Особливо коли на всю країну ліпить *про можливість введення мораторію на дострокове розірвання депозитів*, породжуючи паніку вкладників і добиваючи останні цвяхи в домовину банківської системи.
|
|
![]() Особливо коли на всю країну ліпить *про можливість введення мораторію на дострокове розірвання депозитів*, породжуючи паніку вкладників і добиваючи останні цвяхи в домовину банківської системи. Востаннє редагувалось maksjustmaks в Вів 17 лют, 2015 21:49, всього редагувалось 1 раз.
![]() 13 февраля была принята в работу моя заявка по продаже долларов на Межбанке. В тот же день доллары списали с моего текущего счета. Сегодня 17 февраля и мою заявку на продажу до сих пор не выполнили. На все запросы отвечают что только видят в системе что моя заявка в работе и почему то ее не выполнили и ничем мне помочь не могут. Банк перевел на какой-то технический счет всю мою валюты, лишил процентов и не продает мою валюту. Собираюсь писать жалобу
![]() Re: ДельтаІ що за спор на рахунок проблемності, ще вчора писав 11.09.14р ввели куратора НБУ, від цієї дати і будуть відштовхуватись в ФГ. Все що припинилось до цієї дати ділилось не ділилось буде гарантуватись, все що після закінчилось і почало ділитись, бо перевищує 200т, можуть бути проблеми.
![]() Такое могут рассказывать лишь те, которые не понимают различия между понятиями "незаконный" и "никчемный". Например, Договор дарения имущества с целью его сокрытия от предстоящей конфискации - законный, но не порождает правовых последствий, т.е. никчемный. Разделение одного лицевого счета на 2 между пользователями помещения для уменьшения налога на недвижимость - вполне законно, но такой Договор будет признан никчемным и т.д. ![]() Tabu2015, Ваше обращение находится в работе. Сделаем все необходимое, чтобы ускорить Ваше заявление.
![]() не пугайте людей) это не правда, дата будет февральская или максимум март 2015г.
![]() toma1314
Не можна стверджувати, що дрібнення вкладів є чи стало незаконною операцією. Є тенденція, наполегливі спроби фонду визнавати такі правочини нікчемними. Проте позиція Фонду з цього питання є доволі-доволі спірною і де-юре слабкою. Зрозумілою є позиція Фонду, за дефіциту коштів. Завдання вкладника захищати свої права та інтереси і не піддаватися тиску Фонду. Насамкінець, щоб не переживали щодо вчиненного роздрібнення: а що, у Вас був кращий варіант? Він хоч і має свої ризики, але є гарним шансом отримати свої кошти. PS. Власне розяснення Фонду завершується словами: "У разі незгоди вкладника з рішенням уповноваженої особи Фонду про визнання договору банківського вкладу або банківського рахунку нікчемним, такий вкладник має право звернутись з відповідним позовом до суду". Востаннє редагувалось PPO в Вів 17 лют, 2015 22:02, всього редагувалось 1 раз.
![]()
А що значить розділення/дроблення вкладу впринципі? Якщо валюта переводиться одним документом - переказом з одного рахунку на інший, тоді згоден. Це виглядає *нікчемно*. А якщо 2 операції проводиться? фізик номер 1 вносить на свій рахунок 500 баксів, а через 5 хвилин фізик номер 2 знімає 500 баксів, які є в касі банку, зі свого рахунку (в межах ліміту), то де тут нікчемність? Одна людина принесла гроші в банк, інша зняла. Це ніяке не дробленні і не розділення. Дві абсолютно законні і чисті операції, навіть якщо ці фізики родичі. Яким чином взагалі можна довести, що ці люди діяли в змові? Яким чином можна довести що вонни знали що вони навіть в одному банку обслуговувались?) Я на суді (тьфу-тьфу) буду відстоювати позицію, що навіть не був в курсі що моя мама обслуговується в Дельті, і ми навіть не бачились в відділенні) Ви як вважаєте? Востаннє редагувалось maksjustmaks в Вів 17 лют, 2015 21:58, всього редагувалось 1 раз.
|
|