yura_ написав:в конце концов, почему я когда звоню по авизе выхожу на РЕАЛЬНУЮ квартиру?
Юра, і коли ти в останній раз дзвонив і шукав квартири? 3 роки назад?
Тим більше твій сегмент - 3 к панельки - мало кому потрібен. І заманух там мало.
А зараз ти сидиш вдома, колупаєш пальцем у носі і пишеш з стелі різну х@йню. Якби обдзвонив би штук 10-15 об,яв цегляних будинків біля метро - тоді ти співав б іншу пісню, пане диванний теоретик.
Востаннє редагувалось Frant в Вів 13 жов, 2015 12:20, всього редагувалось 1 раз.
Frant написав:Юра, і коли ти в останній раз дзвонив
последнее что я прозванивал в течении месяца это был практически твой сегмент - кирпичная хрущовочка, 2к, не первый и не последний этаж, за 40 тыщ, 2,5км до метро Олимпийская.
Якби обдзвонив би штук 10-15 об,яв цегляних будинків біля метро
я позвонил в первое попавшееся, результат - квартира и цена реальные.
Востаннє редагувалось yura_ в Вів 13 жов, 2015 12:23, всього редагувалось 2 разів.
Frant написав:Юра, і коли ти в останній раз дзвонив
последнее что я прозванивал в течении месяца это был практически твой сегмент - кирпичная хрущовочка, не первый и не последний этаж, за 40 тыщ, 2,5км до метро Олимпийская.
І не було заманух?
Може, тобі приснилось, що ти дзвонив?
IgA написав:Если брать самые дешевые квартиры то может быть и 4 из 5 заманух, а вот в самых дорогих наоборот
И таким набором продуктов питаться изо дня в день?Долго протянете? Да и по поводу 10 яиц в день, для здорового взрослого человека по моему два раза на поесть
я привів ціни, а не щодений раціон, бо Жека сказав, що 10 злотих, то хліб та яйця. вам розписати меню на тиждень, коли і що їв, коли "ходив на крісло" та інші деталі? чим може закінчим тему.
выбор небольшой, но заманух в данном случае небыло.
Франт, объясни своему товарищу что заманухи преследуют тех кто шляется где попало (мусорные сайты), а так-же ищет в поиске способами провоцирующими собирание заманух (поиск по широкому сегменту и планкам по ценам)
выбор небольшой, но заманух в данном случае небыло.
Франт, объясни своему товарищу что заманухи преследуют тех кто шляется где попало (мусорные сайты), а так-же ищет в поиске способами провоцирующими собирание заманух (поиск по широкому сегменту и планкам по ценам)
Юра, а якже шукати по іншому квартиру? Найняти ріелтора???
yura_ написав:я позвонил в первое попавшееся, результат - квартира и цена реальные.
нарешті пан Юра визнав, що вся його "статистика" - це 1 (один) випадок. Якби ти подзвонив ще на 4 об,яви (краще - на 20-30-40 об,яв) - тоді міг би бити себе в груди, рвати на собі волосся, кататись по землі і кричати, що ти експерт))))
Востаннє редагувалось Frant в Вів 13 жов, 2015 12:29, всього редагувалось 1 раз.
ято че, яж не обзываюсь... просто все сборщики объяв дают подобную специфику.
это такой специфический инструмент которым надо уметь пользоватся, а то забредет какойто дядя Вася, и потом мы слушаем нытье что 80% предложений на РН это заманухи, и выбрать ничего невозможно. И при этом на одной улице вдруг набирается под полсотни квартир.