И кстати, если не ошибаюсь, там особой придомовой территории нет. А яхтклуб к дому уже никаким боком не относится, и, вроде, там жильцам этого дома гулять заказано (что, если не ошибаюсь, было еще одним поводом для войны с девелопером).
недавно попал в гости в этот дом и окуел.....походу это наверное единственно место где бы я ХОТЕЛ жить в Киеве.....оч большое значение конечно имеет вид, он обязан быть на днепр, а не на ул Окипной, иначе квартира в том доме нах не надо кто то чето знает??
видон......короче заходиш в гостинную--а она такая квадратов 60-70--здоровенная шо ппц, огромные окна во всю стену до потолка--а перед тобой днепр.....и больше никуя.....ни домов, ни людей, ни шума....короче я простоял так минут 10 как завороженый перед окном...как говорит моя знакомая--видон такой что кончить можна )))))). коммунальные да, копийчужкам лучше не знать, там с этим жесткачек, но это надо понимать....таких домов я в Киеве не встречал, оболонская набережная нервно курит
зы. про кондиционирование ниче не спрашивал, но в квартире было комфортно. Я был там то ли в ноябре то ли в начале декабря(точно не помню)
Это же в этом доме жаловались на лютый холод зимой и невозможность утеплить дом? На текущую вентиляцию, непускание домой охраной за долг по коммуналке и иск к товарищу за плохие слова об обслуживании?
Будинок імені Святої Софії? Так, були у нього саме ті проблеми - я запам,ятав. Будинок зовні понтовий, стоїть майже у воді)))
Холод взимку і неможливість користуватись ліфтами при найменшій заборгованності- то дрібниці))) Головне - з вікон гарний вигляд)))
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 29 січ, 2016 17:30, всього редагувалось 1 раз.
vano80 написав: Это же в этом доме жаловались на лютый холод зимой и невозможность утеплить дом? На текущую вентиляцию, непускание домой охраной за долг по коммуналке и иск к товарищу за плохие слова об обслуживании?
да наверно. я после того как в гостях побывал начал гуглить и нарыл что они там свергли жек застройщика и добились вроде вменяемых цен на комуналку. но чувак-житель этого дома который создал сайт по проблемам этого дома проиграл суд и на него какой то вроде штраф некислый наложил застройщик ....
vano80 написав: Это же в этом доме жаловались на лютый холод зимой и невозможность утеплить дом? На текущую вентиляцию, непускание домой охраной за долг по коммуналке и иск к товарищу за плохие слова об обслуживании?
да наверно. я после того как в гостях побывал начал гуглить и нарыл что они там свергли жек застройщика и добились вроде вменяемых цен на комуналку. но чувак-житель этого дома который создал сайт по проблемам этого дома проиграл суд и на него какой то вроде штраф некислый наложил застройщик ....
Жека79 - ти пожив би там рік-два - тоді б ти нам розказував, як там добре))
airmax78 написав:Ну да, это, конечно, веский повод отдаться на откуп застройщику.
во первых еще никто никому не отдается
назовите тогда ,,ваш,, повод?? лично для меня соседи,придомовая территория, и вид из окна--это главное. ну и качество дома. тут вроде все присутствует
Советую снять там скромную однушку (метров 80) месяцев на 5-6. Вот прямо сейчас. Если все устроит (и климат в доме, и соседи, и счета за обслуживание и само место) - можно смело покупать.
Блин вот вы как мысли мои читаете....токо у меня маленький ребенок, мне однушка ну никак....а трешки посмотрел в аренду--ценник от 2куе в месяц.....
"Пентхаус Riviera Riverside продавали як райський куточок на березі Дніпра з видом на Києво-Печерську Лавру і власним яхт-клубом. Згодом цей "рай" перетворився на прокляття для його мешканців. Крім того, що забудовникові – ТОВ "Д.І.А.Девелопмент" – вдалося "втюхати" наївним та довірливим буратінкам квартири вартістю від $165 тис. до $1,2 млн, він обклав непомірною даниною цих "щасливих квартировласників", перетворивши їх на кріпаків.
Схема була простою, але результативною. На етапі будівництва житлових будинків по вул. Раїси Окіпної, 18 будівельна компанія укладала стандартні договори з фізичними особами (інвесторами) – майбутніми господарями помешкань. Право власності на квадратні метри інвестори мали отримати після завершення будівництва та здачі будинків в експлуатацію.
Однак, забудовник не поспішав віддати правовстановлюючі документи усім власникам після здачі в експлуатацію. Першими свідоцтва про право власності на квартири отримали двоє власників квартир (а всього в будинку 208 квартир). І саме з цих перших двох власників розпочалася афера, внаслідок якої усіх інших мешканців і дотепер щомісяця "доять" на дуже відчутні суми."
Жека79 написав:.короче я простоял так минут 10 как завороженый перед окном...как говорит моя знакомая--видон такой что кончить можна )))))). коммунальные да, копийчужкам лучше не знать, там с этим жесткачек, но это надо понимать....таких домов я в Киеве не встречал,
Жека79, то квартири для лохів)))
"Отже, веселощі починалися з квартплати. Управляюча компанія прийняла логічне рішення: якщо у "інвесторів" знайшлися шалені кошти на придбання далеко не дешевого житла – отже, у них знайдуться гроші і на "утримання" всього цього щастя. Тобто – на набивання кишень натхненників цього вишуканого шахрайства. Тоді як для Києва тариф на утримання будинку та прибудинкової території складає 2-3-4 грн. за 1 кв. м загальної площі, мешканці Riviera Riverside мають сплачувати 13,03 грн. за кв.м.! До цього ще треба додати "послуги консьєрж-сервісу" у розмірі 330 грн. на місяць та деякі інші "милі дрібнички". Загалом, середня кварплата складає майже ТРИ тисячі гривень на місяць."