Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
big539 написав:IGNAT хитрожoпые заправки не дают платить картой если юзаете дисконт.
А якщо на гарячу лінію АЗС подзвонити, і залишити скаргу в банку, чиї термінали в цієї заправки? Треба трохи поскандалити на заправці, щоб ці гнилі коти мишей трохи ловили.
З 3 вересня по 31 грудня 2012 АСТРА БАНК спільно з компанією EasyPay проводить промо-акцію з надання знижки у розмірі 3% при здійсненні платежів* через інтернет-портал EasyPay для держателів чипових платіжних карток Dreamcard Salary та Dreamcard Saving. Протягом зазначеного періоду користувачі сервісу, які не мають картку АСТРА БАНК, мають змогу безоплатно оформити на своє ім’я картку Dreamcard Savings класу Visa Classic в онлайн режимі використовуючи спеціальне гіперпосилання з web-ресурсу EasyPay і отримати її у обраному відділенні АСТРА БАНК. * оплата за послуги Інтернет (EASYPAYINTERNET) * оплата послуг мобільних операторів та ін. послуг телефонії (EASYPAYMOBILE) * оплата комунальних послуг (EASYPAYUTILITIES)
Просьба к ВанГоло подробнее описать этот кешбек. Можно ли будет получать 3% при оплате мобильного со счета изипей напрямую, или надо будет платить именно с карты астры через изипей? И за что еще можно получить такой кешбек?
BBC написав:З 3 вересня по 31 грудня 2012 АСТРА БАНК спільно з компанією EasyPay проводить промо-акцію з надання знижки у розмірі 3% при здійсненні платежів* через інтернет-портал EasyPay для держателів чипових платіжних карток Dreamcard Salary та Dreamcard Saving. Протягом зазначеного періоду користувачі сервісу, які не мають картку АСТРА БАНК, мають змогу безоплатно оформити на своє ім’я картку Dreamcard Savings класу Visa Classic в онлайн режимі використовуючи спеціальне гіперпосилання з web-ресурсу EasyPay і отримати її у обраному відділенні АСТРА БАНК. * оплата за послуги Інтернет (EASYPAYINTERNET) * оплата послуг мобільних операторів та ін. послуг телефонії (EASYPAYMOBILE) * оплата комунальних послуг (EASYPAYUTILITIES)
А можно узнать ссылку на эту акцию? А то на сайтах Астра банка и EasyPay не нахожу такой инфы.
DENVER_S не знаю как будет всё это работать, но мне УЖЕ нравится. Я, пожалуй, заюзаю сей способ пополнения телепонов вместо схемы с ликпеем+виджет приветбанки. Там откат выходит всего 0,5%, и довольно геморройно платить через виджет. А у ИзиПея есть мобильный виджед под ведроид, который довольно мило выглядит, и если будет всё чётко работать - то я весь в объятиях астры (но только до конца декабря, пока работает эта акция). Если сделают на постояннку - тогда и навсегда там останемся.
BBC написав:З 3 вересня по 31 грудня 2012 АСТРА БАНК спільно з компанією EasyPay проводить промо-акцію з надання знижки у розмірі 3% при здійсненні платежів* через інтернет-портал EasyPay для держателів чипових платіжних карток Dreamcard Salary та Dreamcard Saving. Протягом зазначеного періоду користувачі сервісу, які не мають картку АСТРА БАНК, мають змогу безоплатно оформити на своє ім’я картку Dreamcard Savings класу Visa Classic в онлайн режимі використовуючи спеціальне гіперпосилання з web-ресурсу EasyPay і отримати її у обраному відділенні АСТРА БАНК. * оплата за послуги Інтернет (EASYPAYINTERNET) * оплата послуг мобільних операторів та ін. послуг телефонії (EASYPAYMOBILE) * оплата комунальних послуг (EASYPAYUTILITIES)
А можно узнать ссылку на эту акцию? А то на сайтах Астра банка и EasyPay не нахожу такой инфы.