Агропросперис Банк (Астра Банк) (2008 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 7172737475 ... 257>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Агропросперис Банк (Астра Банк) (2008 - 2021) 3.6 5 51
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
22%
11
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
4%
2
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
4%
2
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
33%
17
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
37%
19
Всього голосів : 51
Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2011 00:19

астра підвищує ставки по депо

Які думки щодо причин різкого підвищення ставок в астрі?
Було максимум 12% в грн. В доларах взагалі смішні ставки до 2-3 %.
Зараз пропонують долар і до 7%, грн до 16.
andriyl

Подякував: 82 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2011 00:27

лед тронулся

andriyl написав:Які думки щодо причин різкого підвищення ставок в астрі?
Було максимум 12% в грн. В доларах взагалі смішні ставки до 2-3 %.
Зараз пропонують долар і до 7%, грн до 16.

как говорят в Простоквашино ....факир был пьян-фокус не удался :lol:

хороший сигнал для пиратов рынка депозитных продуктов :lol: :lol: :lol:
Плюшкин

Подякував: 36 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2011 10:24

Ну хоть что то! А то их 1% по баксу и евре были просто смех :D Вот бы ещё сделали 7% по баксу на дримкарточку (мечтательно) 8)
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 12:37

Депозит «Смачна пропозиція»

Депозитний вклад «Смачна пропозиція» дає можливість отримати максимальний прибуток від своїх грошей – до 16% річних у гривнях.

Процентні ставки, % річних
Валюта вкладу Строк в місяцях
3 6 9 12 18
Гривня 9,5% 13,9% 16,0% 15,0% 14,0%
Долари США 1,5% 3,0% 6,1% 7,2% 6,3%
Євро 1,1% 1,6% 2,1% 3,1% 3,2%

http://www.astrabank.ua/ua/individuals/deposit/DeposTasty.html

АСТРА БАНК підвищив ставки за депозитами для фізичних осіб, оформленими з 1 червня 2011 року. В результаті за вкладами в гривнях тепер можна отримати депозитний дохід до 16% річних. Депозити в доларах принесуть своїм власникам до 7,2% річних, а в євро – до 3,5% річних.

«Банківський депозитний вклад для населення України на сьогодні є найпопулярнішим інструментом інвестування коштів і захистом заощаджень від інфляції. І наше завдання, як банку, запропонувати такі умови за депозитами, які допоможуть клієнтам уберегти свої кошти від інфляції, а також примножити їх», – пояснив заступник голови Правління АТ АСТРА БАНК Антон Погорелов.

Максимальний строк розміщення коштів на депозитних вкладах у АСТРА БАНК – півтора року, мінімальний – 1 місяць. Оформити депозит можна в будь-якому відділенні АСТРА БАНК, маючи при собі паспорт і довідку про присвоєння ідентифікаційного податкового номера.

Довідка:

АСТРА БАНК – універсальний банк, який надає широкий спектр фінансових послуг. АСТРА БАНК є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Згідно з даними Асоціації українських банків, за розміром капіталу АСТРА БАНК займає 26 місце серед банків України. Національне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» присвоїло банку довгостроковий кредитний рейтинг uaА з прогнозом «стабільний» і найвищий рейтинг надійності банківських вкладів - «5». АСТРА БАНК входить у фінансову групу Alpha Bank Group Greece (Греція), що здійснює свою діяльність понад 130 років.
lasvegas2005

Повідомлення Додано: Сер 15 чер, 2011 12:34

Van Golo написав::!:
З 21.03.2011 знижка на здійснення безготівкових розрахунків в торгівельно-сервісних підприємствах за межами України становитиме:

* Dreamcard Savings E-type (для розрахунків у закладах електронної комерції)________________________________________________0,5%
* Dreamcard Savings S-type, Dreamcard Savings D-type (для отримання відсотків за вкладом та суми вкладу)_________________не надається

Я правильно понял, что по этой карте http://www.astrabank.ua/ru/individuals/ ... mCard.html кэшбэка больше нету? В этом случае, привлекательность ее для меня заметно снижается, тк. планировал значительные траты через пос-терминалы по украине...
И где можно почитать действующие тарифы банка, весь сайт перерыл, он у вас какойто недоделанный... http://www.astrabank.ua/ru/info/tariffs.html ни одна ссылка не работает. Браузеы Файрфокс/Эксплорер/Хром. В меню слева ни один ПДФ не открывается - Адоб Ридер ругается что это не ПДФ. например вот http://www.astrabank.ua/ru/download/all ... iduals.pdf
alexwell

Повідомлення Додано: Сер 15 чер, 2011 14:09

Неправильно.
Вы процитировали сообщение о cash-back за рубежом - он остался только у E-type.
Скидка по Украине осталась в том же размере.

