diplomnet написав:да где скан - документов если все чесно чегож боятся.!
гонторева воровка завалили системный Дельта банк! и ее сын с невесткой там тоже бабки выводили после ноября 2014 года есть локументы... когда народу давали по 100 грн! твари!
Я за декабрь-январь вывел >400000, так что не наговаривайте на Валерию Алексеевну, это я во всем виноват.
Восхищен!
Я из 200+ Подвела валюта счета. Правда успел конвертнуться обратно и даже с микроплюсиком, ну то таке...
Козак-характерник написав:Кредитори N черги, кайфуйте! Козак тільки що відправив на Дельту всю суму заборгованності за кредитом. 14 штук з хвостиком. Танцюйте!
П.С. Дельта, дякую! Ти була вірним другом козака! Твої гроші допомогали у скрутну годину!
Козак-характерник написав:Кредитори N черги, кайфуйте! Козак тільки що відправив на Дельту всю суму заборгованності за кредитом. 14 штук з хвостиком. Танцюйте!
П.С. Дельта, дякую! Ти була вірним другом козака! Твої гроші допомогали у скрутну годину!
був сьогодні в суді (не по "Дельті") поки підішла черга дивився на стендах перелік справ на сьогодні. Нарахував три справи де відповідач "Дельта" про стягнення коштів і навіть матеріальних і моральних збитків. На що розраховують ці люди?!