reef написав:Список ладно, а вот фраза "Валюту з банків - ГЕТЬ" очень бы сильно помогла.
Как сказать. После этого как помните была поездка Янычара к Путлеру, где договорились о 16 ярдах кредита. Я на следующий день слил нехило зеленого и влил на грн депозит. Так что квестор был прав и в этот раз.
Почему он ушел. Моя версия - он любил красоту. Цифра 4500 - красивая, чтобы уйти, если были такие планы)))
Востаннє редагувалось Investor_K в Суб 31 тра, 2014 23:38, всього редагувалось 1 раз.
Investor_K Не дивно що він до сих пір з вами переписується. Квестор Вас і в часи своєї присутності на гілці поважав. === Може він натякає щоб дещицею інформації ви з нами ділились тут.
Перечитайте вище повідомлення, де я писав що немаю жодного депозита в рос банках в тому числі і комер банках. Але серйозно розглядаю таку можливість, бо наша нова стара влада, надумала в банкірів побавитись. Думають що БС це пісочниця, чи кондитерська фабрика. Таких дрів уже наламали, майже 30% відтік з БС, і це при тому що зажимають лімітами з усіх сторін, ой чую толі еще будет. А в рос банкі, якщо вимкнути патріота, (для далеких я патріот України, але презираю цю владу ще більше ніж попередників) то за рос банками стоять майже пів трийльона валютних резервів, найбільша за площею країна світу та гори корисних копалин. Реальніше слід дивитись на речі шановні.
lawyer23 написав:В понеділок у Станіславові будуть ховати шістьох хлопців, працівників МВС, що загинули при обстрілі гелікоптера під Слов'янськом. І я би тебе, гівняного "патріота", сьомим біля них поклав
Ну що ж маємо за січень - квітень за 4 місяці більше 75 млрд це по офіційним даним. З травнем буде під 100 млрд. Після того як введуть податок його почнуть платити буде 150 млрд. Не знаю що вони там в нац банку курять, але такими темпами вони скоро з Ощадом на пару залишаться. В грудні було 330 млрд http://www.prostobankir.com.ua/var/corp ... s-RU/1.jpg В червні буде 240 млрд вертаємось на рівень 2009 року. Браво панове банкіри.
Investor_K написав:Да простит меня Маэстро, без его разрешения делаю публичной информацию без его разрешения фрагмент личной переписки (на 02.12.2013) В том же сообщении было: "Валюту з банків - ГЕТЬ" 1. Сбєрбанк Росії 2. ПІБ 3. ВТБ 4. Укрексім 5. Укргазбанк 6. Ощадбанк 7. Аваль 8. Креді Агріколь 9. Укрсиббанк. 10.Укрсоцбанк. 11.Альфа 12.ПУМб 13.Приват 14.Дельта 15.Прокредит 16.Кредо 17.ОТП 18.Правекс 19.Піреус
Список ладно, а вот фраза "Валюту з банків - ГЕТЬ" очень бы сильно помогла.
Какой банк "железно" отдает валюту? с наилучшими условиями по сберегательному счету