Самое парадоксальное что объемы то смешные проходят по рынку, ну нафига убивать акцию на 20% для того чтобы вывести 2700грн.? 120 баксов, блин.
|
|
![]() не розумію скиглиння щодо гоків. Халява за 100 дол і більше за руду закінчилася, а ціна ГОКів тільки на чистому прибутку і трималась. Падати і падати... Якщо чесно, побачивши навіс на ще на минулом тижні хотів тут написати про це, але здержався, а тут все ж не витримав. Бульбашка лопнула, панове. Економіка Китаю продовжує бути в одному місці, китайська нерухомість падає, а тут ще і нові родовища руди в світі освоюються. так що до 2020 року навряд чи руда буде дорожча за 100 долл. Думаю , за позитивним сценарієм СевГОК буде десь торгуватись в коридорі 1.5-3.5. Може якийсь викуп буде... це єдина надія для "ынвесторів".
![]() Aspirant
Томущо ринок дурунуватий. Я думаю проти цього аргументу не посперечаєшся. Хоча б взяти ЗАТР чи Укрічфлот по 4 мільярди капіталізації. і зрівняти цей металолом з нормальною прибутковою Моторкою, у якої теж капіталізація в 4 млрд( так, диви маленькі, але хоч прибуток є, підприємство працює). смішно... Ціна тому Затру вже десь 20-40 коп. Але ж Уба, така уба. І ще. візьмемо новомосковський трубний завод з капіталізацією в... 40 млн. Чим у нього преспективи менші ніж у розграбованого ЗАТРа за 4 мільярди? Я кажу про перекоси на нашому ринку. Де одні підприємства, нижче плінтуса, а інші, які мають не більше преспектив мають захмарні ціни, тому що учасники торгів ще на щось сподіваються, дивлячись на історію цього емітента 3-4 річної давності. А за цей час вже багато що помінялося. Так само і з ГОКами. Ще на щось сподіваються. Хоча якщо буде дорогий викуп по ГОКам, тоді знімаю капелюха, але ж викуп - це справа удачі... ну або інсайдерства... Дивлячись на економіку Китаю, думаю, ринок руди буде дуже дешевий в найближче пятиріччя... ніяких дів точно не варто очікувати. Тільки сподіватися на викуп. Востаннє редагувалось _Легендарный Гусь в П'ят 16 жов, 2015 12:58, всього редагувалось 2 разів.
![]() _Легендарный Гусь проблема в том, что мы себя очень дешево оцениваем....Почему Запорожтрансформатор или тот же Севгок с Укрнафтой не может стоить дороже производя реально нужные средства для экономики и промышленности, а какой-то Netflix, Inc., который сдает в аренду двд диски может стоить 43.06 млрд.баксов имея чистую прибыль всего в 192.70 млн.баксов)?!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор
|
|