|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Чет 24 лип, 2025 21:11
У ЗМІ пишуть, що звільнення загрожує голові Національного банку Пишному. Повідомляється, що його відносини з офісом Зеленського різко погіршилися. Там Пишний підозрюється в допомозі Порошенку. Після введення санкцій проти Порошенка він повинен бути негайно знятий з управління Міжнародного інвестиційного банку – ключового елементу його бізнес-імперії. Однак Пишний дуже довго тягнув з цим рішенням і таким чином віддавав Порошенку час на виведення коштів з банку. В результаті банк перетворився з прибуткового на збитковий. В офісі запідозрили, що саме це зробив глава Національного банку - або з політичних причин, або, швидше за все, з матеріальних інтересів.
-
greenozon
-
-
- Подякував: 570 раз.
- Подякували: 1748 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Чет 24 лип, 2025 21:13
Hotab написав:ой, платіж не проходить, вам зараз смс з кодом прийде
Hotab написав:Коротше 3.14 дріла сказав що може перевести мені гроші саме або на ощадбанк, або Райф.
А куда у него не проходил платеж?
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6466 раз.
- Подякували: 21602 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Чет 24 лип, 2025 21:20
Сибарит Ну якби я погодився гроші прийняти прямо на карту, дав її номер, він типу пересилає мені гроші за товар , а вони типу заблоковані, треба смс для розблокування. Там може і псевдо банк подзвонити, спитати код для розблокування грошей. Ну нам всім ясно, що ніякі смс для прийому грошей не треба, але ж розрахунок на фінансово безграмотних.
Тут суть питання: ці суки знають де є гроші, де нема. Просто знаючи мій номер телефону з оголошення. Ну і матуть (це моє припущення) що саме вхід в ощад і Райф найпростіший, по лише смс на номер . В інші акаунти йому було б (може) складніше увійти. Я не знаю, я припускаю.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2441 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 24 лип, 2025 21:51
Hotab написав:Ну якби я погодився гроші прийняти прямо на карту, дав її номер
Это было до того, как был озвучен список банков или после? Если после, Hotab написав:Ну і матуть (це моє припущення) що саме вхід в ощад і Райф найпростіший, по лише смс на номер . В інші акаунти йому було б (може) складніше увійти.
этот вариант наиболее вероятный.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Чет 24 лип, 2025 22:16
Сибарит Ні, я йому не оголошував список. Він в тлг зразу заспівав «беру! Відправлю гроші всю суму , а потім ви відправите, тільки я ФОП і мені велика комісія на всі банки крім ощад і Райф». Далі я вислав фотку члена, і сказав що його аккаунт йому вже на ОЛХ з моєї подачі закрили. Він розкрився, що акаунти ОЛХ купляє по 10 штук за день по 5 дол. Ну типу я йому нічого не напаскудив. Наступного разу, якщо така публіка буде писати, спробую дізнатись де бере інфу про банки і рахунки.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2441 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 24 лип, 2025 22:40
Hotab написав:Наступного разу, якщо така публіка буде писати, спробую дізнатись де бере інфу про банки і рахунки.
Думаю, что угадывание наличия денег именно в этих банках - случайность. Вы сами выдвинули очень реалистичную версию, что он выбрал те банки, которые умеет ломать. В обоих приложения выглядят достаточно кустарными.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Чет 24 лип, 2025 22:42
Hotab написав:Пару днів тому на ОЛХ включив платне рекламування того, що продавав. Ціна лота пару тисяч грн. Відразу посипались повідомлення від шахраїв , зазвичай вони починаються з пропозиції перейти розмову в тлг , далі схема зрозуміла, «зараз переведу вам гроші на карту… ой, платіж не проходить, вам зараз смс з кодом прийде» ну і подібні послуги способи отримати доступ до банківського акаунту. Суть питання… Я з перших слів зрозумів до чого йде, але вирішив не рубати зразу, подивитись. Коротше 3.14 дріла сказав що може перевести мені гроші саме або на ощадбанк, або Райф. Так, у мене там дійсно на кожному є від 2 до 4 тис дол . Але: - звідки підріла знав що у мене є такі картки? - звідки він знав, що там є гроші? Причому в найходовіших Приват і Моно грошей у мене нема, і вони шахрая не зацікавили У них є в банках свої люди?
Можливо співпало просто, або можливо і дійсно що хтось є, спробуйте написати в ці банки та поясніть ситуацію, і попросіть перевірити хто з операторів, або ін. робив перевірку Ваших рахунків, або хто їв дивився, бо як працівник банку, можу сказати що всі перевірки фіксуються в системі і хто, в який час входив дивитись щось) 
-
aanonimovic594
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 лип, 2025 22:46
Сибарит написав: Hotab написав:Ну якби я погодився гроші прийняти прямо на карту, дав її номер
Это было до того, как был озвучен список банков или после? Если после, Hotab написав:Ну і матуть (це моє припущення) що саме вхід в ощад і Райф найпростіший, по лише смс на номер . В інші акаунти йому було б (може) складніше увійти.
этот вариант наиболее вероятный.
Та не сказав би в цілому що вхід найпростіший, такий вхід в багатьох банках є - просто по СМС повідомленню, хоча дійсно все буває, але рекомендую краще звернутись до банків про всяк випадок
-
aanonimovic594
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 лип, 2025 11:30
Hotab написав:сказав що може перевести мені гроші саме або на ощадбанк, або Райф.
Стосовно Ощада - ще варіант що там картки пенсіонерів та "мертвих душ" з окупованих територій.
-
foxluck
-
-
- Подякував: 1755 раз.
- Подякували: 144 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 26 лип, 2025 16:48