|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 24 лип, 2016 23:05
Прохожий написав:вот у меня например в багажнике рядом с доброй старой битой поселилась утонченная элегантная клюшка Вуд
Багажник - эт хорошо. А что если подающие надежды пожывиццо объектами КРЖН за Ваш счет случайные нападающие не предложат ни в гольф поиграть, ни в бейсбол? Под каким предлогом в приятной компании будете тянуть руки к багажнику? Давно пора перейти на плетку, легально оформленную и лежащую скрытно в салоне автомобиля на расстоянии невытянутой руки. А то Вы прям герой 90-х, без бейсбола никуда...
-
Парень со свирелью
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 431 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 лип, 2016 23:14
budivelnik написав:а - спочатку дослідження ( за гроші замовника) б - потім кошторис (за гроші замовника) в - і тільки після погодження кошторису можна буде назвати суму ремонту данної споруди.
Просто агонь! Дайте мне сначала денег, а потом я скажу, сколько это стоит. Это таки шедеврально! Вам бы в риэлторы, новой струёй, сначала мне заплатите, потом я покажу объект, если посчитаю оплату достойной. Там такой струи не хватает, нет свежих мыслей, потому струя видимо не добивает до тех высот, что в мыслях. Теряете себя!
-
Парень со свирелью
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2016 00:15
Индекс ОШ (барака) 1000!!!! Этот день мы приближали как могли (с)
Востаннє редагувалось yura_ в Пон 25 лип, 2016 00:16, всього редагувалось 1 раз.
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2016 00:15
1000!
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2016 00:27
yura_ написав: Унуноктий написав:1000!
Завтра индекс и дупы растишок будут пробиты?
или завтра или послезавтра вопрос времени
-
baraka
-
-
- Подякував: 920 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2016 00:31
Парень со свирелью написав: budivelnik написав:а - спочатку дослідження ( за гроші замовника) б - потім кошторис (за гроші замовника) в - і тільки після погодження кошторису можна буде назвати суму ремонту данної споруди.
Просто агонь! Дайте мне сначала денег, а потом я скажу, сколько это стоит. Это таки шедеврально! Вам бы в риэлторы, новой струёй, сначала мне заплатите, потом я покажу объект, если посчитаю оплату достойной. Там такой струи не хватает, нет свежих мыслей, потому струя видимо не добивает до тех высот, что в мыслях. Теряете себя!
Дурень як чогось не зрозуміє - то обовязково збреше. Розумний спочатку прислухається до фахівця. Отже Для сіми 1000 грн/м2 - це відновлення несучої властивості стіни+утеплення фасаду. Утеплення - це клей+утеплювач+сіточка+клей+фактурний шар+фарба=300 грн/м2 (+/-50) Відновлення несучої здатності - збивання шару що потріскав, армуючий шар з сітки але вже з металічного прута як мінімум 3-6 мм діаметром+ анкерування до живих конструкції+замонолічування щоб унеможливити доступ води. Тобто фасад - видно , що робити ясно . Тепер по іншим питанням В будівництві є таке поняття як скриті роботи, на око їх не видно , але вони впливають на подальшу безпеку проживання в будинку. Щоб виявити проблеми потрібно провести дослудження ( при чому вартість цих досліджень легко може сягнути 3-5% від вартості будинку. При цьому а - жоден конструктор не візьметься за розробку проекту реставрації без інформації про стан конструкцій б - жоден державний орган не дозволить початок робіт , без проекту в - жоден порядний будівельник не почне роботи без дозволу і проекту з авторським наглядом. От і виходить Якщо власник хоче щось відремонтувати ( не косметично , типу фасад) а більш суттєво , (фундаменти,несучі стіни,перекриття) - то спочатку він повинен замовити ексертизу конструкції , потім надавши експертні висновки проектантам замовити проект і вже тільки після цього шукати хто б по цьому проекту взявся виконувати роботи.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 25 лип, 2016 00:46
budivelnik написав:1000 грн/м2 - це відновлення несучої властивості стіни+утеплення фасаду. Утеплення - це клей+утеплювач+сіточка+клей+фактурний шар+фарба=300 грн/м2 (+/-50) Відновлення несучої здатності
Вы спец или нет? Типовая для страны конструкция. Чувствую персонажа из разряда - заплатите мне за что-то и я стану в этом спецом. Какие там исследования за деньги стен хруща на предмет восстановления их несущей способности? Любой Петя "в этой теме" на вскидку за пять минут скажет цифру доведения косметики и прочих устранений потресканности стен этого хруща до необходимой заказчику, без глубочайших исследований, себя при этом явно не обидев - и что-то мне говорит, что контора Пети сделает не уступающий по качеству продукт, но с большим выигрышем в цене от подобных мегаплатных исследователей стенок хрущей, которые считают, что если именно этот хрущ полностью не препарировать для исследований можно сделать чего-то не так. Я б таких дорогих исследователей того, что на каждом шагу посылал бы как заказчик на север, без возможности возврата...
