Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 8990919293 ... 6285>
Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2016 16:26

Не розумію, чого сперечатися що до зарплат.
Йдемо на чудовий сайт
http://www.numbeo.com/cost-of-living/city_result.jsp?country=Ukraine&city=Kiev&displayCurrency=UAH
В графі Average Monthly Disposable Salary (After Tax) бачимо цифру 5,925.96 ₴
з проміжком 4458-7380

Знизу бачимо примітку "These data are based on 4724 entries in the past 12 months from 322 different contributors"

Для тих, хто не розуміє -дані на підставі різних 322 людей.

Глибоко замислюємося над тим фактом, що ці люди :
a. мають інтернет
б. володіють англійскому на рівні, щоб писати в вірні графи.

Тобто сторожів, прибиральниць, фрезерувальників там не має.
Це дані того самого освідченого "офісного планктону"

Ще питання ?
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2016 16:27

Amat
После первого вашего пункта я вся напряглась, ожидала очередной сценарий апокалипсиса. :D При третьей мировой Вас сильно будет заботить хатынка?
vetka

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1242 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2016 16:37

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Frant написав:2) Ось статистика по зарплатам в Києві за 2015 http://index.minfin.com.ua/index/average/по Україні 3455-4498 грн, по Києву 5385-7089.
Відніміть податки - буде ще на 20% менше

Додайте "конверти" - і буде більше ледь не вдвічі
  Frant написав:Не в Україні - це факт.
Абсолютно відірвані від укро-реалій.

Я навіть не знаю, чи то ви мене повеселити хочете, чи то як комплімент сприймати :mrgreen:
  es77 написав:Для тих, хто не розуміє -дані на підставі різних 322 людей.

Глибоко замислюємося над тим фактом, що ці люди :
a. мають інтернет
б. володіють англійскому на рівні, щоб писати в вірні графи.

Тобто сторожів, прибиральниць, фрезерувальників там не має.
Це дані того самого освідченого "офісного планктону"

Ще питання ?

Які питання - аж 322 люжей, які якось там доблукали до Нумбео, з шкільним рівнем англійської (більшого й не тре, щоб заповнити анкету), мало того - з гугл-перекладачем можна й без знань англійської загалом - щось там ввели, і на цьому ви робите висновки.
"Освічений офісний планктон" до речі якраз ближче до "пересічного", ніж до "більш-менш успішних"
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8236 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2016 16:38

Amat написав:При всех перечисленных вводных, лично мне, кажется рискованным отдавать свои деньги (имеется ввиду .у.е.) под любые проценты в украинские Банки.
С гривной конечно можно баловаться, если у вас бизнес постоянный, её всё равно девать некуда, пусть хоть как-то работает...
В то же время это не повод покупать хатынку :wink:

Все правильно. Сам в банках уже несколько лет ничего не держу.
Задним числом вижу, что положив эти бабки в приват не депо имел-бы уже туеву хучу бабла.
Но даже не жалею об этом. Нервы дороже.

О событиях в мире -все правильно, но если правильно прыгать из актива в актив можно хорошо заработать (конечно-же можно и просрать все)
А покупкой квартиры вы связываете себе руки, лишаете финансов и возможности что-то заработать. Т.е. плывете по течению вместе со всеми, а к заработкам такая стратегия не приводит...
es77

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2016 16:44

Вот это огонь...Прям радость Юркиным прогнозам..
Сашкишлоба в примере все таже новострояка в трещинами в стенах с аварийкой и т.д. где-то в поле, с жилой площадью в 75 кв.м. за 14 куе, уже и за 9,5есть
ххбгафа вообще апокалиптика и в его Кийове максимальная зп в 4кгрн. у "хорошегоспециалиста".. (На что только этот специалист снимает халупу и жрет, а ведь еще надо на работу ездить и в чем-то ходить)
-Франт вообще не выпил сегодня и опять все пропало..Франт честно, большего хамства и флуда чем от Вас в ветке нет, и прекратите уже мерять все заработки Вашим окладом научного работника в университете..

п.с. И вся эта братия ждет нормальных людей в ветке, чтоб очередной раз полить их желчью и обосрать новострои :roll:
П.с.с да и смотрю сегдня прям апофиоз ср*ча в ветке..Так держать, прям наполнено смыслом несколько страниц...Аж даже за Захаром заскучал
  Amat написав:Думаю о 1к сталинке на Лукьяновке

Под сдачу, очень интересный район!
Kapitoshka_2

Подякував: 17 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2016 16:50

Faceless написав:Які питання - аж 322 люжей, які якось там доблукали до Нумбео, з шкільним рівнем англійської (більшого й не тре, щоб заповнити анкету), мало того - з гугл-перекладачем можна й без знань англійської загалом - щось там ввели, і на цьому ви робите висновки.

