|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 12 жов, 2015 11:58
так же добавлю: почему элитку не пугает дорогая комуналка? там стоят теплосчетчики. если хата не сдается, отключил тепло и все...ну будет в квартире +15, пофиг так же и для жизни комфортно, например прошлой зимой я включал отопление у себя за зиму всего 2 недели, остальное время батареи были отключены - жарко
-
respect00
-
-
- Заблокований
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 49 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 жов, 2015 11:59
Frant написав: geoleo написав:Хорошее жильё энергоэффективно по определению
Чепуха.
а ты житель хруща да? что так уверенно утверждаешь 
-
respect00
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 жов, 2015 12:00
respect00 написав:почему элитку не пугает дорогая комуналка? там стоят теплосчетчики.
Дайте визначення "елітки". Мурашник в 25 поверхів, обшитий пінопластом, на Сквозняках-Осокорках - це елітка? А "царський" будинок на Печерську - це отстой? respect00 написав: Frant написав: geoleo написав:Хорошее жильё энергоэффективно по определению
Чепуха.
а ты житель хруща да? что так уверенно утверждаешь 
Зв,язок "хорошости" і енергоефективності - наведи, будь ласка. Чому 1 м2 енергоефективного "неохруща" на Троєщині коштує в Х разів дешевше, ніж 1 м2 "царського" будинку на Печерських пагорбах? Га??? 
Востаннє редагувалось Frant в Пон 12 жов, 2015 12:02, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 жов, 2015 12:02
Frant написав: respect00 написав:почему элитку не пугает дорогая комуналка? там стоят теплосчетчики.
Дайте визначення "елітки". Мурашник в 25 поверхів, обшитий пінопластом, на Сквозняках-Осокорках - це елітка? А "царський" будинок на Печерську - це отстой?
в техдетали не буду вас посвящать, посмотрите как стоились централ парк, новопечерские липки, скайлайн и поймете в таких домах отопление до -10 можно не включать, достаточно теплых коридоров говорю по личному опыту
-
respect00
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 жов, 2015 12:03
geoleo до речі, в Польщі читав статтю про "як робити заощадження" так от, їх статистика така, молода людина 18-35 років середньому має дохід нетто 2699 злотих видатки на життя: їда, квартплата (чинш), комуналка і медіа, траспорт, телефон, одяг, виплати по кредитам, 2120 злотих.
На відпочинок: спорт, ресторани і т.п. залишається 579 злотих в місяць, теоретично, цих 579 можна заощаджувати щомісяця.
Цікаво, що може в Україні наразі заощаджувати, є такі статистичні дані?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 12 жов, 2015 12:04
respect00 написав: Frant написав: respect00 написав:почему элитку не пугает дорогая комуналка? там стоят теплосчетчики.
Дайте визначення "елітки". Мурашник в 25 поверхів, обшитий пінопластом, на Сквозняках-Осокорках - це елітка? А "царський" будинок на Печерську - це отстой?
в техдетали не буду вас посвящать, посмотрите как стоились централ парк, новопечерские липки, скайлайн и поймете в таких домах отопление до -10 можно не включать, достаточно теплых коридоров говорю по личному опыту
Мені не треба техн. деталі. Визначення елітки - будь ласка, дайте. Старі будинки в історичному центрі - вони енергоефективні? Чи вони дешеві? А "теплий коридор" - це не опалення??? До речі, як Ви вчились у школі? А ВУЗ - закінчували хоч який?  ______________________ Стільки баобабів у лісі та на форумі)))) 
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 жов, 2015 12:09
Frant написав: respect00 написав:почему элитку не пугает дорогая комуналка? там стоят теплосчетчики.
в техдетали не буду вас посвящать, посмотрите как стоились централ парк, новопечерские липки, скайлайн и поймете в таких домах отопление до -10 можно не включать, достаточно теплых коридоров говорю по личному опыту[/quote] Мені не треба техн. деталі. Визначення елітки - будь ласка, дайте. Старі будинки в історичному центрі - вони енергоефективні? Чи вони дешеві? А "теплий коридор" - це не опалення??? До речі, як Ви вчились у школі? А ВУЗ - закінчували хоч який?  ______________________ Стільки баобабів у лісі та на форумі))))  [/quote] старые дома в инсторическом центре не энергэфективные. думаю это очевидно и понятно и так. цена там складывается по другому. теплый коридор оплачивает ЖЭК и входит это в квартплату и содержание дома в школе учился отлично и универ заканчивал хороший а вы? по поводу определения - придумайте сами взяв за основу 3 ЖК которые я назвал
-
respect00
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 жов, 2015 12:09
ну что у всех горячие батареи  , так, что по рынку бетона? когда будет дешево?
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 жов, 2015 12:10
Frant написав:Стільки баобабів у лісі та на форумі))))
полностью с тобой согласен. а ты предводитель?))
-
respect00
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 жов, 2015 12:11
kievlyanka написав:так, что по рынку бетона? когда будет дешево?
Коли корінні кияни та киянки почнуть масово розпродувати своє житло, яке їхні батьки та дідусі-бабусі отримали на шару в СССР - тоді буде дешево. Ти готова продати свій спадок? respect00 написав: Frant написав:Стільки баобабів у лісі та на форумі))))
полностью с тобой согласен. а ты предводитель?))
На жаль, я так і не почув від тебе відповіді на питання: Frant написав:Визначення елітки - будь ласка, дайте. Старі будинки в історичному центрі - вони енергоефективні?  Чи вони дешеві?
Востаннє редагувалось Frant в Пон 12 жов, 2015 12:14, всього редагувалось 3 разів.
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
|