А чого вас це дивує ? Нам брешуть в СМІ. То ж поки не розібрався в реалі- то й не знав, що в нас офіційно насаджуть геноцид. Я ж не знаю особисто всіх пенсів України ? Це довести просто. Взяти прожитковий мінимум та порівняти з рельними розмірами пенсій у людей, навіть у законі - це є. Про нарахування менше від мінімальної пенсії на 50 %. Так дурять світову спільноту - бо закони мониторять , і навіть ведуть світову статистику- до якої беруть показники - мінімальної пенсії - та прожиткового мінимуму, а до суті - нікто не докопується, бо це зводять стат. данні з усього світу.
Тож мета обдурити світову спільноту - що в країні нема геноциду. І своїх теж. А як пішли до пенсійного фонду - з"ясовувати - а там таких купа людей в черзі..... На справді - пенсії за віком є навіть на половину менші від прожиткового мінимуму!!!
Я знав в реалі такий факт - що пенсія є в людини 949 гр., тож написав про це, навіть допомогав розібратися. Виявив - що таких фактів дуже багато ( далеко не 1%), став з"ясовувати -як таке може бути взагалі ? А вже тут на гілці допомогли розібратися і виявляється, що зараз є навіть менші пенсіі - Як виявилося - то після 2014 з"явилася навіть така пенсія за віком - 500гр. Та ви почитайте нову редакцію закону.
Я поясню - навіщо брешуть в газетах про пенсію -мінималку 1245гр. Якщо люди не отримють навіть офіційного прожиткового мінимуму - який зараз 1200 гр - то це офіційно насаджується геноцид. Бо - прожитковий мінимум - то кошти які мінімально підримують життєдіяльність організму людини. Розрахунок на те , що докопуватися ніхто не буде.