Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 723724725726727 ... 4145>
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 17:33

manko74 написав:budivelnik Питання було окреслено чітко - "на які шиші збудовано 6 млн.кв.м."? Максимально чітко відповів - більшість - не на зароблені ( в класичному розуміння цього слова), а на кредитні + кошти від продажу спадщини "на піку ціни " (до речі, не виключено докладання "кредитними"). Стосовно ЗхУкр, як земляки, обоє знаємо, що там багато капіталу, вкладеного в нерухомість ( у місті в багатоповерхівку чи біля міста в котедж), заробленого по ІталіяхІспаніяхПортугаліяхЧехіях
Відповід так само була чітко аргументованою
Якщо збудували 6 млн м2 - то на ці 6 млн м2 повинні були бути гроші.
Для того щоб зявились 70% від проданої спадщини - то для того щоб продати 4,2 млн м2(70% від 6 млн м2) - в когось на ці м2 потрібні були зявитись гроші.
Звідси висновок
Гроші були на 6 млн м2 .
При цьому , звідки ці гроші - для нас не важливо , по тій простій причині що кожен з нас працює як на експорт ( прямо чи опосередковано ) так і на насичення внутрішнього ринку.
Тому
Якщо я продаю житло ( і цим насичую внутрішній ринок ) за кошти отримані з-за кордону - то цим я одночасно створюю ринок для імпорту сантехніки чи клеїв чи ..... чим створюю робочі місця за межами України , на яких в свою чергу працюють наші заробітчани щоб відіслати кошти в Україну ( ланцюжок замкнувся)
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 17:35

budivelnik написав:
  manko74 написав:budivelnik Питання було окреслено чітко - "на які шиші збудовано 6 млн.кв.м."? Максимально чітко відповів - більшість - не на зароблені ( в класичному розуміння цього слова), а на кредитні + кошти від продажу спадщини "на піку ціни " (до речі, не виключено докладання "кредитними"). Стосовно ЗхУкр, як земляки, обоє знаємо, що там багато капіталу, вкладеного в нерухомість ( у місті в багатоповерхівку чи біля міста в котедж), заробленого по ІталіяхІспаніяхПортугаліяхЧехіях
Відповід так само була чітко аргументованою
Якщо збудували 6 млн м2 - то на ці 6 млн м2 повинні були бути гроші.
Для того щоб зявились 70% від проданої спадщини - то для того щоб продати 4,2 млн м2(70% від 6 млн м2) - в когось на ці м2 потрібні були зявитись гроші.
Звідси висновок
Гроші були на 6 млн м2 .
При цьому , звідки ці гроші - для нас не важливо , по тій простій причині що кожен з нас працює як на експорт ( прямо чи опосередковано ) так і на насичення внутрішнього ринку.
Тому
Якщо я продаю житло ( і цим насичую внутрішній ринок ) за кошти отримані з-за кордону - то цим я одночасно створюю ринок для імпорту сантехніки чи клеїв чи ..... чим створюю робочі місця за межами України , на яких в свою чергу працюють наші заробітчани щоб відіслати кошти в Україну ( ланцюжок замкнувся)

що неясно дофіга мрлд у.е. держборгу
та ще більше корпоративних боргів

Ось за частину цих боргів, був кретиний бум, на цьому і росли.
Тепер пора платити.

а чарівне коло розривається, так як дуже багато заробітчан як виїхало, так там і лишиться і буде накопичувати активи і гроші там, а не тут.
Востаннє редагувалось flyman в Пон 16 бер, 2015 17:40, всього редагувалось 2 разів.
flyman

Подякував: 1608 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 17:39

Faceless написав:
  flyman написав:або
2016 6000 грн в півтора рази до 225 уе
2017 9000 грн в півтора рази до 340уе
2018 13500 грн в пітора рази до 500уе
Шановний пане, ви це навіть не фантастика, це маячня.

Якраз цей варіант більш-менш реальний. Звичайно, у випадку, що девальвація спиниться цього року.
Де тут фантастика? Інфляція - так, але не фантастика

Якщо ти думаєш, що повториться кредитний бум 2004-2007 року, то глибоко помиляєшся.
Інших підстав, крім роздування кредитної бульбашки нема.
На чому виростем, на подачках від МВФ?
Читая мій попередній пост будівельнику.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 17:42

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:Якщо ти думаєш, що повториться кредитний бум 2004-2007 року, то глибоко помиляєшся.

Цього не можна виключати. І тебе взагалі не спитають :mrgreen:
  flyman написав:Читая мій попередній пост будівельнику

Нащо мені брєд перечитувати?
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8236 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 17:46

Faceless
Перманентна війна з незрозумілим результатом, на яку щодня витрачаються ( в т.ч. списуються) мільйони, ніякий інвестор не піде інвестувати в державу, в якій війна
місцеве населення налякане і всі гроші з банків вигрібає через "кантори" під подушку - гроші вимиваються з економіки.
розірвані торгові ланцюжки зі Сх України
повністю паралізовано експорт в Росію (екс-найбільший покупець)
незрозуміла ситуація з експортом в Європу (хто, що і скільки зможе експортувати)
падає ціна на продовольство 3 роки поспіль (основний експортний потенціал України після того, як фактично вмерла металургія)
3 роки при такому розкладі - це не фантастика, це нічим не обгрунтований оптимізм, навіть Яценюк , думаю, дасть більший часовий відрізок.
manko74

Подякував: 3 раз.
Подякували: 124 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 17:48

flyman написав:
  hxbbgaf написав:Домик продолжает вешать лапшу.
25441/1339 = 19. Они считают курс 19, чтоб сделать видимость, что хотелки очень упали, а гривна очень укрепляется и пора брать, когда реальный курс 25. При этом опять не могут привести ни одной сделки... Людям уже плевать на курс, у них просто нет денег, львиная доля осталась в гривне в банках еще с тех пор, когда курс был 8, и обесценилась, зарплаты заморожены, тарифы взлетают....

думаю, що 1000уе м2 - у них психологічний бар"єр,
тому намагаються малювати вище

Да, там паника какая-то. Только я их разоблачил с курсом 19, начали говорить, что это с Альфы, но и там нет такого курса и в пятницу тоже не было, теперь уже, вообще, сайт не открывается, что-то мутят.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 17:51

manko74 написав:3 роки при такому розкладі - це не фантастика, це нічим не обгрунтований оптимізм, навіть Яценюк , думаю, дасть більший часовий відрізок.

Три роки з моменту стабілізації. Тобто після закінчення війни, девальваційних процесів та ін. Це - цілком реально, необґрунтований оптимізм - це досягти того ж результату швидше.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 17:52

airmax78 написав:
  hxbbgaf написав:
Без лоха и жизнь плоха. Увидели курс 38, который был полдня, и взвинтили цены и сидят, а продаж что тогда не было, что сейчас...

Аааа, ну понятно. Я так понимаю, что если бы не "лохи" - Киев до сих пор был бы застроен одними хрущами и чешками.

Звучит цинично, но вы правы, не все, но те, что вляпались в недвигу после конца 2005-го, в итоге потеряли... И эти потери пока будут расти, просвета невидно, коммуналка только начала взлет, экономика в ж..пе, а тут еще и война может быть. Хотя допускаю, что некоторых из них это не особо огорчает, все равно свои капиталы награбили и даже если вляпали в недвигу по космическим ценам, это ничто по сравнению с тем, что в другой стране они попросту сидели бы в тюрьме и очень долго. Сейчас уже и ворюги умнеют, доходит, что бетонный коробок - это не токадаражающая гавань, а всего лишь бетонный коробок, который является сам по себе пшиком и в кризис цена на него валится в разы и может уже никогда не отрасти, а в войну он начинает стоить ноль.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 17:56

Faceless написав:
  manko74 написав:3 роки при такому розкладі - це не фантастика, це нічим не обгрунтований оптимізм, навіть Яценюк , думаю, дасть більший часовий відрізок.

Три роки з моменту стабілізації. Тобто після закінчення війни, девальваційних процесів та ін. Це - цілком реально, необґрунтований оптимізм - це досягти того ж результату швидше.

дуже оптимістичненько і нереально, нас повинні залити інвестиціями на перебудову спочатку інфраструктури, потім агросектору і промисловості
так для інформації, можете дати відповідь
1991 рік, розвал СРСР, коли вийшли на рівень 1991 року?
п.с.
а пост про те куди тре валити і пр з/пл прибиральниці, потерли
http://dou.ua/forums/topic/12929/
і якщо не буде молоді, кому тре нерухомість тут через деякий час?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2015 18:04

flyman написав:1991 рік, розвал СРСР, коли вийшли на рівень 1991 року?

За рівнем доходів і рівнем споживання - досить швидко.
Всіляку профанацію типу БНХ можете не пхати, кількість пидшипників на душу населення та приписки колгоспів "40 років без врожаю" замість худоби та зерна теж залиште всіляким ностальгуючим. Поняття ВВП для СРСР по факту не було, бо не було ні ринкових цін, ні адекватної системи обліку, ні адекватного курсу по якому можна було б обраховувати паритет. Тож в числовому вимірі оцінити і співставити немає можливості.

Заради бога, який сенс сперечатись - у 2018 році й побачимо (якщо війна закінчиться у цьому році, що й справді не факт)
  flyman написав:а пост про те куди тре валити і пр з/пл прибиральниці

Послухайтесь тамошніх порад і йдіть прибиральником у Німеччину. Чи не цікаво?
В мене родичі/колеги/знайомі теж є і у Австрії, Німеччині, Польщі, Канаді. І теж ніхто й не думав повертатися - не для того власне їхали. Але яке відношення це має до теми гілки? Мігранти є, були всю незалежність і будуть.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 723724725726727 ... 4145>
Форум:
+ Додати
    тему