Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
убийца эфира написав:хочу открыть карточку для расчётов в магазине.... скажите реально 1% возвращают?
Нет. На днях открыл Дримкард с кешбеком. Проплатил денежку - возврата нет. Информация с горячей линии и от менеджера в отделении отличается ущественно. Итак - три варианта мне озвучили: 1) на горячей линии: "Через час после проведения операции деньги возвращаются на счёт", 2)в отделении, менеджер: "Через 2-3 дня возвращаются на счёт. Это потому что платёжная система Виза проводит эту операцию "кешбек"", 3)повторный звонок на горячую: "Мне сказали что: 1)через час, 2)через 2-3 дня. КОМУ верить???" Ответ: "Извините, вас ввели в заблуждение! На самом деле 1% вернётся на счёт В КОНЦЕ МЕСЯЦА" занавес. Я конечно обожду конца месяца, но бардачёк напрягает Никто толком не знает как и что работает... А ещё раздражает то, что уже который день не могут мне активировать доступ к интернет-банкингу. С горячей линии дают номер телефона отделения. В отделении звонят на горячую линию и так по кругу. А в итоге - интернет банкинг так и не хочет работать!
Повертають завжди. Почитайте попередні сторінки - і на більшість питань найдете відповіді. Правильна відповідь у Вас під №2 "Через 2-3 дня возвращаются на счёт. Это потому что платёжная система Виза проводит эту операцию "кешбек"". Списують на 1% менше. Підключіть смс банкінг (8 грн в місяць) і будете бачити операції в реальному часі
Та все просто, при покупці на карті блокується сума покупки. При списанні - списується сума на 1% менша, при цьому розблоковується сума покупки. Тому створюється ілюзія, що якісь гроші повертаються на карту. Насправді, кошти були на карті весь час між покупкою і списанням, тільки заблоковані: Виписка (див. рядок "покупка").
Востаннє редагувалось Mirax в Суб 12 лют, 2011 17:37, всього редагувалось 11 разів.
Підкажіть чи діє знижка на здійснення безготівкових розрахунків в торгівельно-сервісних підприємствах : на території України: - Dreamcard Savings S-type, Dreamcard Savings D-type (для отримання відсотків за вкладом та суми вкладу), Dreamcard Savings Е-type (для розрахунків у закладах електронної комерції)в розмірі 1% лише для розрахунку по інтернету чи і для розрахунку в магазинах?
Кеш-бек є на всіх типах карток. Безготівкове зарахування без комісії тільки в Е-тайп. Але зняти готівку в банкоматі з Е-тайпу з комісією, решта без комісії.
В мене питання до представників банку. Хочу перейти з S-type на E-type. Обов'язково закривати першу і відкривати другу, чи можна поміняти тарифний план зберігши той самий пластик, уклавши додаток до договору?
Mirax написав:Кеш-бек є на всіх типах карток. Безготівкове зарахування без комісії тільки в Е-тайп. Але зняти готівку в банкоматі з Е-тайпу з комісією, решта без комісії.
[/quote]В мене питання до представників банку. Хочу перейти з S-type на E-type. Обов'язково закривати першу і відкривати другу, чи можна поміняти тарифний план зберігши той самий пластик, уклавши додаток до договору?[/quote]
Якщо зняття готівки по E-type в банкоматах та касах Астри без комісій - приєднуюсь до запитання.
Mirax и andriyl, большое спасибо за ответы! А то я чуть было не разочаровался в этом банке! А "спецам" с горячей линии - огромный минус за непрофессионализм!!!
big539 написав:Mirax и andriyl, большое спасибо за ответы! А то я чуть было не разочаровался в этом банке! А "спецам" с горячей линии - огромный минус за непрофессионализм!!!
Хочу добавить, что все-таки есть возможность снять деньги с Е- карты. Почитайте внимательно тарифы. Если уже возникнет крайняя необходимость, можно заблокировать карту (типа потерялась) и на период обмена снимать деньги со счета с комиссией по-моему 10гр+0.7%.
big539 написав:Mirax и andriyl, большое спасибо за ответы! А то я чуть было не разочаровался в этом банке! А "спецам" с горячей линии - огромный минус за непрофессионализм!!!
Гарячу лінія Астра банк не обслуговує самостійно... Це для них робить ПУМБ (якщо не помиляюсь), - це і є причина різних відповідей на питання, які відрізняються від здійснених операцій по Вашому рахунку.