Klient16 написав:Обіцяю виставити фото того що в даний момент на моїх рахунках в банку сума вище чим покриває фонд. Але взамін хочу тих людей хто займався сарказмом відразу після мого доказу визнати, що ви недалекі, про що й тут написати. Якщо згідні то я можу виставляти.)
Klient16 написав:Обіцяю виставити фото того що в даний момент на моїх рахунках в банку сума вище чим покриває фонд. Але взамін хочу тих людей хто займався сарказмом відразу після мого доказу визнати, що ви недалекі, про що й тут написати. Якщо згідні то я можу виставляти.)
Повідомляю, що "заплив за буйок" буває у фізичних осіб які у власних цілях повинні робити оплати, наприклад за кордоном, які перевищують фонд. Тільки що проплатив готель у сумі 500 евро. Ніяких запитань до банку як і раніше не виникло.
Доброго дня! Відповідь для тих, хто переливає з пустого в порожнє: випливають за буйок ті, хто наприклад робить проплати у великих сумах, а на депозитах вже є кошти, що попадають під фонд. І інформація для тих, хто хвилюється : тільки що проплатив бронь готелю 500 евро, все пройшло як завжди без зауважень!
Зачем писать пустые слова? Сегодня проблем вроди нет в этом банке. В то же время сами сотрудники пока советуют подождать вкладываться, слухи на рынке сильно фонят и не дают принять решение. А показтели ликвидности, уставника и прочее не показатель наджености. Если акционер решит вывести капитал - физ.лица узнают об этом последними. Если нет фактов - не раскачевайте тонущую лодку банковского рынка Украины. Авось НБУ и заштопает дыру в судне
Klient16 написав:Доброго дня! Відповідь для тих, хто переливає з пустого в порожнє: випливають за буйок ті, хто наприклад робить проплати у великих сумах, а на депозитах вже є кошти, що попадають під фонд. І інформація для тих, хто хвилюється : тільки що проплатив бронь готелю 500 евро, все пройшло як завжди без зауважень!
http://finance.liga.net/banks/2016/6/22 ... /48707.htm Ну, Лига-Закон обслуживается в Диамантбанке, поэтому вопросы, вне сомнений, были согласованы с Ходачуком. Рассказал бы лучше не про протухшего Мартыненко, а про другого друга Жвании, Онищенко А.Р., за которого сейчас взялись. Тоже клиент этого банка. Резервы в 8% - это просто смешно. Вся надежда, что компании Жвании будут по ним платить. Понятно, что банк особо не горит создавать нормальные резервы, ведь дядя Давид обещал платить по кредитам, но, если НБУ и АП захотят завалить банк, то они его запросто завалят. Буквально 2-3 года назад почти 100% акций банка держали Жвания и его друзья - Керезь и Щукин. Теперь они посливали акции, от хорошей жизни?