Amethyst написав:А з власних валютних р2р з коміс 0.9..1% Пумба, Моні, Глобуса, Привата, Альянса, БВР теж не проходить?
так, доречі з моно в $ пройшло. дуже дякую!
А з інших банків у списку пробували? Бо у самого зараз таке питання, а обмінки деруть комісію 3-5%, за сині долари менше, але все одно кратно більше 1%.
Не пробував, але сів порахував, з моно вийшла кінська комісія. Більше 5%. І я підозрюю що справа не в моно, на всіх банках так буде. Схоже що крім p2p наразі альтернатив не має, або я їх ще не знаю, бо народ не поспішає таку інформацію віддавати на загал
sailed написав:Підкажіть, крім p2p якось ще можна завести валюту на ByBit? Маю револют карту, але з неї переказ не проходить. Які ще є варіанти? Хоч дайте направлення куди ще можна дивитись. Дякую.
онлайн або оффлайн обмінки
Ще не вивчав цей ринок. Які би ви онлайн обмінки порадили?
sailed написав:Підкажіть, крім p2p якось ще можна завести валюту на ByBit? Маю револют карту, але з неї переказ не проходить. Які ще є варіанти? Хоч дайте направлення куди ще можна дивитись. Дякую.
зазвичай обираю потрібний напрям на агрегаторах kurs.expert або bestchange.pro. Оффлайн namomente.ua активні останні пару років
sailed написав:Не пробував, але сів порахував, з моно вийшла кінська комісія. Більше 5%. І я підозрюю що справа не в моно, на всіх банках так буде. Схоже що крім p2p наразі альтернатив не має, або я їх ще не знаю, бо народ не поспішає таку інформацію віддавати на загал
Пумб > Bybit card все комисси = 1,15%. На самом байбите нужно выбрать "купить в один клик" для конвертации USD в USDT. Пумб пополнял в USD.
Кто знает, что за ерунда такая на binance p2p: хочешь продать usdt за гривну. Смотришь курсы: и они все увеличиваются... доходят до 99 и дальше мне лень стало скролить.
airmax78 написав:Кто знает, что за ерунда такая на binance p2p: хочешь продать usdt за гривну. Смотришь курсы: и они все увеличиваются... доходят до 99 и дальше мне лень стало скролить.
Посмотрел страницу продаж. У меня всё обыкновенно: 42.60 и вниз. И даже на странице покупки только до 96 курсы есть.
airmax78 написав:Кто знает, что за ерунда такая на binance p2p: хочешь продать usdt за гривну. Смотришь курсы: и они все увеличиваются... доходят до 99 и дальше мне лень стало скролить.