laa1999 написав:leonktjy Я точно не прийду, мне уже государство вернуло все -согласно закона Украины. Вообще, все вопросы к собственникам банков - нужно решать с ними, если Вас, обманули.
К сожалению, государство (ФГВФО) вернуло причетающееся не всем. Это во-первых. Во вторых,я так понимаю, Вас устраивает текущее состояние дел в банковской системе, и решение проблем государства за счет сбережений граждан Украины. Вы готовы доверить свои деньги хоть какому-то банку Укаины? Я нет.
Востаннє редагувалось leonktjy в Сер 15 лип, 2015 10:41, всього редагувалось 1 раз.
Delta official Только что отправил на электронный адрес Банка (consultant @deltabank .com .ua) письмо подтверждающее мои данные. Тема письма - "Питання про заяву (finance ua)"
К суду готовтесь по-взрослому, особенно аргументы.
Да уж постараюсь.
По факту есть только отписка в общих фразах, тем более Ваши деньги никуда не пропали , просто фонд отказал в компенсации по госпрограмме.
Чем нарушил Закон о своей деятельности. Т.к. компенсация это его наипервейшая обязанность. По факту для меня денег нет. И для меня это тоже самое, что они пропали (пусть и временно).
Суд может повторить слово в слово слова Фонда и напомнить, что Вы являетесь кредитором банка на общих основаниях и выплата будет произведена согласно очередности.
А причем здесь это? Почему суд должен повторять бред ВА (ФГВ)? Тем более, что есть публичная информация о том, что в т.ч. и дополнительнфые проверки, на которые ссылались ВА и ФГВ, уже закончены.
Оленчик проговорился о том, что заблокировали всех, у кого были переводы между физлицами после 30 октября. О том, на основании чего (и особенно на основании какой нормы Закона) они до этого додумались, пусть расказывают суду. Теперь, как пишут, будут снимать блокировку по этому основанию с основной массы вкладчиков, т.к. в правоохранительные органы подали заявления только по 3 сотням (и возможно еще 2 тысячам) клиентов. Но это не значит, что будут выплачивать всем остальным, т.к. похоже, опять начнут играть в игру под названием "никчемность".
Типичное затягивание времени.
Ну да. Я бы еще добавил беззаконие, произвол, некомпетентность и ненадлежащее выполнение служебных обязанностей (халатность). За что и постараюсь привлечь их к ответственности. Чтобы не думали, что такие умные.
З.Ы. Похоже, что вырисовывается еще одна игра под названием "ликвидация за 2 года". Ждут (тянут до) соответствующего решения ВР.
Востаннє редагувалось newbie в Сер 15 лип, 2015 11:04, всього редагувалось 4 разів.
Дані за такими рахунками вже передано до правоохоронних органів . По інших заблокованих рахунках вкладників робота триває, а рішення буде ухвалене найближчим часом. Думаю, що у підсумку більшість рахунків із «сірого списку» усе-таки перейдуть до «білого», а не «чорного списку» .
– Які це ознаки? – Насправді був єдиний критерій – наявність операцій безготівкового переведення коштів з рахунків фіз- та юросіб на рахунки фізосіб до введення тимчасової адміністрації. Точніше – за період з 30 жовтня, коли Дельта Банк визнали проблемним.
Пусть ответят тогда на такой вопрос - Какие операции проводились по депозитному счету открытому в марте 2014 года, и закончившегося в марте 2015? Почему выплаты по данному счету заблокированы?
Які операції переходять із «сірого списку» до «чорного»? – На цьому етапі є три категорії: вклади інсайдерів, вклади, які утворювалися шляхом перерахування коштів з рахунків юридичних осіб, та рахунки, які формувалися внаслідок дроблення вкладів фізособи, де кількість операцій перевищувала 20. Дані за такими рахунками вже передано до правоохоронних органів. По інших заблокованих рахунках вкладників робота триває, а рішення буде ухвалене найближчим часом. Думаю, що у підсумку більшість рахунків із «сірого списку» усе-таки перейдуть до «білого», а не «чорного списку».
– Скільки було таких рахунків? – Їх не дуже багато. Це близько 2 тис. вкладів, які були сформовані внаслідок розподілу великого вкладу. Найімовірніше, йдеться саме про дроблення, та ще й у великих розмірах. Близько 300 вкладів сформовані за рахунок коштів юросіб. Інсайдерів ще менше – близько 20. Ці три групи не будуть розблоковані доти, доки ми не отримаємо реакції від правоохоронних органів.
Востаннє редагувалось newbie в Сер 15 лип, 2015 10:57, всього редагувалось 1 раз.
Пусть ответят тогда на такой вопрос - Какие операции проводились по депозитному счету открытому в марте 2014 года, и закончившегося в марте 2015? Почему выплаты по данному счету заблокированы?
Возможно, Вы имели неосторожность после 30-го октября сделать более 1 перевода другим физлицам. Это же преступление. Разве Вы этого не знали? За разъяснением о том, какое, обращайтесь к Оленчику.
В ФГВ работают просто таланливые (в т.ч. топ) менеджеры. Вам не кажется?
З.Ы. Слово менеджеры каждый может заменить на свое. Для суда, думаю, наиболее подойдет, происходящее от слова мошенничество.
Востаннє редагувалось newbie в Сер 15 лип, 2015 10:59, всього редагувалось 1 раз.
– На яку частину активів вони претендували? – Ми ще не отримали від них детальних пропозицій: інвестори поки що також проводять оцінку активів і навіть зверталися до нас з проханням продовжити терміни подачі документів до кінця липня. Ми погодилися, але більше пролонгацій не буде: в нас вже немає на це часу. Тимчасова адміністрація в системно важливому банку може вводитися на шість місяців, а потім може бути продовжена ще на місяць. Тобто на початку серпня Фонд ухвалить рішення, що робити з Дельтою, а максимум до 2 жовтня ми маємо закрити усі питання щодо банку в рамках тимчасової адміністрації та увійти в ліквідаційну процедуру. Відповідно до закону, інвестори можуть претендувати або на весь портфель активів, або на його частину, але при цьому мають бути передані всі гарантовані вклади. Проблема в тому, що ця сума в Дельта Банку перевищує 16 млрд грн. Якщо вартість робочих активів критично менше, то передавати активи та зобов’язання або створювати перехідний банк просто може виявитись нераціонально для нас або непривабливо для інвестора. Адже якщо різниця буде невеликою, ми можемо погасити її своєю фінансовою підтримкою, але найбільше, що ми згодні покрити власним коштом, – це до 30%. Власне, процес роботи з інвесторами триває. Сьогодні ще зарано стверджувати щось однозначно.