Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 20592060206120622063 ... 5791>
Повідомлення Додано: Пон 22 гру, 2014 01:21

mike41 написав:Але по Універсалу....за що він в список то потрапив?

Це банк із 100%-м іноземним капіталом. Входить до складу групи Eurobank Ergasias SA, яка належить одному з найбагатших магнатів Греції пану Лацієсу. Материнська структура цього року збільшила акціонерний капітал на 2 864 000 000,10 євро через публічне розміщення акцій.
Маю рахунки у цьому банку з інтернет-бенкінгом від 2008 року, і ніколи не мав найменших проблем. Неодноразово за допомогою його менеджерів здійснював успішний, прибутковий арбітраж за поточними курсами форекса за мінімальних комісій у парах доляр-євро, свіссі, кабель. Задля об"єктивності відзначу, що він значно скоротив мережу - на весь Харків зараз діють лише 2 відділення - на Червоношкільній та Берії. Загрози втрати ним платоспроможності на разі не бачу. А коли його продадуть, то й розмова буде інша :) .
Тепер давайте свій компромат :wink:

Майку, от не лізьте в ту стєпь, де ви "плаваєте". Махінації з ХОУ ДОБУ-це Ваше, спору нєту, але от розповіді про могучій Універсал лишіть для елохторату попроще.
Універсал має ВЕЛИКІ проблеми. На форумі проскакував месседж колишнього співробітника Дельти, який нібито був дотичним до аналізу активів Уні перед покупкою. Так от, 72% кредитів - безнадійні. Валютна імпотека ще з 2008, ітить! Що там планував з ними робити Коля Лгун-а хз... Головне, що мамка пропонувала Колі видати кредит, за який же він купить у неї Уні, а далі буде з ним сам розгрібатися і мамці той же кредит повертати. По факту, коли сдєлка вєка накрилася, мамка була змушена залити в Уні 500 млн грн чисто для того, щоб було з чого платити депозитчикам бабло і на поточні видатки.
І ще одне. Загальний стан банку легко вичислити по тому, наскільки нав"язливо працівники банку впарюють вам непотрібні додаткові сервіси. Так от, на початку грудня захотів я перекинути 800 баксів на 660 євро. Валютні рахунки мав ще з 2010 року, крос-курс влаштовував (+50 піпсів до актуального 1,23). Так мені сказали "а от тепер ви маєте або карточку у нас купити, або страховку за 400 грн". На моє питання "чаво-чаво?" дівчатка сказали "ну тепер у нас так". І у мене зразу дежавю-здравствуй, Дельта банк!
На моє резонне зауваження "дівчатка, так у мене ще є гривня і я можу купити хоч зараз євро по вищому кросу (1,245) в тій же Альфі, і ця різниця в 1 цент на 660 євро буде ЗНАЧНО нижчою, ніж ваша срана страховка, мені промуркали "нє,нє. А от може потім ви ще до нас прийдете поміняти євро, і тоді уже страховки не нада буде...". Ну і нафіг. Вийшов в євро по бажаному для мене кросу 1,235 через валютчика, і ноу проблем.
Плюс є серйозні проблеми з підкріпленням відділень валютою. Це ще не Дельта, але уже близько... Бєєдная грєчєская мама, бєєдная она...
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 гру, 2014 01:27

Nighthawk написав:
  mike41 написав:Але по Універсалу....за що він в список то потрапив?

Це банк із 100%-м іноземним капіталом. Входить до складу групи Eurobank Ergasias SA, яка належить одному з найбагатших магнатів Греції пану Лацієсу. Материнська структура цього року збільшила акціонерний капітал на 2 864 000 000,10 євро через публічне розміщення акцій.
Маю рахунки у цьому банку з інтернет-бенкінгом від 2008 року, і ніколи не мав найменших проблем. Неодноразово за допомогою його менеджерів здійснював успішний, прибутковий арбітраж за поточними курсами форекса за мінімальних комісій у парах доляр-євро, свіссі, кабель. Задля об"єктивності відзначу, що він значно скоротив мережу - на весь Харків зараз діють лише 2 відділення - на Червоношкільній та Берії. Загрози втрати ним платоспроможності на разі не бачу. А коли його продадуть, то й розмова буде інша :) .
Тепер давайте свій компромат :wink:

Майку, от не лізьте в ту стєпь, де ви "плаваєте". Махінації з ХОУ ДОБУ-це Ваше, спору нєту, але от розповіді про могучій Універсал лишіть для елохторату попроще.
Універсал має ВЕЛИКІ проблеми. На форумі проскакував месседж колишнього співробітника Дельти, який нібито був дотичним до аналізу активів Уні перед покупкою. Так от, 72% кредитів - безнадійні. Валютна імпотека ще з 2008, ітить! Що там планував з ними робити Коля Лгун-а хз... Головне, що мамка пропонувала Колі видати кредит, за який же він купить у неї Уні, а далі буде з ним сам розгрібатися і мамці той же кредит повертати. По факту, коли сдєлка вєка накрилася, мамка була змушена залити в Уні 500 млн грн чисто для того, щоб було з чого платити депозитчикам бабло і на поточні видатки.
І ще одне. Загальний стан банку легко вичислити по тому, наскільки нав"язливо працівники банку впарюють вам непотрібні додаткові сервіси. Так от, на початку грудня захотів я перекинути 800 баксів на 660 євро. Валютні рахунки мав ще з 2010 року, крос-курс влаштовував (+50 піпсів до актуального 1,23). Так мені сказали "а от тепер ви маєте або карточку у нас купити, або страховку за 400 грн". На моє питання "чаво-чаво?" дівчатка сказали "ну тепер у нас так". І у мене зразу дежавю-здравствуй, Дельта банк!
На моє резонне зауваження "дівчатка, так у мене ще є гривня і я можу купити хоч зараз євро по вищому кросу (1,245) в тій же Альфі, і ця різниця в 1 цент на 660 євро буде ЗНАЧНО нижчою, ніж ваша срана страховка, мені промуркали "нє,нє. А от може потім ви ще до нас прийдете поміняти євро, і тоді уже страховки не нада буде...". Ну і нафіг. Вийшов в євро по бажаному для мене кросу 1,235 через валютчика, і ноу проблем.
Плюс є серйозні проблеми з підкріпленням відділень валютою. Це ще не Дельта, але уже близько... Бєєдная грєчєская мама, бєєдная она...

Вижу, в Марфине поспокойнее, чем в Уни
ritter

Подякував: 252 раз.
Подякували: 162 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 гру, 2014 01:40

Re: Байки про банки і не тільки....

Только что по России-1 закончилась передача, в которой депутаты и банкиры обсуждали экстренные меры их Нацбанка по остановке кризиса из-за падения рубля. В частности, в два раза повысили уровень гарантированной выплаты вкладов, чем сразу же успокоили 92% потенциальных майданщиков. Умеют ребята работать.
алекс1949

Подякував: 2 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 гру, 2014 02:05

zzzzzz написав:В качестве рекламы,Кредит днепр продает доллары на депозит
http://www.creditdnepr.com.ua/rus/for-y ... ts/funded/

Депозит накопительный, сегодня сам менеджер мне сказал об этом,хотя я пришел с гривной.
Фишка в том,что в первый месяц можно пополнять сколько угодно, в резмере 3000грн/чел/день,
НО можно привести 10 студентов,и ты сможешь в день валюты купить на 30 тыс грн,по курсу,сегодня к примеру 16,54....можешь в день хоть 100 студентов привести,главное что-бы они все пришли с паспортами.

Пополнять на паспорт без присутсвия человека НЕЛЬЗЯ,нужно физическое присутствие.

Все пополнение можно делать на один депозит, то есть твой один депозит может в день пополнить хоть 100 человек.

И ставка нормальная 3 мес - 9%
6,9,12 мес - 10%

выплата %% в конце срока

У кого какие мысли по надежности валютных депозитов в банке Кредит Днепр, принадлежащем Виктору Пинчуку, в свете раскрутки скандала с расследованием дела Гонгадзе?

За закрытие уголовного дела об убийстве журналиста Георгия Гонгадзе против экс-президента Украины Леонида Кучмы была уплачена взятка в размере одного миллиарда долларов.
Об этом в эфире программы "Право на владу" заявил бежавший из Украины экс-первый заместитель генпрокурора Украины Ренат Кузьмин, передает ТСН.
http://podrobnosti.ua/criminal/2014/12/19/1008028.html

Собираюсь отнести в этот банк немного гривен на долл депо, но в пятницу началась раскрутка приведенной информации. К самому В.Пинчуку, вроде, никаких претензий, он давно филантроп и покровитель искусства. Но одновременно он - зять Л.Кучмы.

Вот запись самого выпуска ТСН (идет на 1+1, который принадлежит Бене).

Что форумчане знают / думают по этому поводу?
Alexus999

Подякував: 25 раз.
Подякували: 128 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 гру, 2014 04:45

Международное рейтинговое агентство Fitch Ratings понизило рейтинги устойчивости ПриватБанка и ПроКредит Банка с уровня “b-” до “ccc” и подтвердило рейтинг устойчивости Креди Агриколь Банка на уровне “b-”, говорится в пресс-релизе Fitch.

Рейтинги устойчивости всех трех банков исключены из списка Rating Watch “Негативный”.

[b]Долгосрочные рейтинги дефолта эмитента
(РДЭ) в иностранной валюте трех банков подтверждены на уровне “CCC”.

“РДЭ КАБ и ПроКредит Банка (Украина) отражают потенциальную поддержку от иностранных акционеров, в то время как рейтинги ПриватБанка обусловлены только кредитоспособностью банка на самостоятельной основе”, — отмечается в сообщении.

Понижение рейтинга устойчивости ПриватБанка до “ccc” отражает его слабые ключевые финансовые показатели.[/b]

неужели Привату уже и рефинанс не помогает?
Lion+

Подякував: 6 раз.
Подякували: 289 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 22 гру, 2014 05:21

Lion+
Рейтинги Украины опустили до ССС- негативный
у креди агриколь мамка иностранная
а ПроКредит Банку видимо и это не помогает, хотя там и ЕБРР есть
yustask

Подякував: 12 раз.
Подякували: 70 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 гру, 2014 09:42

Re: Байки про банки і не тільки....

Ну в зв"язку з тим що гривні взагалі перестав довіряти в зв"язку в непрогнозованою девальвацією, список банків які дозволяють це робити досить таки невиликий.
ПУМБ - найкращі проценти (11 %) і в касі на данний момент дійсно є валюта.
Приват - раніше був цікавіший, перед виборами давав поповнювати депо по адекватному курсу. І зв"язку з заполітезованістю власника перестає бути надійним.
КредитДнепр - маленький і тихеньки банк, але через місяць закінчується там депо, думаю краще вже валюту понести в щось більш більше.
Альфа - ну минулий тиждень зумів сконвертувати 2 раза по 3000 грн, а потім уже кажуть немає валюти, тому в мене виникло питання, якщо зараз її немає, то пізніше звідки вона з"явиться? тому з цим банком не бачу сенсу співпрацювати
ОТП - самий низький 4,5% і самий довгий строк - 6 міс. Надіюсь що цей банк виконає свої зобов"язання.

Ось інші хто дає конвертувати, але не співпрацював
Сбербанк- 1 рік депо і ще потрібно купити універсальний пакет за 135 грн. Ну я вважаю, що я приніс гроші в банк заробляти, а не віддавати ... тому тут принципово ні.
ВТБ - також 1 рік, але наскільки я читав він зараз згортає свою роботу, тому сенсу нести кровні взагалі не бачу.
ПІБ - також банк який досить таки згорнув свою роботу, навіть в моєму місті спочатку побудував величезний офіс і закрився ))))
Фінінси і Кредит - банк який заманює досить смачним курсом і %, але в банка кепські справи, тому краще обійти стороною
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 гру, 2014 10:19

трохи про Дельту

Однако банковский надзор НБУ не спешит вводить временную администрацию в Дельта Банк. Хотя такой шаг, будь он своевременно предпринят, вероятно, помог бы остановить шквал проблем: по данным, поступающим из самого банка, кредиты это финучреждение продолжало выдавать аж до начала осени. Также примечательно, что глава департамента банковского надзора НБУ Алла Шульга в прошлом была коллегой Николая Лагуна по Укрсоцбанку, а потом входила в число топов Кредитпромбанка, впоследствии присоединенного к Дельте.

http://forbes.ua/business/1385412-chto- ... aet-aktivy
m u k

Подякував: 452 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 гру, 2014 10:25

Ось чому у нас не має готівкової валюти :(

Forbes представляет 25 компаний, показавших по итогам первой половины текущего года наибольшие объемы импортных операций в Украине. В общей структуре импорта за январь-июнь доля этих компаний составляет 28,4%.
№ Название компании Отрасль $ млн
17 Банк «Південний» финансы 169.97

Попадание финансового учреждения в рэнкинг связано с тем, что банк является одним из немногих поставщиков наличного доллара в Украину, а это классифицируется как товарная операция.
По результатам первого полугодия, «Пивденный» купил валюты больше остальных импортеров, значительно обогнав таких крупных игроков этого рынка, как «Укрэксимбанк», «Приватбанк», «Финансы и кредит» и «Райффайзен Банк Аваль».
Все операции по закупке наличной валюты осуществлялись у крупнейшего ее поставщика в Украину австрийского Reiffeisen Bank.

http://forbes.ua/business/1385239-top-2 ... 385296#cut
m u k

Подякував: 452 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 гру, 2014 10:58

Скупердяй написав:
ПУМБ - найкращі проценти (11 %) і в касі на данний момент дійсно є валюта.
Приват - раніше був цікавіший, перед виборами давав поповнювати депо по адекватному курсу. І зв"язку з заполітезованістю власника перестає бути надійним.

А что тогда про ПУМБ говорить, владельца которого, судя по последним новостям, уже косвенно в поддержке терроризма обвиняют?
Malky

Подякував: 189 раз.
Подякували: 129 раз.

Профіль

#<1 ... 20592060206120622063 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор