Идеи: портфель (2015)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Фондовий ринок
  #<1 ... 22542255225622572258 ... 2502>
Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2015 11:38

zzzzzz Неубедительно))
St/2

Подякував: 675 раз.
Подякували: 1696 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2015 11:42

Мамба с бодуна поперла дальше вверх)))
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2015 11:44

zzzzzz могут на этой новости расти...
В течение месяца ОПЕК решит, восстанавливается рынок или нет, – министр нефти Кувейта
http://oilnews.com.ua/a/news/V_techenie ... yta/220210
Aspirant1989

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2015 11:50

Re: Идеи: портфель

ММ в центре пошел вниз..
St/2

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2015 11:58

St/2 написав:ММ в центре пошел вниз..

В нашем случае, т.к. большенство здесь на УБ форумчан стали долгосрочниыми инвесторами, то необходимо ждать когда ММ начнет идти вверх, горизонт инвестирования 2 года
ujin_lord

Подякував: 19 раз.
Подякували: 130 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2015 12:02

Павел Себастьянович
Сегодня на конференции "Украина будущего" выступал ректор КПИ Михаил Згуровский.

Презентация была фантастическая - куча формул, разных бета, гамма и лямда Смайлик «smile» По разным показателям экономики эти учёные чуваки рассчитали, какие бабки крутятся в тени.

Держитесь!

Коррупционные издержки 14% ВВП - это около 280 млрд.
Теневая экономика - 52% ВВП - это около 1 трлн
Контрабанда на таможне - 100%ВВП - это 2 трлн.

Вы хотите, чтобы насировы ушли? У вас не хватит денег

Еще раз. Без реформы прокуратуры и судов тема налоговой реформы и прочей дерегуляции неинтересна.
зы. недавно знакомый рассказывал из Закарпатья, какой там мегабабос крутится, только чтобы устроиться на таможню нужно занести 50 т . баксов. реально не верю никому из наших. таможню разогнать и отдать в управление иностранцам.
человек который заплатил 50 т. уже никогда не будет жить на з.п
Andrew2

Подякував: 269 раз.
Подякували: 227 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2015 12:19

Хвилинка жартів.
Написав тут сьогодні усмішку вранці, я хоч і не Остап Вишня, але зацініть:

Кажуть, що спекулянт на убі з часом стає інвестором. А я от додам - а інвестор на убі з часом стає... коллекціонером. Без зайвої скромності скажу що у мене в коллекції є майже всі акції обленерго, що тогуются на убі. Коллекція "збери всі області на своєму рахунку в цінних паперах". Купив собі розмальовку атласу України і буду зафарбовую ті області, обленерго які у мене вже є.
Чим це гірше за філателію? Скажете що на марки можна дивитись, тут тільки записи на екрані монітора? Але ж коли ви зібрали всю колекцію марок певної тематики ви закриваєте альбом, кладете на полицю і починаєте нові пошуки нових колекцій, а старі зразки філателістичного дива просто припадають пилом чи залишаються нещадно затиснутими між томами Війни і Миру. Важливий є сам процес! А крім того ці всі листи весною ( ні, не від моєї бабці з села), з усіх куточків країни, коли мене так шанобливо, як акціонера, Власника компаніїї, запрошують відвідати збори акціонерів? Тільки тоді я розумію, що володію не цифрами на екрані, а КОМПАНІЄЮ!. МЕНЕ запрошують на Збори! Кожний день весни з замиранням серця я відкриваю поштову скриньку з надією що знайду черговий лист з далекого міста. Ніщо не зрівняється з цим відчуттям.
Але повернемося до процесу. Так от, в колекціонуванні головне процес. Зібрати енергогенеруючі компанії? Тю це ж легко, для дилетантів. Кожен новачок, який приходить на ринок вперше здатен це зробити. І вже думає що він найкращий інвестор, ой, тобто коллекціонер на убі. Металургійні заводи? вже важкіше... Є і малоліквіди, де треба по кілька місяців стояти. Але найприємніше - збирати акції за регіонами! Ось, на стіні передімною - карта України. Майже всі області зафарбовані - це ті області, в яких я маю обленерго, але є ще кілька незафарбованих місць. Ну що ж, ось він, Азарт колекціонера! До кінця року точно повинен всі області зафарбувати, вся країна буде моєю! От прийде до мене Вітя, а я скажу: от дивись, що там твоя колекція древньоримських монет. Правда, Вітя відразу не зрозуміє, треба його теж підсадити на убу. Сказати що там можна заробити, легкий заробіток, навіть Масяня змогла і все таке... мине роки 2-3 і він теж стане колекціонером. Буде з ким колекціями мірятись.
Ну а що після коллекції обленерго скажите ви? Я ж казав, у мене жага до місцевих монополій, щоб можна було зафарбовувати область одна за іншою і повісити це на стіні. Що ж це може бути? А, ну звісно! Це ж облгази ! От куплю собі другий атлас України, повішу поряд за атласом-розмальовкою моїх обленерго і буду розфарбовувати по мірі купівлі облгазів. Тут вже важче. На убі вони ну дууже малоліквідні, тим паче на самій убі їх теж не дуже багато. Прийдется на барахолці поритись, на форумі попитати таких же колекціонерів як я, чи нема у них облгазів, а якщо є, то " за скільки продасте? а чи не збираєте ви обленерго? якщо так, то давайте мінятись, бо в мене я вже всі обленерго зібрав, а то і по кілька разів". От таке життя колекціонера, але головне азарт, процес, вогонь в очах. все це в мене є.
А що ж інші? Деякі збирають колекцію металіргійних заводів України, деякі - машинобудування. Все це займає і часу і грошей. самі розумієте, що задовалення це з недешевих. елітне хоббі, так сказать. Але є і особливі гурмани. Традиційні колекціонери як я їх обходять стороною, навіть за руку не вітаются... про них мало хто говорить, всі обходять цю тему стороною, але вони є, вони серед нас і я не можу мовчати. як би це сказати, вони збирають акції емітентів з зони ДНР-ЛНР. От такі специфічні колекції. колекції з зони АТО, колекції ДНР, ЛНР. Навіть важко уявити що вони відчувають коли поповнюють свою збоченну колекцію черговою знахідкою. любителі екзотики, нічого не поробиш. Але ми стараємося бути до них толерантними, все ж таки в Європу ідемо.
Отаке життя колекціонера. А у вас не має облгазів? можемо обмінятися...
_Легендарный Гусь

Подякував: 25 раз.
Подякували: 74 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2015 12:21

ujin_lord написав:
  St/2 написав:ММ в центре пошел вниз..

В нашем случае, т.к. большенство здесь на УБ форумчан стали долгосрочниыми инвесторами, то необходимо ждать когда ММ начнет идти вверх, горизонт инвестирования 2 года

У меня тоже 2 года, заводил деньги с октября 2013 по апрель 2014.
Результат в грн около нуля, это если дивы по унаф таки не придут, если выплатят то будет +15%.
Мои 2 годы вышли, потому я на выход...
St/2

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2015 12:37

Очень подробно про реформы в Грузии
Источник - © 2012 Международный банк реконструкции и развития
http://siteresources.worldbank.org/INTG ... ussian.pdf
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2015 12:41

[давайте опросик сделам, где будет индекс уб через год вслучае назначения Саакашвили премьером?
Aspirant1989

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

#<1 ... 22542255225622572258 ... 2502>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість