Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Які думки щодо причин різкого підвищення ставок в астрі? Було максимум 12% в грн. В доларах взагалі смішні ставки до 2-3 %. Зараз пропонують долар і до 7%, грн до 16.
andriyl написав:Які думки щодо причин різкого підвищення ставок в астрі? Було максимум 12% в грн. В доларах взагалі смішні ставки до 2-3 %. Зараз пропонують долар і до 7%, грн до 16.
как говорят в Простоквашино ....факир был пьян-фокус не удался
хороший сигнал для пиратов рынка депозитных продуктов
АСТРА БАНК підвищив ставки за депозитами для фізичних осіб, оформленими з 1 червня 2011 року. В результаті за вкладами в гривнях тепер можна отримати депозитний дохід до 16% річних. Депозити в доларах принесуть своїм власникам до 7,2% річних, а в євро – до 3,5% річних.
«Банківський депозитний вклад для населення України на сьогодні є найпопулярнішим інструментом інвестування коштів і захистом заощаджень від інфляції. І наше завдання, як банку, запропонувати такі умови за депозитами, які допоможуть клієнтам уберегти свої кошти від інфляції, а також примножити їх», – пояснив заступник голови Правління АТ АСТРА БАНК Антон Погорелов.
Максимальний строк розміщення коштів на депозитних вкладах у АСТРА БАНК – півтора року, мінімальний – 1 місяць. Оформити депозит можна в будь-якому відділенні АСТРА БАНК, маючи при собі паспорт і довідку про присвоєння ідентифікаційного податкового номера.
Довідка:
АСТРА БАНК – універсальний банк, який надає широкий спектр фінансових послуг. АСТРА БАНК є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Згідно з даними Асоціації українських банків, за розміром капіталу АСТРА БАНК займає 26 місце серед банків України. Національне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» присвоїло банку довгостроковий кредитний рейтинг uaА з прогнозом «стабільний» і найвищий рейтинг надійності банківських вкладів - «5». АСТРА БАНК входить у фінансову групу Alpha Bank Group Greece (Греція), що здійснює свою діяльність понад 130 років.
Van Golo написав::!: З 21.03.2011 знижка на здійснення безготівкових розрахунків в торгівельно-сервісних підприємствах за межами України становитиме:
* Dreamcard Savings E-type (для розрахунків у закладах електронної комерції)________________________________________________0,5% * Dreamcard Savings S-type, Dreamcard Savings D-type (для отримання відсотків за вкладом та суми вкладу)_________________не надається
Van Golo Спасибо, действительно неправильно я понял месседж. И за ссылку тоже спасибо. Ознакомился. На S по безналу 1% комиссии. Считай что кэшбэк выходит в 0. Уже плохо. На Е - 0% но снять нал низя, если приспичит. Не совсем то, о чем я мечтаю, так что название карты малость мимо кассы Если бы у вас отделений и депо-банкоматов в Харькове было раза в три побольше чтобы недалеко ходить закидывать бабло наликом, было бы норм
но это так, мысли вслух. почемуто захотел высказаться
alexwell написав:На Е - 0% но снять нал низя, если приспичит. Не совсем то, о чем я мечтаю, так что название карты малость мимо кассы Если бы у вас отделений и депо-банкоматов в Харькове было раза в три побольше чтобы недалеко ходить закидывать бабло наликом, было бы норм
Смотрите в сторону связки Дельта Банк (тек.счёт + "Чаривный Гаманець", оформление и обслуживание бесплатно) и Астра Банк (E-type): перевод из Дельты в Астру чётко доходит в течение рабочего дня (как минимум, утром - из Дельты, вечером - в Астре) Думаю, банкоматов у Дельты в Харькове достаточно, чтоб можно было снять наличные в случае крайней необходимости.
alexwell написав:На Е - 0% но снять нал низя, если приспичит. Не совсем то, о чем я мечтаю, так что название карты малость мимо кассы Если бы у вас отделений и депо-банкоматов в Харькове было раза в три побольше чтобы недалеко ходить закидывать бабло наликом, было бы норм
Смотрите в сторону связки Дельта Банк (тек.счёт + "Чаривный Гаманець", оформление и обслуживание бесплатно) и Астра Банк (E-type): перевод из Дельты в Астру чётко доходит в течение рабочего дня (как минимум, утром - из Дельты, вечером - в Астре) Думаю, банкоматов у Дельты в Харькове достаточно, чтоб можно было снять наличные в случае крайней необходимости.
Ага, всё просто "супер", вот только у Дельты идиотские детские лимиты на транзакции в инете: 5 тыс за раз и 80 тыс за месяц. Просто курам насмех! Я специально узнавал эту тему - сказали что "нельзя увеличить лимиты". Так что вычоркуем Дельту из этой связки. Вместо дельты думаю форум поюзать, там с лимитами получше, правда банк неважный, колхозный можно сказать. Карту два с половиной месяца не могут выдать.
Ага, всё просто "супер", вот только у Дельты идиотские детские лимиты на транзакции в инете: 5 тыс за раз и 80 тыс за месяц. Просто курам насмех! Я специально узнавал эту тему - сказали что "нельзя увеличить лимиты". Так что вычоркуем Дельту из этой связки. Вместо дельты думаю форум поюзать, там с лимитами получше, правда банк неважный, колхозный можно сказать. Карту два с половиной месяца не могут выдать.
Ничто не мешает использовать Астру для платежей в Интернет, если у этого банка лимиты более привычные. Дельта нужна для временного хранения денег (10% годовых) и снятия наличных, если срочно надо (поскольку с E-type выдача наличных запрещена). И думаю, лимиты у Дельты изменить реально. По крайней мере, разовые. Я сам лично писал заяву, после которой мне перезванивали, и уточняли. Проблем с этим не было. Да и по звонку на горячую линию Дельты, суточные лимиты, говорят, тоже меняют в срочном порядке... В общем, я отвлёкся от темы - эти вопросы для другой ветки.