Все вірно. Дані міг заповнити будь-хто.
Але інші цифри по цінах продуктів/послуг відповідають дійсності, тому я далекий від думки, що різних 322 людини зайшли на сайт, вірно написали ціни на хліб/молоко/все інше а в графі "зарплата" написали лажу щоб когось-там надурити.
Я на 100% впевнений, що у тих людей така зарплата.
Причому у слабенького 4300 ,а у "Звізди" 7300
  Faceless написав:"Освічений офісний планктон" до речі якраз ближче до "пересічного", ніж до "більш-менш успішних"

Блін, ну скільки можна рівняти все по програмістах, так , зараз поперло, хлопці не вдаривши палець об палець (виконуючи туж саму роботу, що й 2 роки назад) отримують у гривні втричі більше ніж всі інші. Молодці ,я за вас (і за себе також,між іншим ) радий, ал ж таких людей дай боже щоб хоч 0.5% набралось
Востаннє редагувалось es77 в Вів 12 січ, 2016 16:51, всього редагувалось 1 раз.
es77

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2016 16:50

Kapitoshka_2 написав:Аж даже за Захаром заскучал

Браво!
  Kapitoshka_2 написав:прекратите уже мерять все заработки Вашим окладом научного работника в университете.
і зарплатою лікаря, медсестри, вчителя, викладача ВУЗу?
Також - оплатою праці касира, шофера, охоронця чи вантажника? :mrgreen:
Frant

Заблокований
Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2016 16:58

Frant написав:і зарплатою лікаря, медсестри, вчителя, викладача ВУЗу?Також - оплатою праці касира, шофера, охоронця чи вантажника?

Франт, а підкажить, який % в загальной кількості працюючих?
Нажаль змушений Вас розчарувати, охоронець (якщо він не з гіпермаркету) та водій получає більш ніж 4кгрн ;)
  es77 написав:Я на 100% впевнений, що у тих людей така зарплата.

А я уверен - что на данный момент овер 10кгрн, у тех кто действительно - специалист, и далеко не "хороший", а вот действительно успешный "специалист" среднего звена стартует с 20+, и чтоб хоть как-то подкрепить свои слова, у меня очень большой круг общения, да и с людьми быстро нахожу общий язык, так вот давече, в среднего класса заведении, на мой вопрос сколько получает офик (официант) мне ответили положа руку на сердце - "без чая" минимум 5000-6000, это при условии что они работают 1 через 2 (дня), ОФИЦИАНТ! Кем простите надо быть чтоб сидеть на 4000 и ныть, о том что мне мало платят и работу не найти.. :twisted:
Kapitoshka_2

Подякував: 17 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2016 17:04

es77 написав:Все вірно. Дані міг заповнити будь-хто.
Але інші цифри по цінах продуктів/послуг відповідають дійсності, тому я далекий від думки, що різних 322 людини зайшли на сайт, вірно написали ціни на хліб/молоко/все інше а в графі "зарплата" написали лажу щоб когось-там надурити.
Я на 100% впевнений, що у тих людей така зарплата.
Причому у слабенького 4300 ,а у "Звізди" 7300

Я не пишу, що відвідувачі збрехали, пишучи свою ЗП (сенс? тим паче занижувати).
Але чого ви вирішили, що ці 322 людини репрезентують структуру заробітків киян? Може просто це ті, хто від нема що робити тиняється в інтернеті в офісі.
  es77 написав:Блін, ну скільки можна рівняти все по програмістах, так , зараз поперло, хлопці не вдаривши палець об палець (виконуючи туж саму роботу, що й 2 роки назад) отримують у гривні втричі більше ніж всі інші. Молодці ,я за вас (і за себе також,між іншим ) радий, ал ж таких людей дай боже щоб хоч 0.5% набралось

Де я писав про програмістів? Є бюджетники, торговці в ролетах і касири у супермаркетах - одна категорія доходів; є "офісний планктон" - всілякі звичайні спеціялісти/співробітники/менеджери - це інша категорія, яку можна віднести до пересічних, з доходами десь від вдвічі більше за першу категорію; є "більш-менш успішні" - це як попередня категорія, але з претензіями на кар'єрне зростання, більш цінні спеціялісти та менеджери середної ланки, з доходами від 2х до попередньої категорії; є високооплачувані спеціалісти (не тільки ІТ, але сюди можна їх віднести) - з доходами вже в 2х від попередньої категорії; ну і інші - ТОП менеджмент і т п, з ще більшими доходами
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8236 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2016 17:04

Kapitoshka_2 написав:Нажаль змушений Вас розчарувати, охоронець (якщо він не з гіпермаркету) та водій получає більш ніж 4кгрн ;)

Може, ваш охоронник підробляє ІТ-шником на вихідних? :mrgreen:

Ось вакансії київських охоронців: від 2500 до 4 000 грн, а після віднімання податків - ще менше http://www.work.ua/ua/jobs-kyiv-%D0%BE% ... %B8%D0%BA/
Frant

Заблокований
Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

#<1 ... 8990919293 ... 6285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість