zahar_ І що ? 5-поверховий в Бучі на 40-100 квартир площею в 4000-8000 м2 по складності = 4-поверховій другій черзі з 6 квартир площею в 600 м2 від будівельника ?
budivelnik написав:zahar_ І що ? 5-поверховий в Бучі на 40-100 квартир площею в 4000-8000 м2 по складності = 4-поверховій другій черзі з 6 квартир площею в 600 м2 від будівельника ?
budivelnik вы забыли что обсуждается вопрос не " по складності" или опять в трёх соснах заблудились?
Обсуждается что во второй очереди 4 этажного дома в селе под Львовом по вашей версии достаточно несколько месяцев на усадку, а для 5 этажного дома в Буче по вашей версии надо год на усадку.
budivelnik написав: І По дорозі тим хто цікавився - той самий козак-характерник У продажу в мене 3 однокімнатних квартири в останній черзі (збудовано і здано в грудні 2014 року) ціни 20-22-23 тисячі президентів ( в залежності від поверху і орієнтації вікон , площі і стан однакові)
Где ети квартирі? Какая площадь? Какая рядом инфраструктура? С ремонтом уже или без? Все желательно с фотками....плохо рекламируете...))) Торг уместен? Подробнее...))
1 Фінанс юей не рекламний майданчик 2 Є стільки цієї інформації про те де знаходяться ці квартири , що мені влом ще раз повторюватись, тому той хто реально хоче знайти - знайде , а хто хоче повикаблучуватись - нехай викаблучується в інших місцях і перед іншими людьми 3 Торг можливий , але це швидше не торг а компромісне рішення Людина все і відразу - я скидаю 5% , якщож людина хоче розтермінування то ціна точно не впаде. 4 Хто хоче заявити що я тоді залишусь копами в бетоні - повідомляю Такі заявки були в 2009 по питанню збудованого мною в 2008 - до 2010 все продав Були в 2011 - по тому що будував в 2010-2012 - до 2013 все продав Тому навіть якщо будуть в 2015 по тому що збудовано в 2013-2014 - це мене якось не хвилює й не колише.
я дивуюсь, наскільки тяжко дати конкретику. та напиши. є 1к 40м2 ПА500 = 20куе є 2к 60м2 ПА400 =24куе, чи рука відсохне? я от читав, читав і не зрозумів що ти хотів відповісти козаку на його запитання. якісь рило-прадаванські залівони. ну тоді зрозуміло, чого бізнес стоїть. кому цікаво працювати із шаромигою який "круть-верть"
Козак-характерник написав:Где ети квартирі? Какая площадь? Какая рядом инфраструктура? С ремонтом уже или без? Все желательно с фотками....плохо рекламируете...))) Торг уместен? Подробнее...))
1 Фінанс юей не рекламний майданчик 2 Є стільки цієї інформації про те де знаходяться ці квартири , що мені влом ще раз повторюватись, тому той хто реально хоче знайти - знайде , а хто хоче повикаблучуватись - нехай викаблучується в інших місцях і перед іншими людьми 3 Торг можливий , але це швидше не торг а компромісне рішення Людина все і відразу - я скидаю 5% , якщож людина хоче розтермінування то ціна точно не впаде. 4 Хто хоче заявити що я тоді залишусь копами в бетоні - повідомляю Такі заявки були в 2009 по питанню збудованого мною в 2008 - до 2010 все продав Були в 2011 - по тому що будував в 2010-2012 - до 2013 все продав Тому навіть якщо будуть в 2015 по тому що збудовано в 2013-2014 - це мене якось не хвилює й не колише.
я дивуюсь, наскільки тяжко дати конкретику. та напиши. є 1к 40м2 ПА500 = 20куе є 2к 60м2 ПА400 =24куе, чи рука відсохне? я от читав, читав і не зрозумів що ти хотів відповісти козаку на його запитання. якісь рило-прадаванські залівони. ну тоді зрозуміло, чого бізнес стоїть. кому цікаво працювати із шаромигою який "круть-верть"
Так если он напишет конкретную цену квартиры в долларах и её метраж - его сразу "тиць носом":подешевело в долларах.
А слово "подешевело" для учётки budivelnik, как осиновый кол для вампира. Вот он и держится подальше от слов "подешевело в долларах".
somilitark написав:у меня оба объекты монолитно-каркасные дома,даже сейчас воздух на Донца2 предлагается за 20 000 метр,посчитайте сколько я уплатил в прошлом году,только напомню,мне цена не менялась и составляет на момент 11300 грн за метр))))
потери максимум 10%,
Вы скажите в каком месяце покупали. А там посмотрим какие там -"потери максимум 10%".
budivelnik написав:zahar_ І що ? 5-поверховий в Бучі на 40-100 квартир площею в 4000-8000 м2 по складності = 4-поверховій другій черзі з 6 квартир площею в 600 м2 від будівельника ?
budivelnik вы забыли что обсуждается вопрос не " по складності" или опять в трёх соснах заблудились?
Обсуждается что во второй очереди 4 этажного дома в селе под Львовом по вашей версии достаточно несколько месяцев на усадку, а для 5 этажного дома в Буче по вашей версии надо год на усадку.
У вас что - опять круть-верть?
Як би це не дивно для вас звучало - але стверджую При цьому круть-верть у нас ви 1 Я будую за свої - тому в мене не має потреби комусь обіцяти збудувати за місяць 2 Я тільки третю чергу ( 250 м2) збудував швидше ніж за рік але першу продажу в ній провів через 6 місяців після закінчення будівництва 3 Саму коробку я будую 3-4 місяці і ще як мінімум 6 місяців потрібно для того щоб вона пройшла приблизно 70% усадки - назвіть мені хоча б одного київського будівельника який будує 2000-10000 м2 ( а саме такі коробки Ви обговорюєте) за 3-4 місяця так як я своїх 200-600 м2
Тому в черговий раз загнали себе в калюжу - в черговий раз виглядаєте недоекспердом....
flyman написав:Нед 23 сер, 2015 16:57 я дивуюсь, наскільки тяжко дати конкретику. та напиши. є 1к 40м2 ПА500 = 20куе є 2к 60м2 ПА400 =24куе,
zahar_ написав:Нед 23 сер, 2015 17:40 Так если он напишет конкретную цену квартиры в долларах и её метраж - его сразу "тиць носом":подешевело в долларах.
А слово "подешевело" для учётки budivelnik, как осиновый кол для вампира. Вот он и держится подальше от слов "подешевело в долларах". "аналитики" КРЖН topic140971.html?p=2035633#p2035633
Я дивуюсь як складно читати конкретику , тим більше що відповідь дана за годину до запитання, єдине чого не було так це площі - 37,5 м2 , а все інше ціна/поверх/дата здачі в експлуатацію було
budivelnik написав:Нед 23 сер, 2015 15:43 І По дорозі тим хто цікавився - той самий козак-характерник У продажу в мене 3 однокімнатних квартири в останній черзі (збудовано і здано в грудні 2014 року) ціни 20-22-23 тисячі президентів ( в залежності від поверху і орієнтації вікон , площі і стан однакові)
А захар в черговий раз показав себе неврівноваженою істеричкою яка годна кого хоч підтримати .
" Это будут не только бюджетные средства, но и привлеченные кредитные средства, чтобы резко увеличить количество жилья и резко уменьшить себестоимость за счет абсолютно прозрачного выбора подрядчиков", - сказал президент.
Ждём когда фейслесс затребует от Порошенко бизнесс-планы и сметы за счёт чего собираются резко уменьшить себестоимость строительства. Потому как по фейслесс наличие прокладок в пищевой цепочке практически не влияет на "рисованную себестоимость строительства, из-за которой на КРЖН у застройщиков неадекватно завышенные цены.
" Это будут не только бюджетные средства, но и привлеченные кредитные средства, чтобы резко увеличить количество жилья и резко уменьшить себестоимость за счет абсолютно прозрачного выбора подрядчиков", - сказал президент.
Ждём когда фейслесс затребует от Порошенко бизнесс-планы и сметы за счёт чего собираются резко уменьшить себестоимость строительства. Потому как по фейслесс наличие прокладок в пищевой цепочке практически не влияет на "рисованную себестоимость строительства, из-за которой на КРЖН у застройщиков неадекватно завышенные цены.
За останні 5 років жоден з держчиновників не говорив про підвищення ціни в гривні і всі обіцяли суттєвє здешевлення. Поки що я бачу двох-трьохкратне подорожчання в гривні з 2009 року і по сьогодні, а різні захари й далі нехай на слова збуджуються. Нормальні люди будуть по результатам а не словам оцінювати.