Тарифы по картам есть на украинской версии http://www.astrabank.ua/ua/download/PLCard.pdf
Van Golo

Подякував: 5 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 чер, 2011 19:48

Van Golo
Спасибо, действительно неправильно я понял месседж.
И за ссылку тоже спасибо.
Ознакомился. На S по безналу 1% комиссии. Считай что кэшбэк выходит в 0. Уже плохо. На Е - 0% но снять нал низя, если приспичит. Не совсем то, о чем я мечтаю, так что название карты малость мимо кассы :)
Если бы у вас отделений и депо-банкоматов в Харькове было раза в три побольше чтобы недалеко ходить закидывать бабло наликом, было бы норм :)

но это так, мысли вслух. почемуто захотел высказаться :)
alexwell

Повідомлення Додано: Чет 16 чер, 2011 14:41

Астра + Дельта

alexwell написав:На Е - 0% но снять нал низя, если приспичит. Не совсем то, о чем я мечтаю, так что название карты малость мимо кассы :)
Если бы у вас отделений и депо-банкоматов в Харькове было раза в три побольше чтобы недалеко ходить закидывать бабло наликом, было бы норм :)

Смотрите в сторону связки Дельта Банк (тек.счёт + "Чаривный Гаманець", оформление и обслуживание бесплатно) и Астра Банк (E-type): перевод из Дельты в Астру чётко доходит в течение рабочего дня (как минимум, утром - из Дельты, вечером - в Астре)
Думаю, банкоматов у Дельты в Харькове достаточно, чтоб можно было снять наличные в случае крайней необходимости.
AntonK

Подякував: 1390 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 чер, 2011 17:39

AntonK написав:
  alexwell написав:На Е - 0% но снять нал низя, если приспичит. Не совсем то, о чем я мечтаю, так что название карты малость мимо кассы :)

Смотрите в сторону связки Дельта Банк (тек.счёт + "Чаривный Гаманець", оформление и обслуживание бесплатно) и Астра Банк (E-type): перевод из Дельты в Астру чётко доходит в течение рабочего дня (как минимум, утром - из Дельты, вечером - в Астре)
Думаю, банкоматов у Дельты в Харькове достаточно, чтоб можно было снять наличные в случае крайней необходимости.

Ага, всё просто "супер", вот только у Дельты идиотские детские лимиты на транзакции в инете: 5 тыс за раз и 80 тыс за месяц. Просто курам насмех! :evil: Я специально узнавал эту тему - сказали что "нельзя увеличить лимиты". Так что вычоркуем Дельту из этой связки. Вместо дельты думаю форум поюзать, там с лимитами получше, правда банк неважный, колхозный можно сказать. Карту два с половиной месяца не могут выдать.
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 чер, 2011 20:42

Дельта + Астра

big539 написав:
  AntonK написав:

Ага, всё просто "супер", вот только у Дельты идиотские детские лимиты на транзакции в инете: 5 тыс за раз и 80 тыс за месяц. Просто курам насмех! :evil: Я специально узнавал эту тему - сказали что "нельзя увеличить лимиты". Так что вычоркуем Дельту из этой связки. Вместо дельты думаю форум поюзать, там с лимитами получше, правда банк неважный, колхозный можно сказать. Карту два с половиной месяца не могут выдать.

Ничто не мешает использовать Астру для платежей в Интернет, если у этого банка лимиты более привычные.
Дельта нужна для временного хранения денег (10% годовых) и снятия наличных, если срочно надо (поскольку с E-type выдача наличных запрещена).
И думаю, лимиты у Дельты изменить реально. По крайней мере, разовые. Я сам лично писал заяву, после которой мне перезванивали, и уточняли. Проблем с этим не было.
Да и по звонку на горячую линию Дельты, суточные лимиты, говорят, тоже меняют в срочном порядке...
В общем, я отвлёкся от темы - эти вопросы для другой ветки.
AntonK

Подякував: 1390 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

#<1 ... 7172737475 ... 257>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор