Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 19821983198419851986 ... 5791>
Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 18:23

Козак-характерник написав:
  clientage написав:
  Vial написав:mike41
Так Фонд не гарантирует вкладе в Ощаде :lol:

так тама же гарантии Ненькы, всем имуществом государства Украина, до последнего ржавого гвоздя 8)

А я почему то больше на Фонд полагаюсь, чем на гарантии всем имуществом Неньки...почему так? :roll: Сам не знаю... :)

это глупость! нужно будет - гос-во всегда напечатает Ощаду денег для вливания, а вот фонд может и перебится месяц-второй-третий ... , так, для сравнения - недавно в ощад НБУ влил 10 млрд (это 1 банк) и в фонд влил 10 млрд ....
vanjakyd

Подякував: 3 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 18:30

vanjakyd написав:это глупость! нужно будет - гос-во всегда напечатает Ощаду денег для вливания, а вот фонд может и перебится месяц-второй-третий ... , так, для сравнения - недавно в ощад НБУ влил 10 млрд (это 1 банк) и в фонд влил 10 млрд ....

У всякого свой вкус: кто любит дыню, а кто арбуз, а кто - свиной хрящик. :)
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 18:32

Re: Байки про банки і не тільки....

vanjakyd написав:это глупость! нужно будет - гос-во всегда напечатает Ощаду денег для вливания

Ну как сказать... такие банки накроются ток вместе с гос-ом, тада и отдавать уже не от кого будет :( Ну а если и дойдет до "напечатает", то эта отдача тож мало кому нужна будет.В середине 90х многие держали в руках бумажку мульён купонов, но как-то хорошо от этого мало кому было :wink:
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 18:40

kmm3 написав:
  mike41 написав:А мы уже 2 часа отмечаем день сталинской конституции :roll: И вроде ни в одном глазу

А, тоді зрозуміло, чому таке про Платинум і Михайлівський написали :mrgreen:
Чи не знаєте часом, якою була доля вкладників державного банку "Україна"?

Я - акціонер АПБ "Україна" АК. Він не був держбанком, а лише носив ім"я нашої держави. Горів він кілька років, і всі адекватні вкладники спокійно без поспіху з нього вийшли. Тим, хто не забрав свої гроші, повертав їх АППБ "Аваль" по списках, які було вивішено (що цікаво!) у вікнах відділень "Аваля". Така була доля вкладників "України" :roll:
А Ви чиїх будете :?: :evil:
mike41
6

Подякував: 847 раз.
Подякували: 2508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 18:50

mike41 написав:[
Но здешние писцы советуют то, откуда деньги придется извлекать через Фонд (прежде УФС и БББ, Актив и ВАБ, а ныне Платинум с Михайловским).

Яке відношення має Платинум до БББ, ВиЄбіБанку і пАссів-банку?
Не плутайте тепле з м"яким.
Банк кредитує фізиків, аж гай гуде, під 56% річних чи що :)))
Депозити, залучені під 25% і 12% у валюті, працюють по повній.
А от Михайлівський... кажуть, там вже під 30% залучають депозити...
Поки живе "Ельдорадо", все буде ОК, а от якщо з ним щось станеться,
то "Михайлівському" може бути невесело...
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 18:54

]Из российских банков - ВТБ уйдет с рынка, остальные остаются. Не спрашивайте, откуда знаю.[/quote]

Вчера узнал тоже, что они собираются сваливать и был очень удивлен (если быть точнее - даже не поверил). А тут Вы говорите..., я Вас конечно не знаю, но я к тому, что слух определенный есть.

Кстати еще есть слушок по Кредит Днепру.[/quote]
у нас прошел слушок, что закрывают зарплатный проект в ВТБ и всем срочно выдали карточки Укрсиба[/quote]
А мне сегодня из ВТБ позвонили и предложили открыть депозит "Конвертационный" на 3 месяца, покупая баксы за гривну, и желательно всех соседей привести. Я еще подумал, с чего бы это, а оккупанты оказывается решили свалить с моими деньгами :lol:[/quote]

...что касаемо ковертационного, то там процент аж 2...

....месяц тому такая-же байда была в отношении привата....беня сбежал, банк банкрот и прочее...и ЧТО ???
Востаннє редагувалось abc111 в П'ят 05 гру, 2014 18:55, всього редагувалось 1 раз.
abc111

Подякував: 81 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 18:55

mike41 написав:
  kmm3 написав:
  mike41 написав:А мы уже 2 часа отмечаем день сталинской конституции :roll: И вроде ни в одном глазу

А, тоді зрозуміло, чому таке про Платинум і Михайлівський написали :mrgreen:
Чи не знаєте часом, якою була доля вкладників державного банку "Україна"?

Я - акціонер АПБ "Україна" АК. Він не був держбанком, а лише носив ім"я нашої держави. Горів він кілька років, і всі адекватні вкладники спокійно без поспіху з нього вийшли. Тим, хто не забрав свої гроші, повертав їх АППБ "Аваль" по списках, які було вивішено (що цікаво!) у вікнах відділень "Аваля". Така була доля вкладників "України"
А Ви чиїх будете :?:

Я в той час ще замалий був, щоб у банках гроші тримати :lol:
Дякую за інформацію з першоджерел, мав іншу думку щодо цього. Щодо державних банків, то я б не так був упевнений в їх перевагах. При справжній скруті в державі в них може бути гірше, ніж в невеликих установах, по аналогії з проблемними банками: вкладники невеликих банків часто швидше отримують свої кошти з ФГВФО, ніж вкладники великих, але проблемних, ліквідувати які не наважуються (у 2008 Надра, наприклад, зараз - ВАБ, Дельта)
kmm3

Подякував: 45 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 19:38

Re: Байки про банки і не тільки....

Тим, для кого авторитетом у банківській надійності є фігура, що через власне жлобство по вуха у ... грошені, така судилося доля. Чекати, коли Фонд поверне.
Самому співцеві горілчаного донецького "фінансового світу" із клюєвським "активом" не співчуваю анітрохи. У дії теорія Дарвіна. Отже, закономірний кирдик.
Порада іншим стара. Узяти аркуш паперу і написати пару рядків. Що відомо про власників контори, де маєте намір поміняти живі гроші на папірець із двома підписами та печаткою? Який виграш у абсолютних цифрах та відсотках у порівнянні із ставками держбанків або інших надійних установ сподіваєтесь одержати?
І не кажіть, що ніхто не попереджав, і не шукайте того дефекта, бо без жодних зусиль у позі блазня він промимрить: і я сам тут ускочив. Кому потрібні такі сюжети?
mike41
6

Подякував: 847 раз.
Подякували: 2508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 19:56

А що би тут сказав Квестор? :wink:
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 гру, 2014 20:01

Квесторе_поверніться написав:А що би тут сказав Квестор? :wink:

Он бы сказал, шо нуна было бы сначала еще на пороге (в вестибюле) этих водочно-активных банок найти уютный диванчик и попробовать откушать бокальчик хорошего каняку. Вот если б все было приятно для тела, то можно б было дальше думать о работе с банкой :wink: :wink:
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 19821983198419851986 ... 5791>
Форум:
+ Додати