UA написав:Интересно, почему в оркадовских домах, не пользуются особой популярностью студии с многоугольными планировками? Сложности в подборе мебели?
Не только это. Острые углы - это потеря площади, что для покупающих экономжилье вообще недопустимо. Кстати, одной из причин по которым я продал Голосеево, в т.ч. была кривая планировка. Сначала я думал, что с дизайнером что-то придумаю, но в ходе разработки проекта понял, что там не городи - все равно получается хреновато.
Frant написав:фотосток зроблений б/в фотомильницею. Жодна пристойна фірма їх не прийме. Потрібна дзеркальна камера. Проте Флаймен того не знає)))
Знімки фомомильниці пройшли екзамен на одному стоку, на інший подам повторно, наклацавши, і набивши невелику базу фото, які пройшла модерацію і виставлені на продаж. Не бачу змісту зразу купувати дзеркалку, щоб спробувати бізнес. Аналогічно із РН, спочатку набиваються гулі на малих інвестиціях в цоколь.
flyman написав:Знімки фомомильниці пройшли екзамен на одному стоку, на інший подам повторно, наклацавши, і набивши невелику базу фото, які пройшла модерацію і виставлені на продаж. Не бачу змісту зразу купувати дзеркалку, щоб спробувати бізнес.
Тобто ні копійки ще не зароблено???? Маладець!
flyman написав:Аналогічно із РН, спочатку набиваються гулі на малих інвестиціях в цоколь.
Цоколь поки що не дав жодної гривни прибутку, хоча зданий в експлуатацію рік назад.
Схоже, що у пана Флаймена є невелика розумова відсталість.
Востаннє редагувалось Frant в Сер 18 січ, 2017 14:18, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:Знімки фомомильниці пройшли екзамен на одному стоку, на інший подам повторно, наклацавши, і набивши невелику базу фото, які пройшла модерацію і виставлені на продаж. Не бачу змісту зразу купувати дзеркалку, щоб спробувати бізнес.
Тобто ні копійки ще не зароблено???? Маладець!
flyman написав:Аналогічно із РН, спочатку набиваються гулі на малих інвестиціях в цоколь.
Цоколь поки що не дав жодної гривни прибутку, хоча зданий в експлуатацію рік назад.
Схоже, що у пана Флаймена є невелика розумова відсталість.
ти хоч щоб я за два тижні залив 100500 фоток і отримав продаж на мульон? почекай, і з часом буде, як в Егоіста, 950% профіта (із мильниці за 150 грн.).
Востаннє редагувалось flyman в Сер 18 січ, 2017 14:22, всього редагувалось 1 раз.
Эгоист написав:Не могу понять, в ЖК Старокиевский потолки 3м или 2.75 или 2.75 только в пентхаусах? Одни говорят одно, другие - другое. Кто-нибудь знает точно?
flyman написав:1. Щецін, то не глухе польське село 2. як це розуміти - спалюю, в мене є певні цілі і намагаюся їх досягнути 3. куручка по зернятку, кешфлоу має бути девирсифікований (депо+оренда+мікростоки+...) почекай, і з часом буде, як в Егоіста, 950% профіта (із мильниці за 150 грн.).
Дивись чому ця стратегія не життєздатна: Щоб досягти успіху, необхідно декілька років важко працювати без доходу, а частіше навіть собі у збиток. Для цього потрібна не аби-яка мотивація. А твої зернятка це куйня, а не мотивація. Ти просто зупинишся на половині шляху, втративши час і переключишся на щось інше. Коли я ставив собі дрібні цілі, то з цього ніколи нічого не виходило. А коли поставив за мету створити прибуткову компанію на мільйон доларів, то зараз маю таку компанію.
Востаннє редагувалось Эгоист в Сер 18 січ, 2017 14:25, всього редагувалось 2 разів.
Будівельний бум стартував у 2014-му. Основною його причиною економісти називають «банкопад». З 2014 року в Україні закрилося 87 фінансових установ. Під страхом втратити кошти вкладники масово забирали свої заощадження і вкладали їх у квадратні метри.
Эгоист написав:Щоб досягти успіху, необхідно декілька років важко працювати без доходу, а частіше навіть собі у збиток. Для цього потрібна не аби-яка мотивація. А твої зернятка це куйня, а не мотивація. Ти просто зупинишся на половині шляху, втративши час і переключишся на щось інше.
Тобто Флаймен повине був купити не цоколь в 33 м2, а зразу підвал новобуду в 100 м2??? Ну й куйню Ви пишете, нешановний дописувач)))