Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 22372238223922402241 ... 6285>
Повідомлення Додано: П'ят 13 тра, 2016 16:22

baraka написав:
  Oak написав:А зачем доверять дизайн Вашего жилья постороннему человеку.
Как минимум, варианты перепланировок и расстановки мебели Вы можете сделать самостоятельно.
Есть проф. программы, в которых Вы можете сделать рендер будущего жилья, в т.ч. подобрать цвет обоев и мебели.

Стоит попробовать, Вам понравится. Или поручите супруге.

если стоит цель съекономить 4-5% от всего ремонта (и при этом провыткать по мелочам) то можно и самим.

Ну да, зачем эти буржуйские дизайнеры.

А зачем парикхмахер, платить ему еще 100-500 грн за стрижку? Сам себя перед зеркалом подстриг ножницами, ты же знаешь какую прическу хочешь? :) или на крайняк пусть жена пострижет, будет рада :)

А если серьезно, то когда делали первый серьезный ремонт, и бились над планировкой, а потом решили - была-небыла, накинем бюджет на дизайнера, и тетка за один день предложила решение, которое мы месяц не могли придумать (стенка должна была быть по диагонали, а мы мыслили шаблонами - только квадратно-гнездовым способом :)), то все сомнения рассеялись.

В 2011 году дизайнер стоил 25$/м, и это было недорого, надзор НЕ включен.

В 2014 или в 2015 знакомые делали дизайн по 20$/м, у другого дизайнера, правда дизайнер считался подороже, хотя х.з. Тоже без надзора.
Tribeca

Заблокований
Подякував: 9 раз.
Подякували: 648 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 тра, 2016 16:22

dinozavrik написав:[Я орієнтовно знаю що я хочу, але через те що люди самі придумують і роблять "дизайнерські" майже завжди виходить шлак. В толкового дизайнера є досвід, по комбінуванню кольорів, розташуванню та необхідній кількості розеток. Людина котра зробила 50-100 ремонтів та дизайнів квартир зробить кращий ремонт ніж ви самі це гарантовано. Звичайно що дизайнер робить все за моїми побажаннями та вподобаннями. Окрім того хороший дизайнер не просто щось малює "від фонаря", а ще й пише де і що купити, і це відповідно до планованого бюджету.
Якщо в когось є час і натхнення - нікому не забороняю, але для себе хочу гарне житло, тим більше що 3д візуалізацію самостійно ви можете зробити тільки з речей котрі є в програмі, а не з реальних речей котрі можна у нас купити на ринку :)

На этом он дополнительно заработает минимум 10% от стоимости того, что вы купите.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 13 тра, 2016 16:25

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Дизайнер нужен (только не просто дизайнер, а дизайнер-строитель, который понимает, что можно воплотить в жизнь в конкретной квартире, исходя из размещения стояков, вентканалов, окон, несущих стен, диафрагм, а что нельзя и не стоит даже пытаться). Но не за такой конский ценник. 10-15 баксов на метре - красная цена дизайнпроекту.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 13 тра, 2016 16:26

airmax78 написав:
  dinozavrik написав:[Я орієнтовно знаю що я хочу, але через те що люди самі придумують і роблять "дизайнерські" майже завжди виходить шлак. В толкового дизайнера є досвід, по комбінуванню кольорів, розташуванню та необхідній кількості розеток. Людина котра зробила 50-100 ремонтів та дизайнів квартир зробить кращий ремонт ніж ви самі це гарантовано. Звичайно що дизайнер робить все за моїми побажаннями та вподобаннями. Окрім того хороший дизайнер не просто щось малює "від фонаря", а ще й пише де і що купити, і це відповідно до планованого бюджету.
Якщо в когось є час і натхнення - нікому не забороняю, але для себе хочу гарне житло, тим більше що 3д візуалізацію самостійно ви можете зробити тільки з речей котрі є в програмі, а не з реальних речей котрі можна у нас купити на ринку :)

На этом он дополнительно заработает минимум 10% от стоимости того, что вы купите.

Як вам сказати, ціна через нього всеодно нижча виходить ніж просто піти в магазин і купити матеріали на такий же ремонт. Мене цікавить ціна цілого ремонту, а 10% заробить один барига чи інший - то не дуже цікаить. І ніхто не забороняє знайти те саме чи подібне в іншх. як показує практика - ціна або вища вийде або така сама
dinozavrik

Подякував: 304 раз.
Подякували: 341 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 тра, 2016 16:28

dinozavrik написав:
  Oak написав:
А зачем доверять дизайн Вашего жилья постороннему человеку.
Как минимум, варианты перепланировок и расстановки мебели Вы можете сделать самостоятельно.
Есть проф. программы, в которых Вы можете сделать рендер будущего жилья, в т.ч. подобрать цвет обоев и мебели.

Я орієнтовно знаю що я хочу, але через те що люди самі придумують і роблять "дизайнерські" майже завжди виходить шлак. В толкового дизайнера є досвід, по комбінуванню кольорів, розташуванню та необхідній кількості розеток. Людина котра зробила 50-100 ремонтів та дизайнів квартир зробить кращий ремонт ніж ви самі це гарантовано. Звичайно що дизайнер робить все за моїми побажаннями та вподобаннями. Окрім того хороший дизайнер не просто щось малює "від фонаря", а ще й пише де і що купити, і це відповідно до планованого бюджету.
Якщо в когось є час і натхнення - нікому не забороняю, але для себе хочу гарне житло, тим більше що 3д візуалізацію самостійно ви можете зробити тільки з речей котрі є в програмі, а не з реальних речей котрі можна у нас купити на ринку, і щоб все гармонійно поєднувалось, було відчуття що це одна квартира, з своїми акцентами :)
Сам пробував, зробив план, накидав мебель щоб оцінити чи все те що я хочу вміститься фізично. Щоб побачити різницю - спитайте в своєї дружини чи є різниця між тим як вона робить сама макіяж собі і професійний візажист ))

самі придумують і роблять "дизайнерські"
- уже оксюморон

90% плитки и обоев есть в интернет-магазинах. Берете картинку, загружаете в программу, мостите стену или пол.

