|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 16 гру, 2016 14:40
НЕт. у тех 16-ти этажная БПС с залой. Это разве бпс???
-
Жека79
-
-
- Подякував: 418 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 гру, 2016 14:46
Эгоист написав: flyman написав:Ведь, чем больше человек имеет в себе, тем меньше требуется ему извне, тем меньше могут дать ему другие люди... Можно сказать, что человек общителен в той мере, в какой он духовно несостоятелен и вообще пошл; ведь в мире только и можно выбирать между одиночеством и пошлостью".[/i] так що мене дежо насторожує озабоченість певних панів Мальвінами
Флайман, не далека ти людина. Все що людина має в собі, вона колись отримала від інших людей, або інших джерел інформації, а вже потім обробила та скомпонувала по своєму. Всі ідеї, вся творчість насправді є колективною! В цьому суть еволюції. Я казав Кравчук: "З нічого може вийти лише нічого" 
а як же виник світ, навіть в Біблії описана теорія великого вибуху. ти багато кого цитуєш, хПерда Охрі, Кравчука, наступного разу буде СпанчБоб як останій ресорт істини
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 16 гру, 2016 14:48, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1607 раз.
- Подякували: 2854 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 16 гру, 2016 14:48
Iskander написав: тики написав: тики написав: в смысле ляжет? его национализируют люди кто знает почему нотариусы отдают часть с 1% госпошлины риэлторам, а остальную часть кладут себе в карман , а не в гос ? государству отдают 0,1%
повторю вопрос
Потому что: Приватні нотаріуси за вчинення нотаріальних дій справляють плату, розмір якої визначається за домовленістю між приватним нотаріусом та фізичною або юридичною особою, але не меншу від розміру ставок державного мита, яке справляється державними нотаріусами за аналогічні нотаріальні дії. Этот доход идёт нотариусу, сверх 0.1%, отдаваемых государству. Нотариусу ничего не мешает отдать частьэтого дохода риелтору, продавцу, покупателю, кому угодно. Или по факту сделать сделку за 0.15%, но по документам провести все равно придётся 1%
Норма про 1% госпошлины была в принципе для госнотариусов но частные тоже брали. Недавно эту норму про 1% отменили, так что если требуют это разводилово. Оплата услуг нотариуса по договоренности.
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 16 гру, 2016 14:50
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 гру, 2016 14:50
flyman написав: Эгоист написав: flyman написав:Ведь, чем больше человек имеет в себе, тем меньше требуется ему извне, тем меньше могут дать ему другие люди... Можно сказать, что человек общителен в той мере, в какой он духовно несостоятелен и вообще пошл; ведь в мире только и можно выбирать между одиночеством и пошлостью".[/i] так що мене дежо насторожує озабоченість певних панів Мальвінами
Флайман, не далека ти людина. Все що людина має в собі, вона колись отримала від інших людей, або інших джерел інформації, а вже потім обробила та скомпонувала по своєму. Всі ідеї, вся творчість насправді є колективною! В цьому суть еволюції. Я казав Кравчук: "З нічого може вийти лише нічого" 
а як же виник світ, навіть в Біблії описана теорія великого вибуху
Флай, що я по вашому тут роблю? Я використовую світлі голови формучан, як колективний розум - надпотужний комп'ютер для прийняття складних рішень. Так само інші використовують мене. А ви з захаром мислите як ті поламані комп'ютери. Ви не здатні робити суспільно-корисні обчислення. 
Востаннє редагувалось Эгоист в П'ят 16 гру, 2016 14:54, всього редагувалось 1 раз.
-
Эгоист
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 181 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 гру, 2016 14:52
Первый написав:Эгоист написав:КВАРТИРА ПРОДАНА! Свято место пусто не бывает. (с)
Тада держи
Нет, ты серьезно подумал, что это я ее купил? 
-
Эгоист
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 гру, 2016 14:54
Эгоист написав: Первый написав:КВАРТИРА ПРОДАНА! Свято место пусто не бывает. (с)
Тада держи
Нет, ты серьезно подумал, что это я ее купил?  [/quote] Нет конечно. Алёня за то шо не купил:-)
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 гру, 2016 14:54
Эгоист написав:Флай, що я по вашому тут роблю? Я використовую світлі голови формучан, як колективний розум - надпотужний комп'ютер для прийняття складних рішень. Так само інші використовують мене. А ви з захаром мислите як ті поламані комп'ютери. Ви не здатні робити суспільно-корисні обчислення. 
ясно, хробак-паразит (кравасіся), який користується іншими, замість того щоб самому зайнятися темою. а що влом скористатися платними послугами професіоналів?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 16 гру, 2016 14:57
flyman написав: Эгоист написав:Флай, що я по вашому тут роблю? Я використовую світлі голови формучан, як колективний розум - надпотужний комп'ютер для прийняття складних рішень. Так само інші використовують мене. А ви з захаром мислите як ті поламані комп'ютери. Ви не здатні робити суспільно-корисні обчислення. 
ясно, хробак-паразит, який користується іншими, замість того щоб самому зайнятися темою а що влом скористатися платними послугами професіоналів?
Ти теж користуешся мною і іншими формучанами. Так всі роблять, так побудоване суспільство. Можливості окремої особистості вкрай обмежені. Без цього механізму не було би еволюції людства. Професіоналів не існує, є лише колективний розум, який працює на добровільних засадах.
Востаннє редагувалось Эгоист в П'ят 16 гру, 2016 14:58, всього редагувалось 1 раз.
-
Эгоист
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 гру, 2016 14:58
Эгоист написав:Ти теж користуешся мною
Я не Санта-Клаус, алєнямі не пользуюсь є лише колективний розум, який працює на добровільних засадах
якесь сектанське НЛП
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-