Дельта Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 901902903904905 ... 4836>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Дельта Банк - БАНКРОТ 2.9 5 2765
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
24%
665
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
18%
502
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
17%
460
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
26%
717
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
421
Всього голосів : 2765
Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2015 00:04

проффесор написав:Новости про ДельтаБанк
Какие же это новости, ежели подобная ссылка уже размещена пяток раз на этом форуме? :D :D
Сашун

Подякував: 0 раз.
Подякували: 259 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2015 00:04

Re: Дельта

positive2008 написав:Ты дятел не пи** х... какие услуги?

Там открытая реклама П24 от Приватбанка и грустная мысль о том, что на все что способна Дельта - только кинуть перевод.
bosson513

Подякував: 388 раз.
Подякували: 195 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2015 00:05

Уважаемая lmk,
с Вами свяжутся сотрудники нашего Банка и проинформируют о результатах решения данного вопроса.
Delta official

Подякували: 1410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2015 00:07

Delta official написав:Уважаемая lmk,
с Вами свяжутся сотрудники нашего Банка и проинформируют о результатах решения данного вопроса.

КОГДА???
lmk

Подякував: 1 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2015 00:07

Delta official написав:Шановний ma1ador,
інформація буде надана додатково приватним повідомленням.

Delta official, де приватне повідомлення?
ma1ador

Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2015 00:09

ma1ador написав:
  Delta official написав:Шановний ma1ador,
інформація буде надана додатково приватним повідомленням.

Delta official, де приватне повідомлення?

ucp.php?i=pm&folder=inbox
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2015 00:11

positive2008 написав:
  Сашун написав: А у меня нет цели "выводить". Я, просто, продолжаю пользоваться услугами банка. На это просто уходит на пара минут в неделю больше :D
Ты дятел не пи** х... какие услуги?

Спасибо за Ваш вопрос!
Банк оказывает мне услуги по хранению моих денежек и избавляет меня от обязанности куда-то ходить, чтобы оплачивать товары, работы и услуги.
Интернет-банкинг и несколько платежных карт в бумажнике здорово облегчают жизнь!
Впридачу к этому банк еще и платит мне за все перечисленное и, поверьте, платит немало!
Сашун

Подякували: 259 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2015 00:15

IMPRINTER, я ж не запитав де дивитись приватні повідомлення, правильно? ;)
Чекаю відповіді Delta official!
ma1ador

Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2015 00:17

Re: Дельта

Сашун написав:Впридачу к этому банк еще и платит мне за все перечисленное и, поверьте, платит немало!

Еще одна исповедь "успешного" ( взято с "Минфина" )

Шановне товариство!

Працюю в банку вже декілька років, у ГО (про всяк випадок не буду вказувати подробиці). З усією відповідальністю заявляю: Дельта-Банк для співробітників — це ідеальний майданчик для розвитку особистості та покращення навичок. Атмосфера в колективі, який створив шановний Микола Іванович Лагун — доброзичлива, товаристська, оптимальна для роботи та кар’єрного зростання. Я пишаюся тим, що одно разу тиснув руку Миколі Івановичу, коли отримав почесну грамоту за успіхи в роботі бек-офісу.

З великим сумом я читаю про те, що, як пишуть деякі користувачі, Банк не виконує своїх зобов’язань. Мені просто прикро за Банк, де працюю, адже можу заявити, що Банк стабільно виконує зобов’язання перед клієнтами у тій частині, в якій це можливо. Ясна річ — усім зараз нелегко, але шановний пан Лагун робить усе можливе, навіть продає своє власне майно, щоб допомогти вам! Будь ласка, потерпіть трохи. Вже 25 числа цього місяця до Банку прийде новий інвестор і все буде добре. І нехай доведеться ще почекати, скажімо, до весни (у крайньому випадку до літу), але ситуація покращиться.

Я сьогодні прочитав тут про те, що нібито директор відділення в Ніжині порушив закон і видав депозит за «дисконт». Так сталося, що я сам народився в Ніжині, там живуть мої батьки. Я добре знаю людину про яку йдеться, і думаю, що його просто намагалися очорнити, аде це — людина кристально чистої репутації, що можуть підтвердити всі клієнти того відділення.

Наостанок, шановне товариство, хочу виразити вам свою повагу, а також попросити не вірити всьому, що тут читаєте. Зрозуміло, що такий потужний та надійний Банк, як наш, є ласою здобиччю для конкурентів, тому не дивно, що вони дуже часто самі заходять (в особі спеціально навчених людей) і пишуть нісенітниці. Наприклад, працівникам ГО зарплатня приходить стабільна (а, до речі, Банк не жадібний, бо платить, наприклад мені, як старшому спеціалісту, 10 тис, і ця зарплатня вважається далеко не найбільшою). Усіляких вам гараздів!
АМИНЬ!!!
bosson513

Подякував: 388 раз.
Подякували: 195 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2015 00:18

doro-dea написав:
  kopi написав:Сегодня один нервный дядя так красиво стол перевернул в отделении.Что пенсионеры в очереди даже захлопали.Скоро морды на бис бить будут:-)

ему за это ничего не было?

Не было.Он просто ушел(здоровый дядька).Охранник кому то звонил после этого.Дядька стоял к менеджеру в очереди.В зале их 4 было.Один главный я так понял(народ не обслуживал).Две девушки игнорили клиенов и ковырялись в бумагах.Все стояли в очереди или в кассу или к единственному работающему парню.Нескольн раз люди пытались заставить принимать ещё кого то из девушек,но главная сказала,что они работают,а не сидят.Вобще когда подходила его очередь,в зал зашли два представителя золотой молодежи,в сопровождении какой то гламурной особы в белой шубке.Особа,оставив молодежь в зале,сразу без разговора пошли к начальнице.И как только мужик собирался сесть в кресло к менеджеру,вышла дамочка с начальницей,и начальница сказала парню обслужить этих мальчиков.Мужик громко сказал-пускай в очередь становятся.А менеджер просто тихонько отложил его документы в сторону,и сказал этим мальчикам-присаживайтесь.Ну мужик встал ,перевернул стол на менеджера,забрал свои документы и под аплодисменты пошел на выход.Охранник хотел ему помешать,но дядя просто открыл дверь вместе с охранником и вышел.
kopi

Подякував: 70 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

#<1 ... 901902903904905 ... 4836>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор