По проявлению дна хорошо написал.Вот бы это усечь пораньше.
|
|
![]() По проявлению дна хорошо написал.Вот бы это усечь пораньше. ![]() Привет Ставки тяжелые сейчас, но как вариант, да. Валютный депо под 5-7% против гривневого кредита под 20%+. Итого, работая своими деньгами, будешь доплачивать до 15% в год. Может быть интересно для участвующих в приватизации. Также добавлю, что НБУ начал собирать информацию о потребностях в выплате дивидендов. Обещают к 20 мая все собрать, сделать график и с июня включить постепенную оплату. Плюс сегодня пришло письмо - уменьшен срок депонирования гривны для покупки валюты с 4х до 3х дней. Т.е. около 150млн. долл. доп. спроса выйдет на рынок на следующей неделе. Предположительно, выйдет 11 мая, в тот же день, когда будет задвоенный приток валюты после 9 мая. НБУ все просчитал ![]() ![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2016 ГОД (UAH/USD)Всім привіт. Зробив сьогодні все що зміг. Взяв у співробітника сьогодні тисячу по 25. Йому треба було здати. Може після цього таки підемо нижче. В травні мабуть ні, а от в червні.
![]() ![]() Здавати по такому курсу не буду - дешево. Через кілька днів курс буде вигіднішим для такої операції. ![]() ![]() П.С. Розпочинається "роздача слонів" за премєра Гройсмана (нові голови адміністрацій, рухи на митницях, навіть в СБУ певні шушукання). Зрозуміло, ті хто залишається поза процесом, не згідні і починають піднімати шум. З 10 травня політикум стартує з новими силами, енергійно і шумно. ![]() ![]() orest
Взяв вчора в давнього але, нажаль, нечастого клієнта 200 по 25, вважаю, що виручив... Політика, якій ти приділяєш багато уваги на момент працює, але з дуже великою затримкою. А те, про що казали Тихон і Улан, досить швидко (маю на увазі (Т+2) + підготовка до випуску "кошерних" дивідендів. Мій банк одразу після постанови розіслав анкетки для бажаючих. Мені - не актуально ![]() Моє бачення наступного тижня - боковик (+20/-30коп.) Неочікуваний прогул атракціону на МБ - головний свисток на розвороті. Всім удачі! ![]()
Абсолютно згідний. Додатковим ефектом може бути і приїзд місії МВФ з 10-го. На їх приїзди НБУ завжди стає більш демократичним, лояльним і менше втручається в хід подій (щоб не привертати уваги і не спалитися). Плюс виплати по двох банках, їх вплив не прирівнював би до нуля. І відкуп торгівлі після свят. І після вчорашніх-сьогодніщніх подій хтось може і притормозити з заводом валюти. Фактори можуть накластися. Зрештою, перед великим завтрашнім подвійним святом (день матері і Провідна неділя) всі негативні сценарії рішуче відкинемо. Але, навіть в такому випадку, турпохід на південь зупиниться на привал (а я таки голосую за тимчасовий реверс тренду ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|