|
|
![]() Компания «Укрнафта» намерена подписать новое соглашение о реструктуризации многомиллиардной задолженности по налоговым обязательствам с Государственной фискальной службой. Об этом заявил председатель правления компании Марк Роллинс в интервью «Українським Новинам».
«Мы пытаемся достичь нового соглашения с фискальной службой о том, как погашать налоговые обязательства за прошлые периоды в более разумной форме. Пересмотр этого соглашения – стратегическая задача», – сказал он, подчеркнув, что понимает важность погашения задолженности по налогам для государственного бюджета. «Нужно рассматривать разные сценарии, потому что, например, могут быть изменены ставки рентной платы, или опять упадет цена на нефть. Необходимо составить устойчивый договор, который будет работать в разных обстоятельствах», – добавил Роллинс. По словам главы «Укрнафты», на данный момент компания выплачивает текущие налоговые обязательства и не наращивает задолженность. ![]() я дурею в этом "зоопарке..." пропиарились выплатой НАКУ а что же господин забыл о выполнении своих обязательств перед акционерам физиками
![]() Голова правління "Укрнафти" Марк Роллінз виступає за підписання мирової угоди між групою міноритарних акціонерів ы НАК "Нафтогаз України" з приводу спірних боргів НАКу за природний газ, який протягом 2006-2011 років був ним відібраний для подальшого використання для потреб населення.
Про це він сказав в інтерв'ю "Українським новинам". "Я б вважав за краще дійти мирового рішення, оскільки ми знаємо, що суди можуть пройти з дуже непередбачуваними результатами, які можуть і не задовольнити інтереси обох сторін. Тому що є дуже багато нюансів, це питання стратегічне для країни в цілому", - сказав він. Роллінз додав, що протягом місяця він має намір запропонувати сторонам власні пропозиції щодо вирішення спірних боргів. "Найкраща можливість ініціювати цей діалог для мене - прийти з конкретними пропозиціями. Я знаю, що в минулому було кілька спроб, пропозицій, але часи, люди і обставини змінюються, я хотів би ще раз спробувати запропонувати вирішення цього спору, яке я зараз розробляю... Це необхідно зробити в найближчі 30 днів, це моє завдання", - підкреслив керівник "Укрнафти". Раніше голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв заявив, що його компанія має намір протягом найближчого місяця провести остаточні переговори з міноритарними акціонерами "Укрнафти" з приводу їхнього позову проти держави Україна в Арбітражному інституті Торгової палати Стокгольма (Швеція) з приводу відібраного НАКом газу.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор
|
|