это глупость! нужно будет - гос-во всегда напечатает Ощаду денег для вливания, а вот фонд может и перебится месяц-второй-третий ... , так, для сравнения - недавно в ощад НБУ влил 10 млрд (это 1 банк) и в фонд влил 10 млрд ....
|
|
![]() это глупость! нужно будет - гос-во всегда напечатает Ощаду денег для вливания, а вот фонд может и перебится месяц-второй-третий ... , так, для сравнения - недавно в ощад НБУ влил 10 млрд (это 1 банк) и в фонд влил 10 млрд .... ![]() У всякого свой вкус: кто любит дыню, а кто арбуз, а кто - свиной хрящик. ![]()
![]() Re: Байки про банки і не тільки....Ну как сказать... такие банки накроются ток вместе с гос-ом, тада и отдавать уже не от кого будет ![]() ![]() ![]() Я - акціонер АПБ "Україна" АК. Він не був держбанком, а лише носив ім"я нашої держави. Горів він кілька років, і всі адекватні вкладники спокійно без поспіху з нього вийшли. Тим, хто не забрав свої гроші, повертав їх АППБ "Аваль" по списках, які було вивішено (що цікаво!) у вікнах відділень "Аваля". Така була доля вкладників "України" ![]() А Ви чиїх будете ![]() ![]() ![]() Яке відношення має Платинум до БББ, ВиЄбіБанку і пАссів-банку? Не плутайте тепле з м"яким. Банк кредитує фізиків, аж гай гуде, під 56% річних чи що ![]() Депозити, залучені під 25% і 12% у валюті, працюють по повній. А от Михайлівський... кажуть, там вже під 30% залучають депозити... Поки живе "Ельдорадо", все буде ОК, а от якщо з ним щось станеться, то "Михайлівському" може бути невесело... ![]() ]Из российских банков - ВТБ уйдет с рынка, остальные остаются. Не спрашивайте, откуда знаю.[/quote]
Вчера узнал тоже, что они собираются сваливать и был очень удивлен (если быть точнее - даже не поверил). А тут Вы говорите..., я Вас конечно не знаю, но я к тому, что слух определенный есть. Кстати еще есть слушок по Кредит Днепру.[/quote] у нас прошел слушок, что закрывают зарплатный проект в ВТБ и всем срочно выдали карточки Укрсиба[/quote] А мне сегодня из ВТБ позвонили и предложили открыть депозит "Конвертационный" на 3 месяца, покупая баксы за гривну, и желательно всех соседей привести. Я еще подумал, с чего бы это, а оккупанты оказывается решили свалить с моими деньгами ![]() ...что касаемо ковертационного, то там процент аж 2... ....месяц тому такая-же байда была в отношении привата....беня сбежал, банк банкрот и прочее...и ЧТО ??? Востаннє редагувалось abc111 в П'ят 05 гру, 2014 18:55, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Я в той час ще замалий був, щоб у банках гроші тримати ![]() Дякую за інформацію з першоджерел, мав іншу думку щодо цього. Щодо державних банків, то я б не так був упевнений в їх перевагах. При справжній скруті в державі в них може бути гірше, ніж в невеликих установах, по аналогії з проблемними банками: вкладники невеликих банків часто швидше отримують свої кошти з ФГВФО, ніж вкладники великих, але проблемних, ліквідувати які не наважуються (у 2008 Надра, наприклад, зараз - ВАБ, Дельта) ![]() Re: Байки про банки і не тільки....Тим, для кого авторитетом у банківській надійності є фігура, що через власне жлобство по вуха у ... грошені, така судилося доля. Чекати, коли Фонд поверне.
Самому співцеві горілчаного донецького "фінансового світу" із клюєвським "активом" не співчуваю анітрохи. У дії теорія Дарвіна. Отже, закономірний кирдик. Порада іншим стара. Узяти аркуш паперу і написати пару рядків. Що відомо про власників контори, де маєте намір поміняти живі гроші на папірець із двома підписами та печаткою? Який виграш у абсолютних цифрах та відсотках у порівнянні із ставками держбанків або інших надійних установ сподіваєтесь одержати? І не кажіть, що ніхто не попереджав, і не шукайте того дефекта, бо без жодних зусиль у позі блазня він промимрить: і я сам тут ускочив. Кому потрібні такі сюжети?
|
|