|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 26 лис, 2015 18:00
someone написав:2015 16:58 flyman написав: [ приблизно те саме, що на дачі в сторону Коростеня. якщо до моря 10-30км, то можна і на море прокататися, не обов"язково брати у самого моря. там и у моря не везде весело...а вглубь тоскливо...но то таке...в приличных местах можно взять от 500 евро/м2,с отделкой,правда отделка скромная,но жить можно 
І в Болгарії біля моря можна "взяти" цоколь. З вікнами на південь))) Без каналізації і опалення))) Дешевше ж)))
Востаннє редагувалось Frant в Чет 26 лис, 2015 18:00, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 лис, 2015 18:00
someone написав: flyman написав:[ приблизно те саме, що на дачі в сторону Коростеня. якщо до моря 10-30км, то можна і на море прокататися, не обов"язково брати у самого моря.
там и у моря не везде весело...а вглубь тоскливо...но то таке...в приличных местах можно взять от 500 евро/м2,с отделкой,правда отделка скромная,но жить можно 
я хочу хатину, щоб використовувати як дачу, а не апартаменти. ціна питання до 10КУЕ +/- 2Аірмакс я тобі писав стратегію, але ти не уважно читав: ПМЖ -> громадянство країни члена ЄС -> дача в Болгарії
Востаннє редагувалось flyman в Чет 26 лис, 2015 18:02, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 26 лис, 2015 18:02
flyman написав: someone написав: flyman написав:[ приблизно те саме, що на дачі в сторону Коростеня. якщо до моря 10-30км, то можна і на море прокататися, не обов"язково брати у самого моря.
там и у моря не везде весело...а вглубь тоскливо...но то таке...в приличных местах можно взять от 500 евро/м2,с отделкой,правда отделка скромная,но жить можно 
я хочу хатину, щоб використовувати як дачу, а не апартаменти. ціна питання до 10КУЕ +/-
В Болгарии? Не вопрос. Что-то со времен Османской империи в деревнях еще точно должно было остаться. Надо искать.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 лис, 2015 18:05
Kapitoshka_2 написав: stm написав:1) А ябедничать не хорошо ))))) Взрослый мужчина, а прячетесь за юбку админа )))))2) Макс - по его же словам, игрок рынка киевской недвиги, его "выталкивать детей нафиг без квартиры" прямо говорит что рынку Киева кранты ))))
Не,не даже не думал, просто решил на будущее уточнить под каким углом, да и собственно как оценивается бан/не бан за оффтоп... Потому как некоторые разговоры на 100500 страниц "ни о чем" в эту категорию не попадают,а мое возмущение на вы8еры Захария в одном посте с логичным вопросом про наличие "отклонения в психике" к оному, посчитали за оскорбление..)))
Та да, некоторые ыксперды тут на особых правах, "равнее" прочих. Ну тогда предлагаю наградить таких особей новый званием: эксперд-кляузник. 
-
KIM
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 лис, 2015 18:06
airmax78 написав: flyman написав: someone написав:там и у моря не везде весело...а вглубь тоскливо...но то таке...в приличных местах можно взять от 500 евро/м2,с отделкой,правда отделка скромная,но жить можно 
я хочу хатину, щоб використовувати як дачу, а не апартаменти. ціна питання до 10КУЕ +/-
В Болгарии? Не вопрос. Что-то со времен Османской империи в деревнях еще точно должно было остаться. Надо искать.
да валом їх, ми минулого року обсмоктували цю тему, якщо ти пам"ятаєш, я навіть приводив лінки. Чим добра Болгарія, крім клімату, те що болгари не такі націоналісти як поляки. Он в мене зараз ступор з орендою, прийдеться знімати в селі за 15 км від Щеціна, щоб мати офіційний договір оренди і прописку.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 26 лис, 2015 18:08
KIM написав: Kapitoshka_2 написав: stm написав:1) А ябедничать не хорошо ))))) Взрослый мужчина, а прячетесь за юбку админа )))))2) Макс - по его же словам, игрок рынка киевской недвиги, его "выталкивать детей нафиг без квартиры" прямо говорит что рынку Киева кранты ))))
Не,не даже не думал, просто решил на будущее уточнить под каким углом, да и собственно как оценивается бан/не бан за оффтоп... Потому как некоторые разговоры на 100500 страниц "ни о чем" в эту категорию не попадают,а мое возмущение на вы8еры Захария в одном посте с логичным вопросом про наличие "отклонения в психике" к оному, посчитали за оскорбление..)))
Та да, некоторые ыксперды тут на особых правах, "равнее" прочих. Ну тогда предлагаю наградить таких особей новый званием: эксперд-кляузник. 
Нельзя. Забанят за перекручивание и оскорбление. Звание должно быть политкорректным - в пределах правил форума. Просто - "захар". И всем все понятно.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 лис, 2015 18:09
flyman написав:Он в мене зараз ступор з орендою, прийдеться знімати в селі за 15 км від Щеціна
Видно пана по халявам! Або ж "Вартий Пац палаца, а палац - Паца!" flyman написав:Чим добра Болгарія, крім клімату, те що болгари не такі націоналісти як поляки.
Філософ, а ти там взагалі бував???
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 лис, 2015 18:11
flyman написав: airmax78 написав: flyman написав:я хочу хатину, щоб використовувати як дачу, а не апартаменти. ціна питання до 10КУЕ +/-
да валом їх, ми минулого року обсмоктували цю тему, якщо ти пам"ятаєш, я навіть приводив лінки. Чим добра Болгарія, крім клімату, те що болгари не такі націоналісти як поляки. Он в мене зараз ступор з орендою, прийдеться знімати в селі за 15 км від Щеціна, щоб мати офіційний договір оренди і прописку.
Оооо, флайман, что называется, почувствуй себя вторым сортом. Темпы, которыми ты знакомишься с Польшей, наталкивают меня на мысль о том, что может ты и карту поляка еще не захочешь получать. Тем более что к власти сейчас в Польше пришли национал-популисты.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 лис, 2015 18:14
airmax78 написав: flyman написав: airmax78 написав:В Болгарии? Не вопрос. Что-то со времен Османской империи в деревнях еще точно должно было остаться. Надо искать.
Оооо, флайман, что называется, почувствуй себя вторым сортом. Темпы, которыми ты знакомишься с Польшей, наталкивают меня на мысль о том, что может ты и карту поляка еще не захочешь получать. Тем более что к власти сейчас в Польше пришли национал-популисты.
КП добра, якщо ти в Україні і хочеш в Польщу. Якщо тут в Польщі, то КП - зайвий елемент, можна зразу подаватися на ПМЖ по корням. Нє в Польщі консерватори "косцьол і орднунг". Як вони зараз ломають конституцію і право нагадує наших колишніх піарасів. З іміграцією тема така, що "своїх" вони готові брати, і навіть українців, якщо ті готові пахати. Демографічна криза жме, та й 2 млн. поляків на заробітків, а безробіття вже нижче 10% і далі падає, скоро добереться до "натурального рівня", тобто безробітними будуть зеки, бомжі, наркоман, алкаші і тунеядці. А щоб наповнювати соціалку, тре щоб хтось пахав. Тому українці - велкам, сирійці і їм подібні - геть. А з орендою як в Києві, який дурень піде і зареєстує договір, щоб платити податки. Тому або переплачуєщ, або береш там, де дають. Порівняно із поїздкою із Ірпеня на Оболоньску набережну, для Щеціна виходить порівнянно ліпше. Вже якось перетерплю.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1