-
Парень со свирелью
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2016 00:59
Парень со свирелью написав: budivelnik написав:1000 грн/м2 - це відновлення несучої властивості стіни+утеплення фасаду. Утеплення - це клей+утеплювач+сіточка+клей+фактурний шар+фарба=300 грн/м2 (+/-50) Відновлення несучої здатності
Вы спец или нет? Типовая для страны конструкция. Чувствую персонажа из разряда - заплатите мне за что-то и я стану в этом спецом. Какие там исследования за деньги стен хруща на предмет восстановления их несущей способности? Любой Петя "в этой теме" на вскидку за пять минут скажет цифру доведения косметики и прочих устранений потресканности стен этого хруща до необходимой заказчику, без глубочайших исследований, себя при этом явно не обидев - и что-то мне говорит, что контора Пети сделает не уступающий по качеству продукт, но с большим выигрышем в цене от подобных мегаплатных исследователей стенок хрущей, которые считают, что если именно этот хрущ полностью не препарировать для исследований можно сделать чего-то не так. Я б таких дорогих исследователей того, что на каждом шагу посылал бы как заказчик на север, без возможности возврата...
Эксперты
-
peresichnij
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 114 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2016 01:06
Парень со свирелью написав: budivelnik написав:1000 грн/м2 - це відновлення несучої властивості стіни+утеплення фасаду. Утеплення - це клей+утеплювач+сіточка+клей+фактурний шар+фарба=300 грн/м2 (+/-50) Відновлення несучої здатності
Вы спец или нет? Типовая для страны конструкция. Чувствую персонажа из разряда - заплатите мне за что-то и я стану в этом спецом. Какие там исследования за деньги стен хруща на предмет восстановления их несущей способности? Любой Петя "в этой теме" на вскидку за пять минут скажет цифру доведения косметики и прочих устранений потресканности стен этого хруща до необходимой заказчику, без глубочайших исследований, себя при этом явно не обидев - и что-то мне говорит, что контора Пети сделает не уступающий по качеству продукт, но с большим выигрышем в цене от подобных мегаплатных исследователей стенок хрущей, которые считают, что если именно этот хрущ полностью не препарировать для исследований можно сделать чего-то не так.
1 Я спец 2 По фотографії , навіть не проводячи жодних досліджень і не вимагаючи ніяких проектних документацій - визначив що потрібно зробити з цією стіною і назвав приблизну вартість робіт 3 Друге питання , що на висоті 2 поверху , справа між вікнами видно тріщину, яка може говорити про те що порущена несуча здатність. Наскільки вона порушена, без візуального огляду частини будинку на всіх поверхах + можливо фундаменту - я не можу сказати наскільки це критично. Але якщо візуальний огляд підтвердить наскрізну тріщину яка починається з фундаменту - я особисто без експертизи цього питання + без проекту+без дозволу - починати не ризикну. Тому ще раз Косметично відновити шар стіни з частковим відновлення несучої здатності - можна і коштує це відносно дешево. Якщо ж буде видно , що для остаточного визначення причини яка призвела до цих тріщин потрібні дослідження - я буду вимагати цих досліджень , або власник знайде когось іншого хто зможе взяти на себе кримінальну відповідальність у випадку коли щось піде не так ПС До початку робіт навіть на аврійному обєкті - відповідальність за все що відбувається з обєктом( навіть коли вітер цеглу даху на голову прохожому кине)-несе власник. З моменту початку реконструкції вся відповідальність падає на того хто розробив проект і того хто по цьому проекту працює. Так що тут все просто.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1