Stringer написав:Ну я и написал, что надо две карты минимум, и безусловно, Дельта или Приват может быть только второй картой (хотя я последний раз брал 4). Не понял почему Идею вы посчитали дороже?
15 грн./мес. или я неправильно понял?
Но с начислением на остаток - не менее 1650 грн на счету и абонплата компенсируется, а если остаток выше - то и заработали
Я ж и писал, что в зависимости от движений по счету. Абонплата СА у меня получается 11,(3) грн./мес. Начисление копеечное (2% на любой остаток), но при моем личном режиме использования как чисто расчетной карты почти без хранения денег она дешевле Идеи.
KIM30 Я не гуру , но подождите , пока война кончится , а то наше правительство непредсказуемо - как переведёт всё в гривны- мало не покажется ( короче говоря - всё в сундук ! )
У меня был сундук - так пля отделение съехало и пришлось договор разорвать. В сухом остатке - отнес в Прокредит. Даже в случае войны если не здесь, то в Германии отдадут.
KIM30 написав:Classif дякую за графік. Отож хто себе вважає Фінансовим гуру зараз повинен обміняти долар на гривню?
"Зараз" в країні АТО, тобто всілякі "економіно-банковські" закони НЕ діють. І чим завершиться ця АТО і КОЛИ - поки ніхто не знає. Але якщо б вона РАПТОМ ЗАРАЗ УСПІШНО закінчилася, то справедливий економічний курс "на зараз" був би трышки быльше 10...
До речі...
Савченко: Гривня – найбільш недооцінена валюта в світі, навіть у порівнянні з Африкою
Українська гривня - це найбільш недооцінена валюта в світі, навіть у порівнянні з африканськими країнами
Про це в ефiрi Еспресо.TV заявив доктор економічних наук, ректор Міжнародного інституту бізнесу Олександр Савченко
2 Classif Дякую. Приємно й комфортно бути на апельсиновій горі. Завдяки суворим урокам серпня 1998, листопада 2004 і, вже менше, вересня 2008. До гури не дотягую із 99,75% від початку грудня (президентського бульдозера) у готівковому долярі та фізичних ДМ чверть відсотка . Натомість до вчора мав 100%-ий агрегат М1 (готівка у касі + плюс залишки на рахунках "до запитання"). Шкодую, що свого часу прогавив оптимальний момент переходу від єврової бухгалтерії до долярової, помилився із франком. Валютні рахунки залишаться глухо заземленими, хіба що погратися у банку пана Лацієса за світлофором пана Фунтика .
KIM30 написав:Classif дякую за графік. Отож хто себе вважає Фінансовим гуру зараз повинен обміняти долар на гривню?
Повільненько-обережненько. Залишаючи собі недоторканний ЗВР. До речі, вчора пан Шлапак назвав економічно обгрунтованим число "11" (після залагодження наших військових змагань).
icher1965 написав:Який жах..... Пановэ, а налог с % по депозитам уже типа обсудили??? И типа мсогласились??? Кто как думает, давай поговорим.......
А что этот разговор изменит? Снова бурю в стакане воды поднимать?
Щось в жодному банчику не можу отримати інфо....як вони будуть податок з депо адмініструвати.....з податкової розяснень до банчиків не приходило? Я так розумію?