|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 03 тра, 2015 10:00
budivelnik написав: baraka написав:ты говоришь загадками, прямо как будивельнык. Тот тоже сначала дымовую завесу по бомберу пускал.
Я думав Ви заспокоїлись і чекаєте результату. 1 Станом на сьогодні приблизно 300 000 обєктів з розділів продам квартиру+дім - в мене на компі. 2 Обробка Вами інформації проведена - погано ( хотілось вставити інший епітет співзвучний з кличкою лідера сусідньої держави ). Поки що виправляю ваші недоробки і косяки.
Неужели так же "погано", как выглядят ваши "творения" возле Львова? 
-
KIM
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 тра, 2015 10:07
KIM написав: budivelnik написав: baraka написав:ты говоришь загадками, прямо как будивельнык. Тот тоже сначала дымовую завесу по бомберу пускал.
Я думав Ви заспокоїлись і чекаєте результату. 1 Станом на сьогодні приблизно 300 000 обєктів з розділів продам квартиру+дім - в мене на компі. 2 Обробка Вами інформації проведена - погано ( хотілось вставити інший епітет співзвучний з кличкою лідера сусідньої держави ). Поки що виправляю ваші недоробки і косяки.
Неужели так же "погано", как выглядят ваши "творения" возле Львова? 
Як тільки розробники бомбера отримають хоча б 1% від того що я вже отримав від своїх творінь - так відразу різні трьохбуквенні і отримають право порівнювати реальний товар в 10-15 млн грн - з аматорськими потугами програмістів.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 тра, 2015 10:15
budivelnik написав: KIM написав:Неужели так же "погано", как выглядят ваши "творения" возле Львова? 
Як тільки розробники бомбера отримають хоча б 1% від того що я вже отримав від своїх творінь - так відразу різні трьохбуквенні і отримають право порівнювати реальний товар в 10-15 млн грн - з аматорськими потугами програмістів.
Ого, то есть еще и разрешения нужно спрашивать "разным трехбуквенным" у великого будивельника? ЧСВ взыграло? Хамство прет из всех щелей?
-
KIM
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 тра, 2015 10:19
budivelnik написав: baraka написав:ты говоришь загадками, прямо как будивельнык. Тот тоже сначала дымовую завесу по бомберу пускал.
Я думав Ви заспокоїлись і чекаєте результату. 1 Станом на сьогодні приблизно 300 000 обєктів з розділів продам квартиру+дім - в мене на компі.
вы в курсе, что там ещё на рашке около 2,5 ляма висит ? Те объекты, я так понимаю - не осилите ? budivelnik написав:2 Обробка Вами інформації проведена - погано ( хотілось вставити інший епітет співзвучний з кличкою лідера сусідньої держави ). Поки що виправляю ваші недоробки і косяки.
о, а с этого места поподробнее - что по вашему мнению в обработке информации сделано плохо ? Токо конкретно, без дымовых завес, плиз 
-
baraka
-
-
- Подякував: 920 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 тра, 2015 10:36
baraka написав:вы в курсе, что там ещё на рашке около 2,5 ляма висит ? Те объекты, я так понимаю - не осилите ?
1 Приблизно 300 000 обєктів закачувалось 6 годин , при чому відносно примітивними інструментами, без використання якихось хакерських заморочок. 2 Таким чином , 2,5 млн рашинських - це додатково 48 годин роботи залізяки ( як оціните ? у яку вартість) 3 Так як я не збираюсь вас повторювати чи конкурувати , то думаю що інформації з української частини ресурсу - більш як достатньо. baraka написав: budivelnik написав:2 Обробка Вами інформації проведена - погано ( хотілось вставити інший епітет співзвучний з кличкою лідера сусідньої держави ). Поки що виправляю ваші недоробки і косяки.
о, а с этого места поподробнее - что по вашему мнению в обработке информации сделано плохо ? Токо конкретно, без дымовых завес, плиз 
1 Як Ви памятаєте суперечка почалась з того - можна чи ні відносно дешево скопіювати результати вашої праці. Цей етап пройдений і коштував мені максимум 50 доларів. 2 Щоб уникнути в подальшому оповідань що те ,що я вже зробив - зробить будь-хто , я взяв на себе додатковий обовязок привязати вашу базу данних до поштових індексів України ( ви подібну роботу оцінювали в пів-року своєї високопрогресивної праці). 3 Результат розраховував отримати вже на понеділок , але нарвався на неприємність з вашої бази , а саме Адресу в описі обєкта- ви відділили двокрапкою , Територіальні формування - комою А от відразу створити струнку структуру область-місто-вулиця чи область-район-місто-вулиця Ви чи не змогли , чи не захотіли і тепер у вас частенько місто займає місце області і інші перестановки в тому ж ключі. Тому мені прийшлось самостійно з допомогою бейсіка/паскаля ( а інших мов програмування я не знаю ) пробувати привести все до порядку - ясно що подібні ізиски займають трошки більше часу ніж розраховувалось ( програмую в лоб і без всяких там оптимізацій коду) , але звернутись до друзів з цим смішним питанням- не можу ( в них зависока кваліфікація - будуть за пивом в бані з мене насміхатись)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 тра, 2015 10:42
KIM написав: budivelnik написав: KIM написав:Неужели так же "погано", как выглядят ваши "творения" возле Львова? 
Ого, то есть еще и разрешения нужно спрашивать "разным трехбуквенным" у великого будивельника? ЧСВ взыграло? Хамство прет из всех щелей?
Отже насміхатись з оплаченого споживачем товару вартістю в 10-15 млн грн - можна і це не хамство ? А коли пропонують починати порівняння товарів після досягнення співвідношення 1/100 між цими товарами - то це вже хамство. Тому Ви спочатку з своїми фобіями роберіться, а вже потім в інших шукайте.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 тра, 2015 10:59
budivelnik написав:Як Ви памятаєте суперечка почалась з того - можна чи ні відносно дешево скопіювати результати вашої праці.
нет, наш спор начался из-за вот такого вашего утверждения: "можно скопировать, выложить где-то и нанести ощутимый урон доходам бомбера". поскольку скопировать то и не тяжело (а я ничего и не делаю чтобы вам помешать) - то просто жду "ощутимого урона". Долго ещё, кстати, по вашим рассчётам ? budivelnik написав:Тому мені прийшлось самостійно з допомогою бейсіка/паскаля ( а інших мов програмування я не знаю ) пробувати привести все до порядку - ясно що подібні ізиски займають трошки більше часу ніж розраховувалось ( програмую в лоб і без всяких там оптимізацій коду) , але звернутись до друзів з цим смішним питанням- не можу ( в них зависока кваліфікація - будуть за пивом в бані з мене насміхатись)
бедненький... надо было для специально для таких ламо бейсика/паскаля вставить разметочку, да ? а там ещё улицы не всегда правильно называются, вы в курсе ?
Востаннє редагувалось baraka в Нед 03 тра, 2015 11:17, всього редагувалось 1 раз.
-
baraka
-
-
- Подякував: 920 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 тра, 2015 10:59
budivelnik написав: baraka написав:вы в курсе, что там ещё на рашке около 2,5 ляма висит ? Те объекты, я так понимаю - не осилите ?
1 Приблизно 300 000 обєктів закачувалось 6 годин , при чому відносно примітивними інструментами, без використання якихось хакерських заморочок. 2 Таким чином , 2,5 млн рашинських - це додатково 48 годин роботи залізяки ( як оціните ? у яку вартість) 3 Так як я не збираюсь вас повторювати чи конкурувати , то думаю що інформації з української частини ресурсу - більш як достатньо. baraka написав: budivelnik написав:2 Обробка Вами інформації проведена - погано ( хотілось вставити інший епітет співзвучний з кличкою лідера сусідньої держави ). Поки що виправляю ваші недоробки і косяки.
1 Як Ви памятаєте суперечка почалась з того - можна чи ні відносно дешево скопіювати результати вашої праці. Цей етап пройдений і коштував мені максимум 50 доларів. 2 Щоб уникнути в подальшому оповідань що те ,що я вже зробив - зробить будь-хто , я взяв на себе додатковий обовязок привязати вашу базу данних до поштових індексів України ( ви подібну роботу оцінювали в пів-року своєї високопрогресивної праці). 3 Результат розраховував отримати вже на понеділок , але нарвався на неприємність з вашої бази , а саме Адресу в описі обєкта- ви відділили двокрапкою , Територіальні формування - комою А от відразу створити струнку структуру область-місто-вулиця чи область-район-місто-вулиця Ви чи не змогли , чи не захотіли і тепер у вас частенько місто займає місце області і інші перестановки в тому ж ключі. Тому мені прийшлось самостійно з допомогою бейсіка/паскаля ( а інших мов програмування я не знаю ) пробувати привести все до порядку - ясно що подібні ізиски займають трошки більше часу ніж розраховувалось ( програмую в лоб і без всяких там оптимізацій коду) , але звернутись до друзів з цим смішним питанням- не можу ( в них зависока кваліфікація - будуть за пивом в бані з мене насміхатись)
Взагалі ви трохи лукавите - 1 - мова йшла не про можливість скопіювати базу Бомбера - я, наприклад, і не заперечував цієї можливості за умови, що не будуть вжиті спеціальні заходи ( а Барака їх не застосовував). Мова йшла про можливість і тим паче легкість "нашкодити" Бомберу. І ось ви досягли "казкової" швидкості у менш ніж 14 записів на секунду. Бінго. Але це лиш найперший і найлегший етап. Ви казали про легкість підтримання актуальності, а ще й створити вашою копією певну конкуренцію, пропонуючи безкоштовно те, за що Бомбер може просити плату. Тільки після того можна казати що ви досягли результату і оцінювати витрати (50 баксів я так розумію то на вінт окремий мабуть?). Так, а базу фото ви теж закачали? 2 - ідея про індекси вулиць - суто Ваша. Барака, коли вів мову про пів-року роботи, мав на увазі прив'язку кожного будинку до конкретних ЖПС координат на мапі + відповідно пошук в межах полінома/кола. Ідекс же охоплює цілі квартали. Хоча якщо ви реалізуєте вашу задумку з індексами - вам честь і хвала
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 03 тра, 2015 11:06
baraka написав:бедненький... надо было для специально для таких ламо бейсика/паскаля вставить разметочку, да ?  а там ещё улицы не всегда правильно называются, вы в курсе ?
Бачу що знання якоїсь яви- дуже шкодить розуму. 1 Ніколи не думали над таким аргументом Якщо ламер бейсіко/паскалєвський будівельник в стані за 2-5 днів повторити піврічну розробку високоосвіченого і суперпросунотого ява-програмера - то може не будівельник ламер - а ява-програмер дурень ? 2 Якщо фахівець в галузі якою по словам флаймена чи йцукена займаються тільки ті хто не зміг осягнути вершин прогресу - у вигляді факультативу пробує покращити те що зробили прогресивні.... То може прогресивні не настільки прогресівні - а просто фантазери з зависокою самооцінкою ? 3 Там не те що вулиці не правильно , там всунуті і сленгові назви мікрорайонів і так далі і тому подібне... і з цим я також розраховую що розберусь.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 тра, 2015 11:22
Faceless написав:Взагалі ви трохи лукавите - 1 - мова йшла не про можливість скопіювати базу Бомбера - я, наприклад, і не заперечував цієї можливості за умови, що не будуть вжиті спеціальні заходи ( а Барака їх не застосовував). Мова йшла про можливість і тим паче легкість "нашкодити" Бомберу.
Мова йшла не про шкоду бомберу А про те , що не може людина яка сама розробляє продукт який легко вкрасти , агітувати за кражу власності в інших людей ( тих самих рієлторів ) на підставі того що а - вкрасти легко ( так і на бомбері легко) б - рієлтори продають не свій товар ( так і бомбер продає не свій товар) Faceless написав:І ось ви досягли "казкової" швидкості у менш ніж 14 записів на секунду. Бінго. Але це лиш найперший і найлегший етап. Ви казали про легкість підтримання актуальності, а ще й створити вашою копією певну конкуренцію, пропонуючи безкоштовно те, за що Бомбер може просити плату. Тільки після того можна казати що ви досягли результату і оцінювати витрати (50 баксів я так розумію то на вінт окремий мабуть?). Так, а базу фото ви теж закачали?
1 14 записів в секунду - це якраз спеціально зроблене обмеження( було виставлено 10 запитів в секунду) щоб по активності в автоматичному режимі не можна було побачити що хтось сильнонасів 2 За 200 гривень в місяць - барака сам обіцяє віддати базу обновлень в ексельваріанті 3 Фото мені не потрібні ( достатньо ссилок , які я отримав) , адже як правило всі фото лежать на ресурсах з яких бомбер отримав інформацію Faceless написав:2 - ідея про індекси вулиць - суто Ваша. Барака, коли вів мову про пів-року роботи, мав на увазі прив'язку кожного будинку до конкретних ЖПС координат на мапі + відповідно пошук в межах полінома/кола. Ідекс же охоплює цілі квартали. Хоча якщо ви реалізуєте вашу задумку з індексами - вам честь і хвала
Якраз цей Ваш абзац - чітко показує прірву між програмістом і бізнесменом. Програмість хоче зробити ідеально - але при цьому навіть ті вихідні данні що він має - не потребують такої точності. Навіщо Вам привязка до будинку - якщо в тестовій адресі подекуди відсутня привязка навіть до району ??? Тому Бізнесмен робить те що легше ( але при цьому не менш ефективно) і пробує розбити всю територію України на 99999 окремих областей і в кожній з цих областей буде знаходитись до 100 унікальних адрес будинків ( до 10000 квартир) - за тиждень Програмість пробує розбити до 5 млн - за пів року І хто поступає правильніше ? Особливо якщо прогнозований прибуток ресурсу за пів-року становить дай бог щоб 10000 грн ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1