budivelnik написав:Коли у Вас високі заробітки - а ціни низькі - це говорить про те що Ви живете серед бажаючих Вас розкуркулити.
Производительность труда? Не, не слышали и слышать не хотим.
Як мене дістали фантазери з словосполученням продуктивність праці... По Вашому продуктивність праці - це швидше ніж середньостатистичне копання лопатою траншеї вручну ? Продуктивність праці - це можливість працівником використовувати дорогі інструменти і технології. Тому якщо навколо всі бідні - то й дурневі ясно , що використовувати дороге обладнання не вийде , бо буде відсутній платоспроможний попит.
Да уж. Эти рассказы про высоченную производительность труда там, как основное объяснение причин того, что там все збс, а у нас - полный ПЦ - меня тоже слегонца подутомили.
budivelnik написав:Коли у Вас високі заробітки - а ціни низькі - це говорить про те що Ви живете серед бажаючих Вас розкуркулити.
Производительность труда? Не, не слышали и слышать не хотим.
Як мене дістали фантазери з словосполученням продуктивність праці... По Вашому продуктивність праці - це швидше ніж середньостатистичне копання лопатою траншеї вручну ? Продуктивність праці - це можливість працівником використовувати дорогі інструменти і технології. Тому якщо навколо всі бідні - то й дурневі ясно , що використовувати дороге обладнання не вийде , бо буде відсутній платоспроможний попит.
У нас тутава у сэли под Киевом один производитель электроники прикупил линию по установке и пайке СМД радиодеталей (штоп не писать загадочное слово компоненты) за многомного куе и даже зачемто обучил управляться с этим делом местных баб, хотя казалось бы, раздай им по паяльнику и будет дешевлее
Востаннє редагувалось ГыГы в П'ят 03 кві, 2015 17:27, всього редагувалось 1 раз.
ГыГы написав:Производительность труда? Не, не слышали и слышать не хотим.
У нас тутава у сэли под Киевом один производитель электроники прикупил линию по установке и пайке СМД радиодеталей (штоп не писать загадочное слово компоненты) за многомного куе и даже зачемто обучил управляться с этим делом местных баб, хотя казалось бы, раздай им по паяльнику и будет дешевлее
А в тій країні звідки Ваш виробник прикупив це лахміття - той виробник що продав побудував завод ФАБ-14 здається і тепер все взагалі в одному чіпі виготовляє..... А міг по Вашим словам і лінію по пайці залишити....
Тому ще раз для тих в кого рація на бронепоїзді а не на транзисторах... Підвищення продуктивності як правило приводить до вищої вартості кінцевого продукту.
airmax78 написав:А че он поясняет? Войну с Россией? ПЦ на Донбассе? Я должен был это предвидеть в июле 2013?
айрмакс, забейте если бы некоторым местным "знатокам" дать ваши "возможности" - они бы такого "натворили"!...
я вспоминаю байку какого-то дореволюционного помещика. Были у него деньги и решил он их в банки разместить. А чтоб надёжно - разделил пополам: в Германии и в Роиссе. Типа там у них всё круто было - и Германия была сильная, росла и Роисся красовалась. Ну не могли ж сразу 2 такие сильные страны "упасть"... потерял есс-но всё.