматах Хрещатика с картами НСМЭП все нормально.
Merzkaya Gnida

Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2009 11:11

Re:

Так часто бывает... Я всегда забираю у Крещатика договор на 2-3 недели позже, чем депозит закидываю. Обслуживаюсь в отделении в Киеве на Прорезной. Нормальные отношения. Потом с оказией заезжал и забирал подписанные доки у них гамузом...
:D
mastervut

Подякував: 24 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2009 14:47

шановне панство!!! прошу всезагальної уваги!!! офіційне оголошення!!!

подзвонив якось працівник одного банку одному клієнтові, щось сказав, про щось попросив. а клієнт послухав, подумав, згадав відомий анекдот про взаємовідносини в єврейській общині і вирішив запропонувати до вашої уваги переспів цього анекдоту у відповідності до прохання працівника банку.

не дійшли якось згоди по деяким питанням один банк і один громадянин України. і ось подзвонив працівник банку до громадянина та й каже: "як ти міг сказати на всю Україну таке про наш чудовий банк? ти просто зобов"язаний вибачитись і сказати буквально наступне: банк N - найкращий банк. я був неправий. я вибачаюсь." подумав громадянин і вирішив, що дійсно якось негарно вийшло. прийшов він на форум і сказав: "банк N - найкращий банк? я був неправий? я вибачаюсь...."

P.S. шановний абонент 80472339420, ви задоволені? :D :D :D
midnight

Подякував: 13 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2009 12:14

На днях забрал депозит ~30К гривен. Уговаривали оставить, предлагали очень хорошие условия (20% годовых на месяц, 21% годовых на 2 месяца и т.д.), но не согласился. Отдали деньги в течение 15 минут. Все четко, слаженно, молодцы. Зализнычна филия, Киев.
DG

Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2009 08:29

Вопрос к работнику банка, который возможно время от времени читает етот форум:
если я хочу оформить вклад и оформить доверенность на другого человека. Можно ли ето сделать в отделении банка, или же доверенности не оформляются в отделении? :?:
Tries

Подякував: 3 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 бер, 2009 12:13

Tries написав:Вопрос к работнику банка, который возможно время от времени читает етот форум:
если я хочу оформить вклад и оформить доверенность на другого человека. Можно ли ето сделать в отделении банка, или же доверенности не оформляются в отделении? :?:

Можно. При этом при оформлении необходимо присутствие человека, на которого оформляется доверенность. Оформляется в любом отделении, принимающем вклады. Доверенность не распространяется на пользование платежной картой для получения процентов - для этого доверенному лицу выпускается дополнительная карта к тому же картсчету.
Van Golo

Подякував: 5 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2009 07:50

Без предупреждений и проблем дали снять валюту с тек. счета. На этот раз даже в филиале нашлось достаточно денег. Не пришлось ехать в центр. офис.
gray

Подякував: 8 раз.
Подякували: 47 раз.

Профіль

#<1 ... 89101112 ... 829>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор