Они меня тут же просят проводить их домой после рабочего дня. Увы, дела, дела
Ага. И с полученными деньгами. Согласились бы. Раз не могут устоять.
|
|
![]() hazartilirot
Ага. И с полученными деньгами. Согласились бы. Раз не могут устоять. Востаннє редагувалось newbie в Сер 21 жов, 2015 11:47, всього редагувалось 1 раз.
![]() vistaszizerion
Ага. Раскрутить курс хочет. Чтобы отбить потери. Я бы не был так уверен. Хотя курс, действительно, немного вырос. Но это может кончиться тем, что выплаты приостановят. Посмотрим, что Лерка и ВОРушлый запоют, когда Президент им всыплет. За срыв или проигрыш выборов ![]() ![]() newbie
Удивляет Ваша вера в национальную валюту. Она уже вся трещит по швам. Ещё чуть-чуть осталось.... ![]()
![]() И это вполне понятно.
Весь сентябрь и половину октября лера200 каждый день резала заявки импортеров на участие в торгах, покупать бакс было некому, продавцы страдали, курс снижался. Продажа на Ч.Р. от 1сентября (24) снизилась до 22,65 ... искусственное задавливание, как обычно, принесло результаты :- взрыв. Сегодня межбанк опять полез вверх ![]() ![]()
![]() Як козак отримував виплату по Дельті!Перепост з гілки Ощаду..))
Ну що шановне паньство.... to be continued...Забігався я... та й забув трохи про Дельтавиплати.... Так ніхто і не передзвонив мені і пішов я знов на Січових стрільців... Приходжу...зареєструвався в електр. черзі...дочекався прийому...настрій гарний...А мені як сніг на голову: "Тільки віддамо на депозит!" І тут в мені закипіла південна гаряча кров козаків степу...і заговорили пращури... І так мені стало стидно і обідно за себе... за Ощад і славне місто Львів з яким я вже породнився і воно мені як рідне... що я вирішив дістати шабелюку і відстояти козацьку гідність і славу України! Вирішив звернутися до керівництва... в якійсь комірці мене перенаправили на внутрішній телефон 147... Як потім зясувалося то начальник депозитного відділу Марія Степанівна...Вона мені суворим тоном...оголосила, що тільки на депозит і гроші не віддадуть... Я повернувся до менеджера... взяв папір і почав писати скаргу на імя начальника обласного управління Ощадбанку... де описав все як було...Попросив зареєструвати як положено і отримати копію... Також попросив книгу скарг і пропозицій... Менеджер сказала почекати... тому що у начальника черга відвідувачів і книга скарг теж в нього...Поки чекав... додзвонився на гарячу лінію та зафіксував скаргу... Дівчина з гарячої лінії попросила передати слухавку менеджеру... І чую почала казати, що не можна примусово оформлювати депозити... Менеджера було шкода... та відповідає... що сама розуміє незаконність... але в неї внутрішнє розпорядження і вона не може ослухатися... Мені вся та ситуація самому дискомфортна... Поки чекали начальника раптом зявилася начальник депозитного відділу Марія Степанівна... і почала з того....ну чого ви не хочете оформити депозит? Я кажу шо не хочу і все...)) Бачили кажу "Собаче серце" як комісарша агітувала на поміч дітям Німеччини? От і я ... просто не хочу .. як Преображенський...не маю бажання...)) І тут вона почала скаржитися...що треба не забирати гроші, а підтримувати банківську систему... і приїзджають тут з інших областей і потрошать готівку ( чомусь подумалося зараз скаже, що "донецькі" понаїхали..)) Я сказав, що я не приїхав, а тут живу...))) Ну й що що донецька прописка? В кінці кінців каже, що видасть гроші, але віддати скаргу... Я спочатку розізлився і хотів пустити в діло... Але потім не захотів вчиняти зло і простив їх....Люди в принципі підневольні.... Бог їм суддя... Забрав гроші і пішов... Стидно мені за них... і в той же час легше на душі, що відстояв свою людську гідність... і не пішов як раб і кріпак... Не для того був Майдан і гибли люди... і гинуть зараз... щоб беззаконня чинилося і неосовок квітнув! Слава Україні! П.С. Сума всього 4583 грн...)) Люди! Не будьте бидлом і рабами! Відстоюйте свої права!
![]() Козак-характерник
Напрасно забрал жалобу. Ей бы все равно ничего не было. Т.к. она действовала по указанию начальства. Но впредь, может, побоялись бы так людей забижать. Ну и кто по Вашему здесь больше виноват? Простые работники этого банка? Или Пышный? А Вы их тут так нахваливали. Класне відділення - от Вам і класне. В Луганской и Донецкой областях людей вообще непонятно за кого считают. Кстати, при первом посещении Вас элементарно обманули (обвели вокруг пальца). ФГВ не перечисляет Ощаду пайки конкретно по областям. А сразу всей суммой на счет Ощада. Т.е. Пышному. А Ощад уже делит куда и сколько. Причем даже не делит пайки, т.к. корсчет у них один общий на весь банк. А делит, видимо, незаконные разнарядки по областям, кому и насколько ободрать вкладчиков Дельты. Шоб в крупнейшем государственом банке не было 4,5 тыщ для выплаты перевода вкладчику Дельты? Пышному стыд и позор! В какой стране живем? Как таким шаромыжникам поручают руководить такими банками? Защитнички Пышного, давайте разоблачайте меня ![]() Востаннє редагувалось newbie в Сер 21 жов, 2015 17:57, всього редагувалось 3 разів.
![]() В мене протирічиві думки з цього приводу... З одного боку пересічний співробітник виконує усні розпорядження керівництва і людина подневільна... З іншого...все починається з кожної людини на свому місті. І без рук, які роблять брудну справу голова безсила...)) Якщо б не були рабами - то не виконували незаконні розпорядження...Наприклад я не виконував ніколи... )) Але не кожна людина має силу характеру чинити супротив системі...)) Тому замкнене коло... Але все зло як я казав від злих совкових тьоток...)) Які виконують то все з огоньком, а не за примусом... отримуючи задоволення від знущання над людиною... В цьому випадку менеджером була молода дівчина...і ми навіть нормально поспілкувалися...Ну а так як в моїй скарзі фігурувало її імя по батькові... то я спустив на гальма... ну і Марія Степанівна (а та з вогоньком працює..)) під амністію автоматом попала...)) Може я й не правий і треба було дотиснути... але не маю я природньої злості... звиняйте якщо щось не так..) Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 21 жов, 2015 17:49, всього редагувалось 1 раз.
![]()
То і обідно... що я до них зі всією душею... тому і кажу... розчарування...(( Тепер аналізуючи розумію, що в перший раз накололи теж...)) Так ніхто і не передзвонив...)) Просто забігався і забув... а сьогодні вирішив зайти..Львівске центральне відділення нового типу...йо мойо...)) Обідно за державу... Львів - західний форпост України... європейське місто... оплот демократії... і буйно квітне совок...(( Сором! Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 21 жов, 2015 17:50, всього редагувалось 1 раз.
![]() Козак-характерник
Так ото ж. А я Вам говорю, что она не виновата. Она сделала все, что ее заставляли сделать. Но в их планы, естественно, не входило стоять насмерть за незаконно присвоенные (удерживаемые) деньги. Поэтому она в нужный момент пошла на попятную. И она ж не фашистка? Так? Поэтому таким людям надо говорить "Давай делай, что тебя заставляют, а потом отдавай мне мои деньги, и разойдемся с миром. Иначе у тебя и у того, кто тебя заставляет, будут большие неприятности". Естественно, у них единственно правильным решением будет отдать. Ну а непонятливых (неадекватных) уже давить по полной программе. Вместе с Пышным. Кстати, они ж потом еще и от Пышного получат за свою неадекватность. Отак Вы других учили. А Вас самого трошки того ![]() Востаннє редагувалось newbie в Сер 21 жов, 2015 17:54, всього редагувалось 1 раз.
|
|