з реальних речей котрі можна у нас купити на ринку
- дизайнер пошлет Вас на рынок за обойками и плиткой :) ?

Каждому свое.
Oak

Подякував: 0 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 тра, 2016 16:29

airmax78 написав:
  baraka написав:
  dinozavrik написав:Спробую. Якщо хтось має перевірених дизайнерів - можете писати в приват, буду дуже вдячний

динозаврик, чтобы сравнить: знаю, что 20 бачков/м2 с надзором - весьма вменяемая цена

Это киевская цена 2013 года при курсе 8 - как она может быть вменяемой при курсе 25? При этом речь идет о Львове и надзор оплачивается сверху: 5000 грн. в мес. Считай минимум 3 месяца - еще 15000 грн. Итого с надзором на 50 метровую квартиру: 50 * 20 + 15000/25 = 1600 бачей или 32 бакса за метр. Абсолютно, вконец окуевший ценник.

айрмакс, эмоции в сторону.
1) я назвал цену с надзором (то бишь, не только за картинки в 3дмакс и обсуждалки, но с многочисленными приездами, вождением за ручку по магазинам, и т.д.)
2) Львов не очень то и отстал с ценами на недвигу (гляньте стату на бомбере если доверяете), и, имею наглость говорить, что работа дизанера (и не только) коррелирует с ценой недвиги.
3) работа дизайнера это "почти IT". И на толкового 3дмаксовика заказы всегда есть. Из-за бугра в том числе.
baraka

Подякував: 920 раз.
Подякували: 881 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 тра, 2016 16:35

Oak написав:
  dinozavrik написав:
  Oak написав:
А зачем доверять дизайн Вашего жилья постороннему человеку.

Я орієнтовно знаю що я хочу, але через те що люди самі придумують і роблять "дизайнерські" майже завжди виходить шлак. В толкового дизайнера є досвід, по комбінуванню кольорів, розташуванню та необхідній кількості розеток. Людина котра зробила 50-100 ремонтів та дизайнів квартир зробить кращий ремонт ніж ви самі це гарантовано. Звичайно що дизайнер робить все за моїми побажаннями та вподобаннями. Окрім того хороший дизайнер не просто щось малює "від фонаря", а ще й пише де і що купити, і це відповідно до планованого бюджету.
Якщо в когось є час і натхнення - нікому не забороняю, але для себе хочу гарне житло, тим більше що 3д візуалізацію самостійно ви можете зробити тільки з речей котрі є в програмі, а не з реальних речей котрі можна у нас купити на ринку, і щоб все гармонійно поєднувалось, було відчуття що це одна квартира, з своїми акцентами :)
Сам пробував, зробив план, накидав мебель щоб оцінити чи все те що я хочу вміститься фізично. Щоб побачити різницю - спитайте в своєї дружини чи є різниця між тим як вона робить сама макіяж собі і професійний візажист ))

самі придумують і роблять "дизайнерські"
- уже оксюморон

90% плитки и обоев есть в интернет-магазинах. Берете картинку, загружаете в программу, мостите стену или пол.

з реальних речей котрі можна у нас купити на ринку
- дизайнер пошлет Вас на рынок за обойками и плиткой :) ?

Каждому свое.

Ринок - це в значенні те що можна купити чи замовити в межах міста, а не базар. І так, він має йти з клієнтом вибирати плитку. Хороший дизайн - це не означає дорогий ремонт, а ремонт зі смаком, де все пасує в квартирі

Оксюморон. але гляньте по оголошеннях на продаж квартир, так і пишуть :)
Кожному своє - хтось звик все робити сам (та вчитись на своїх помилках потім). хтось віддавати роботу тим хто вже вміє і знає як її робити правильно.
dinozavrik

Подякував: 304 раз.
Подякували: 341 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 тра, 2016 16:37

чтоыб подвести черту по дизайнеру:

хотите видеть целостный, гармоничный, продуманный до мелочей дизайн - ищите хорошего архитектора/дизайнера.
baraka

Подякував: 920 раз.
Подякували: 881 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 тра, 2016 16:39

baraka написав:
  Oak написав:А зачем доверять дизайн Вашего жилья постороннему человеку.

если стоит цель съекономить 4-5% от всего ремонта (и при этом провыткать по мелочам) то можно и самим.

Все зависит ото ремонта и опыта.
В бпс или Эврику нанимать дизайнера? Можно, но зачем? В скайлайне без дизайнера? Можно, но только если сам понимаешь че делать и есть в этом опыт.

Главное НЕ ЖЛОБИТЬСЯ НА СТРОИТЕЛЕЙ. Потому что им воплощать в жизнь Ваши красивые картинки с Тырнета....
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 тра, 2016 17:47

У знакомых, где постарался дизайнер, получилась функциональность и продуманность хуже чем если б оставили как было задумано застройщиком.
Изменена была каждая мелочь в планировке и почти всегда в худшую сторону, зато дизайнер видимо хорошо заработал на своем обильном труде.
little_wanderer

Подякував: 102 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

#<1 ... 22372238223922402241 ... 6285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор