Вау вай написав:Люди обеднели в 2,5-3 раза по стране вцелом за последние год-полтора, кроме 0,001% "политиков" и эстеблешмента. С какого дива цены на недвигу будут стабильны или расти????????? Или унас-тока-даражает - это единственный и главный аргумент в этой дискуссии.
Люди стали біднішими і доларах і багатшими в гривнях , тому ціна в доларах вниз - в гривні вверх
Это рассказы для неокрепших умов про "люди стали бататши в гривни" - по стране зарплату всем подняли в 2-3 раза????? Или может гривневые цены в магазинах не выросли, или комуналку в гривнях меньше сделалаи - расходы в гривне увеличелись очень существенно. Кто стал богаче в гривне????? Тот, кто пытается сейчас продать любую недвигу (а рынок упал с где-то 1600 сделок в месяц по Киеву до 300-400) - только он ее в валюте почему-то продать хочет, а не в гривнях. Че ж так - в гривнях же - багаче??? Вон осенью еще багаче станем, в гривнях, видимо...
Ви можете скільки завгодно кричати що все пропало , але я маю свої індикатори і мої індикатори показують а - виручка в магазині зросла на 60% від початку року ( а до того з 2008 року і по березень 2015 залишалась в гривневому еквіваленті на рівні 2008 року) б - зарплата працівників магазину зросла на 20% в червні і до кінця року зросте ще на 20% в - виплати в бюджет ( в гривнях) зросли на 30% і до кінця року зростуть ще на 20%
budivelnik написав:Насправді рентабельність - поняття цікаве , а тим більше відсотки до рентабельності Суть в слідуючому Ціна товару (кінцева) складається з вартості матеріалів вартості робіт суми податків прибутку
Так як вартість робіт+податки+прибуток=додана вартість, то рентабельність=додана вартість/вартість матеріалів І от тут всіх чекає якийсь там пердімонокль...
budivelnik, Ваш расчет рентабельности сделал мой день. Вы привели формулу, по которой рассчитывается наценка, и которая к рентабельности отношения не имеет. Если Вы, используя эту формулу, рассчитываете маржинальность своего бизнеса, Вам стоит в корне пересмотреть подход к ведению этого самого бизнеса. Ну, или хотя бы выучить азы.
Касаемо прогнозов. Интересуют мнения, что будет с ценами на воздух при росте курса, например, до 30.
Знаєте чим мені не подобаються вузькі спеціалісти ( в основному це бухгалтера) 1 Вони просто отупіли 2 Бухгалтер це працівник , який отримує гроші за рахунок підприємства , але працює проти цього підприємства і відстоює інтереси держави 3 Бухгалтери для того щоб приховати свою некомпетентність в бізнес процесах прикриваються талмудами і визначеннями які започаткував ще Йосиф Вісаріонович.
А тепер по суті 1 Свій прибуток я рахую як Ціна продажу - витрати на створення - податки=прибуток 2 Так як працюю за свої - то мене не цікавлять що розумник з протертими ліктями ( від писанини) називає маржинальністю чи рентабельністю. 3 Так як на цих сторінках зібралось 70% студентів ( з амбіціями але без знань) і 25% бувших студентів , але вже з потухшими амбіціями і без грошей - то мої повідомлення спрямовані для тих 5% які а - хочуть б - можуть все змінити якщо приймуть правильне рішення. А правильне рішення - це не тупе заучування економічних термінів з епохи сталінських концтаборів , а тому ці 5% повинні зрозуміти таких як я ( які вже чогось досягли ) і модернізувавши наші досягнення під свій стиль роботи - досягнути в рази кращого успіху. Саме тому я вважаю , що сьогоднішня молодь , яка вже має яке/не/яке житло , або в крайньому випадку при потребі може зняти койку в хостелі Києва за 1000 грн -за кілька років може добитись на порядок кращих фінансових результатів ніж ті до яких я йшов 30 років.
budivelnik написав:б - зарплата працівників магазину зросла на 20% в червні і до кінця року зросте ще на 20%
Я правильно понял, что доходы сотрудников вырастут до конца года до невиданных высот и как минимум успевают за ростом цен на недвижимость застройщика Будивельнык ? То есть РН во Львове буиттолькарасти ?
Ні не правильно По тій простій причині , що в рік будується 100 000 квартир , а простих продавців в державі Україна більше ніж 100 000 , а ще є старші продавці , а над ними завмаги , а над завмагами ( або паралельно з ними) мерчики , а над мерчиками регіональні , а над регіональними......
Тому В мене продавець при середній націнці в 15-17 % отримує як мінімум третину націнки , ще третину отримує держава у вигляді різних податків , приблизно 1/5пяту частину - отримую я і те що залишилось отримують різні обленерго + дзеркальна майстерня, + сміттярі+ продавці різних розхідних матеріалів+ сервісцентри касових апаратів і так далі і тому подібне. Тому претензій до мене що я мало плачу в продавців не має. Вони звичайно мріють про ще вищу зарплату , але на відміну від деяких тут суперекономістів прекрасно розуміють , що якщо заробили 10 гривень - то ніхто не заплатить їм 20 , тим більше що в конкуруючих організаціях платять на 15-20% менше за той самий час роботи ( а продуктивність залежить не тільки від працівника а й від інструментів який надав працедавець працівникам)
budivelnik написав:б - зарплата працівників магазину зросла на 20% в червні і до кінця року зросте ще на 20%
Я правильно понял, что доходы сотрудников вырастут до конца года до невиданных высот и как минимум успевают за ростом цен на недвижимость застройщика Будивельнык ? То есть РН во Львове буиттолькарасти ?
Ні не правильно По тій простій причині , що в рік будується 100 000 квартир , а простих продавців в державі Україна більше ніж 100 000
Я понимаю, что продавец из магазина не сможет купить квартиру за свое недельное вознаграждение, можно было не тратить свое время. Смущает, что хотелки по цене у Будивельныка привязаны к юсд, а землю он арендует(покупает?) в грн, техусловия получает за грн, материалы и з/п рабочим (тоже 20%?) в грн, даже пошлину в суде для ввода в эксплуатацию он платит в грн. Интересная экономическая теория у Будивельныка.
Basilio написав:Я понимаю, что продавец из магазина не сможет купить квартиру за свое недельное вознаграждение, можно было не тратить свое время. Смущает, что хотелки по цене у Будивельныка привязаны к юсд, а землю он арендует(покупает?) в грн, техусловия получает за грн, материалы и з/п рабочим (тоже 20%?) в грн, даже пошлину в суде для ввода в эксплуатацию он платит в грн. Интересная экономическая теория у Будивельныка.
1 Землю я купую виключно на вторинному ринку і жодного разу ні одного м2 не отримав від держави. 2 Звідки Ви взяли що я тримаю ціну в привязці до валюти ? Якщо з моїх повідомлень про вартість м2 в 2008-2015 - то Ви це зробили даремно , я ще в 2009 році писав що в оплату приймається все від монгольських тугриків до автомобіля чи будівельної техніки. 3 Щоб закреслити ваші фантазії про те в чому я рахую - відповім просто Я , як грамотний виробничник рахую не в папірцях рідної чи іноземної держави - а рахую в тому з чим працюю. Тобто все що стосується будівництва я рахую в м2 і всі ціни які я виставляю вичисляються по наступній формулі Ціна продаж сьогодні= ціні будівництва аналогічного сьогодні +30%+розмір інфляції.
budivelnik написав:Знаєте чим мені не подобаються вузькі спеціалісти ( в основному це бухгалтера) 1 Вони просто отупіли 2 Бухгалтер це працівник , який отримує гроші за рахунок підприємства , але працює проти цього підприємства і відстоює інтереси держави 3 Бухгалтери для того щоб приховати свою некомпетентність в бізнес процесах прикриваються талмудами і визначеннями які започаткував ще Йосиф Вісаріонович. ....
Пане спеціалісту широкого профілю, рекомендую до перегляду наступне чарівне відео.
budivelnik написав:Насправді рентабельність - поняття цікаве , а тим більше відсотки до рентабельності Суть в слідуючому Ціна товару (кінцева) складається з вартості матеріалів вартості робіт суми податків прибутку
Так як вартість робіт+податки+прибуток=додана вартість, то рентабельність=додана вартість/вартість матеріалів І от тут всіх чекає якийсь там пердімонокль...
budivelnik, Ваш расчет рентабельности сделал мой день. Вы привели формулу, по которой рассчитывается наценка, и которая к рентабельности отношения не имеет. Если Вы, используя эту формулу, рассчитываете маржинальность своего бизнеса, Вам стоит в корне пересмотреть подход к ведению этого самого бизнеса. Ну, или хотя бы выучить азы.
Касаемо прогнозов. Интересуют мнения, что будет с ценами на воздух при росте курса, например, до 30.
Знаєте чим мені не подобаються вузькі спеціалісти ( в основному це бухгалтера) 1 Вони просто отупіли 2 Бухгалтер це працівник , який отримує гроші за рахунок підприємства , але працює проти цього підприємства і відстоює інтереси держави 3 Бухгалтери для того щоб приховати свою некомпетентність в бізнес процесах прикриваються талмудами і визначеннями які започаткував ще Йосиф Вісаріонович.
А тепер по суті 1 Свій прибуток я рахую як Ціна продажу - витрати на створення - податки=прибуток 2 Так як працюю за свої - то мене не цікавлять що розумник з протертими ліктями ( від писанини) називає маржинальністю чи рентабельністю. 3 Так як на цих сторінках зібралось 70% студентів ( з амбіціями але без знань) і 25% бувших студентів , але вже з потухшими амбіціями і без грошей - то мої повідомлення спрямовані для тих 5% які а - хочуть б - можуть все змінити якщо приймуть правильне рішення. А правильне рішення - це не тупе заучування економічних термінів з епохи сталінських концтаборів , а тому ці 5% повинні зрозуміти таких як я ( які вже чогось досягли ) і модернізувавши наші досягнення під свій стиль роботи - досягнути в рази кращого успіху. Саме тому я вважаю , що сьогоднішня молодь , яка вже має яке/не/яке житло , або в крайньому випадку при потребі може зняти койку в хостелі Києва за 1000 грн -за кілька років може добитись на порядок кращих фінансових результатів ніж ті до яких я йшов 30 років.
Не знаю, почему Вы так взъелись на бухгалтеров и при чем тут я? Бухгалтера зачастую не видят картины в целом, поскольку в крупных компаниях на разных участках - разные люди. Соответственно и информация о деятельности фирмы поступает к ним строго дозированно. К студенчеству тоже много лет не имею никакого отношения, хотя периодически и повышаю свой уровень квалификации с помощью разнообразных тренингов и программ. Просто обращаю Ваше внимание на то, что Вы путаете либо понятия, либо формулы рентабельности и наценки. В моей среде подобная оплошность может стоить репутации. В Вашей, вероятно, нет, так что не парьтесь. Но чтобы потрафить Вашему самолюбию, признаю, что Вы - владелец бизнеса, а я - наёмный работник, так что Вы бОльший молодец
Когда то серьезный форум с аргументами и дискуссиями пора закрывать... "младший эксперт-теплотехник" и неофиты безостановочно занимаются вбросами гуано на вентилятор и с удовольствием достойным мазохиста разбрасывают субстанцию вокруг... ...аминь...
Домик пишет, что сильнее всего впал сегмент панели, а кирпичные уже отыграли апрельское падение. Я-то лично считаю, что скорее всего не отыграли, но определенные тенденции по сегментации, отмеченные в статье, действительно имеют место быть.
Это легко объясняется. Помимо худших потребительских свойств - в советской вторичке очень много спадщины, которая не стоила ее сегодняшним хозяевам ничего. На нее охотнее снижают цены.