Бог есть?
В списках присутствуем, дробились.
Осталось получить. Приват.
Сашуну вырвать кадык.
|
|
![]() Бог есть?
В списках присутствуем, дробились. Осталось получить. Приват. Сашуну вырвать кадык. Востаннє редагувалось Большой коллайдер в Чет 11 чер, 2015 20:48, всього редагувалось 1 раз.
![]() Barsurman
та не тільки Харкову "повезло"... Львів. Сьогодні був в цьому дурдомі або швидше скотобазі під Вивіскою Укрексімбанк. У Львові над компенсацією працює лише 4 відділення. Був в найближчому відділені. там відділення працює лише до 16.00. черга 50-60 чоловік на реєстрацію. А ті що виходили були зареєстровані на серпень місяць. Я розвернувся і поїхав в центральне відділення. Там зранку був мордобій, кажуть викликали спецназ. Так от там простоявши в черзі кілька годин записали на 10 липня. Ну хіба не скотство? Я написав у фонд скаргу і на гарячій лінії скаргу залишив. І прошу всіх так робити. Бо нас мають за мовчазну скотину . ![]() СМС из ОщадаТолько что получил СМС от Ощада, что завтра в 12:40 в ближайшем к моему дому отделении меня ждут для выплаты по Дельте. Один нюанс, что я не в Киеве, сейчас буду звонить на горячую линию, чтобы перенести дату.
![]() Re: ДельтаХто не знайшов себе у списку переноситься на другий транш?
![]() ![]() Re: ДельтаПодскажите, вот писали заявление на Кадырова. Ответ будет в письменной форме или как?
Подруге 1.03 пришёл перевод около 1000 евро - его заблокировали.... заявление написала, что дальше делать? ![]() мне в ощаде выдавали 2 суммы, похоже что с разных карт счетов, с основного счета не отдали, заказали сумму на вторник. Востаннє редагувалось Censor в Чет 11 чер, 2015 20:56, всього редагувалось 1 раз.
![]() Кстати, ФГВ уже официально использует термин "незаконное дробление" на своем сайте.
|
|