|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 27 кві, 2015 16:17
мало того что мерзли две недели от холода, так еще горячую воду отключают, теперь можно на газу греть сколько угодно, посмотрим какие платежки принесут за такое удовольствие, а у кого бойлеры, тот и за счет будет больше платить, тариф то вырос
Киевлянам отключают горячую воду из-за отсутствия газа в котельных
Во всех районах Киева появились компании по обслуживанию жилого фонда Подача горячей воды прекращается на неопределенный срок Жителям столицы уже начинают отключать горячее водоснабжение из-за отсутствия газа в котельных, которые производят горячую воду. Соответствующие объявления появились на подъездах домов киевлян. В частности, в сообщениях говорится, что подача горячей воды прекращается на неопределенный срок в связи с отсутствием газа, пишет "Вечерний Киев". В свою очередь, руководство "Киевэнерго" обратилось в Киевраду и КГГА с просьбой принять все возможные меры, чтобы предотвратить отключение горячего водоснабжения жителям столицы из-за ограничения газоснабжения. Речь идет прежде всего о погашении долгов за теплоэнергию, накопленных бюджетными и коммунальными организациями города. Так, с 23 апреля "Киевгаз" прекратил поставки газа на ТЭЦ-5, ТЭЦ-6 и котельных. Основанием стало поручение НАК "Нафтогаз Украины" прекратить газоснабжение из-за задолженности.
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 кві, 2015 16:19
budivelnik написав:Просто хочу Вам показати , що те що ви зробили можна у вас взяти практично безкоштовно
"практично" - насправді вийде дуже не безкоштовно, особливо враховуючи трудозатрати. І це якщо Барака ще не поставить обмежень на запити budivelnik написав:Це ж Ви всіх агітуєте не платити за інформацію
Не платити за інформацію, що є безкоштовною по суті budivelnik написав:що будете робити якщо та інформація на отримання якої ви витратили десятки( а може й сотні) годин - десь може викластись безкоштовно( бо її отримування від вас буде коштувати на порядок/два менше ніж коштувало вам)
Який сенс, якщо Бомбер і так доступний безкоштовно? Дурна робота
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8234 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 27 кві, 2015 16:36
Faceless написав:Не платити за інформацію, що є безкоштовною по суті
1 Безкоштовною по суті - є інформація викладена власником. При чому , так як 99% власників викладають свою інформацію раз в житті - то не дивно , що 99% бажаючих отримати безкоштовно цю інформацію - не знають де вона лежить ( бо централізованого місця знаходження не має) 2 Тут в дію ( як і у всіх інших галузях) вступають посередники ( і барака- один з них) Які , виходячи з власного досвіду а - розшукують інформацію б - розміщують її там де більша кількість потенційних клієнтів може її побачити Faceless написав:Який сенс, якщо Бомбер і так доступний безкоштовно? Дурна робота
1 Доступ безкоштовний - з обмеженнями 2 База - платна. Створення цієї бази щось коштувало. Крадіжка цієї бази буде коштувати на порядок менше, а значить вкравши чиєсь- можеш спокійно створювати власнику вкраденого конкуренцію , адже твої затрати на крадіжку на порядок менші ніж його затрати на створення.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 27 кві, 2015 16:43
Кстати, очень интересно изменился подохд морд к своей работе. раньше они драли ДО 1.5% на ДВОИХ и обещали за эти деньги ВСЕ! т.е. вы тупо пузом к верху лежите и оно полностью занимается всей работой в т.ч. оформлением всех документов. сейчас же они хотят 3% только за номер телефона. и сейчас не надо стоять в очередях к чиновникам и месяц ждать решение БТИ и т.д.
-
йцукен
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 390 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 кві, 2015 16:43
budivelnik написав:2 Тут в дію ( як і у всіх інших галузях) вступають посередники
Барака не посредник, Барака агрегатор. и инфу свою он предоставляет бесплатно. только в пром. масштабах платно.
-
йцукен
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 кві, 2015 16:48
йцукен написав: budivelnik написав:2 Тут в дію ( як і у всіх інших галузях) вступають посередники
Барака не посредник, Барака агрегатор. и инфу свою он предоставляет бесплатно. только в пром. масштабах платно. но твоему бетонному мозгу не понять
1 Я хоч десь казав що мені барака як власник ресурсу бомбер не подобається ? 2 Мені не подобається барака , як лице яке роздуває шахрайські схеми і я пробую йому пояснити , що Посієщ вітер-пожнеш бурюЩо в перекладі Навчиш йцукенів чуже красти - їм це сподобається і вони й до твого доберуться.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 27 кві, 2015 16:54
йцукен написав: budivelnik написав:Навчиш йцукенів чуже красти - їм це сподобається і вони й до твого доберуться.
да ладно! ты мне будешь это втирать! не ты ли крал стройматериалы на стройках?
Дурний як не знає - так збреше. 1 Найманим працівником на будові я працював пів-року до інституту і все. 2 Після інституту , ( а це вже був 1991 рік) я був власником будівельного кооперативу. А тому якщо хтось і крав буд-матеріали -то крав у мене .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 27 кві, 2015 16:59
budivelnik написав:як лице яке роздуває шахрайські схеми
Вже десяток сторінок розписали, що ЖОДНОГО шахрайства в описаних ним (і не тільки ним) немає.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8234 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 27 кві, 2015 17:11
Faceless написав: budivelnik написав:як лице яке роздуває шахрайські схеми
Вже десяток сторінок розписали, що ЖОДНОГО шахрайства в описаних ним (і не тільки ним) немає.
это про меня?
-
йцукен
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 кві, 2015 17:15
Faceless написав: budivelnik написав:як лице яке роздуває шахрайські схеми
Я не юрист і мене не цікавить юридична сторона справи. З іншого боку Я , як людина розумію наступне - погодившись з людиною яка назвала себе рієлтором на використання інформації яку повинен надати рієлтор чітко знаючи що в майбутньому за цю інформацію ти платити не збираєшся - це як мінімум підло. А все що підло - це шахрайство. Тому Обговорювати питання Як домовитись з рієлтором до моменту поки не отримав інформацію про можливість не оплати цієї інформації - можна скільки завгодно. Не оплачувати , після отримання адреси - маразм і шахрайство.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1