yura_ написав:А вообще я скажу, вы на лифты смотрите, а еще больше на то какие магазины есть неподалеку... еще удобно когда рядом есть нормальная заправка
ахаха, заправка это важно конечно. кому охота далеко домой канистры тащить
якесь дивне "збагачення" у 1991 році, в два рази аж до 800у.е., я такого не пригадую, а 400 у.е, це максимуми на довгостроці, а середній рівень десь біля 250 у.е., виходячи з нього можна прикинути макроекономічно обгрунтовану ціну, коли до неї доберемся, можна буде сказати, що "дно минуло, попереду ріст"
Востаннє редагувалось flyman в Пон 23 лис, 2015 13:17, всього редагувалось 2 разів.
flyman написав:якесь дивне "збагачення" у 1991 році, в два рази аж до 800у.е., я такого не пригадую, а 400 у.е, це максимуми на довгостроці, а середній рівень десь біля 250 у.е., виходячи з нього можна прикинути макроекономічно обгрунтовану ціну, коли до неї доберемся, можна буде сказати, що "дно минуло, попереду ріст"
То, хехе, по ахфициальному курсу. Если кто не знал, в СССР не только секса, но и доллара небыло, потомучто никому не нужен был (ато посадят и надолго )
Frant написав:Фейслесу треба нагадати, що в Україні навіть у міністрів зарплата не перевищує 7 000 грн, у професорів 5 000 грн, у доцентів 4 000 грн.
в интервью "Сегодня" Кононенко - замглавы БПП в ВР: нужна ЗП для спеца/ведущего спеца в министерстве 30-50 т. грн., для рук. депа - 70.т.грн. ...В месяц..