flyman написав:і шо воно дасть при -20 морозу, особливо коли вода буде ледве тікти або стояти в трубі? теплотраси закопують на глибину, на якій gрунт не промерзає
особенно в Украине. это же выгодно, закопать на 50см под землю и греть атмосферу, а потом счет выставлять поребителю или получать из бюджета.
я так розумію, розрив моска инвестура: ера гривні так і не наступила, а бетонопеніс дешавшає, і введення в дію затягується. п.с. то була відповідь на істерику Сомілітарка
Востаннє редагувалось flyman в Сер 16 бер, 2016 18:34, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:я так розумію, розрив моска инвестура: ера гривні так і не наступила, а бетонопеніс дешавшає, і введення в дію затягується.
Ви занадто узагальнюєте. Десь дешевішає, десь ні. В мене минулого тижня подорожчало (у долларах), тепер трохи вниз, наступного невідомо що буде. В цілому ціна виросла з моменту інвестування. Термін вводу теж десь затягуюється, в інших все за планом.
flyman написав:я так розумію, розрив моска инвестура: ера гривні так і не наступила, а бетонопеніс дешавшає, і введення в дію затягується.
Ви занадто узагальнюєте. Десь дешевішає, десь ні. В мене минулого тижня подорожчало (у долларах), тепер трохи вниз, наступного невідомо що буде. В цілому ціна виросла з моменту інвестування. Термін вводу теж десь затягуюється, в інших все за планом.
я про інвестицію сомілітарка, ти просто не читав його істерику, модери потерли, бо там дітям до 16 і вагітним жінкам читати не можна, може бути психічна травма
flyman написав:я про інвестицію сомілітарка, ти просто не читав його істерику, модери потерли, бо там дітям до 16 і вагітним жінкам читати не можна, може бути психічна травма
а у меня истерический смех от псевдоэкономических познаний втикача до щуцына,да если бы не каханка мухи,то даже цокольного пениса оно к 6-му десятку не заимело
а если он кредит кэшем в 10 штук злутых визьме в забугорном банке,то взали порвёт рынок в хлам,може урыну БПС выкупит,а може на Хрещатык замахнеться, даже Первый завидовать будет