V2 написав:Хай Новий рік несе дива! Нехай згорить дотла Москва! І ще б нам дуже повезло, Якби застрелився х-ло! А ще у наших ворогів, Хай ріки вийдуть з берегів! Хай газ по тридцять, Нафта двадцять, Хай москалі повеселяться! А нам - щоб жити без війни, Щоб снились кольорові сни! Щоб кожен українець - брат! Щоб рід помножився в стократ. Ми стали вільними від нині, Здобудем Слава Україні!
V2 написав:На продовження думки про російські державні банки в Україні. Перш ніж занести туди свої кошти - подумайте
Подумал...москали деньги продают на депозит...по законной дозе возвращают....Гришу наливают анлимитед. Что не скажешь про большинство банок с тутошними хозяйвами...А я не враг своему здоровью...))
Да сколько же можно эту вату в мозгах держать.И постоянно этот ватный бред писать.Если так мыслить то ваше здоровье может стать не вашим. Пора бы уже научиться смотреть чуть дальше своего носа.
звичайно, країна в переддефотному стані, і гроші нести - укр дупа овно банки (повний ППЦ) - укр держбанки (що буде з нимии при деж. дефолті) - євродочки із швейцарськими відсотками на рівні % у тумбочці - руссофашобанки - вертають тепер, дефолт РФ як мінімум на рік пізніше чим України. Ваша пропозиція?
w написав:omontana Киев, Декабрь 17 (Навигатор, Владимир Михайлов) – Россия с большой долей вероятности в январе-феврале 2015 года потребует от Украины вернуть долг в размере 3 миллиардов долларов, что станет финальным ударом по украинской экономике.
…..а по этому вопросу нужно обращаться к Азарову …Януковичу… киевская “хунта” тих денег не брала…
Моя пропозиція - купити оптичні приціли для наших снайперів в АТО
Пля, Уряд, НБУ і ВАБ вкупі нанесли мені збитків більше 10куе., і Ваша порада може бути слушною, але не забувайте, прицілу байдуже на кого дивитися, на сепаратиста, чи можновладця. Що думають "наші снайпери" я чув, тому унті вигідно щоб АТО тривало вічно.
Моя пропозиція - купити оптичні приціли для наших снайперів в АТО
Пля, Уряд, НБУ і ВАБ вкупі нанесли мені збитків більше 10куе., і Ваша порада може бути слушною, але не забувайте, прицілу байдуже на кого дивитися, на сепаратиста, чи можновладця. Що думають "наші снайпери" я чув, тому унті вигідно щоб АТО тривало вічно.
flyman Я б вибрав швейцарські проценти вкупі зі швейцарською надійністю. Але такого поки що нема. Росіяни гладко стелять, але будь-коли може стати "жостко спать". На цій гілці обговорювалась геополітична роль росбанків в Україні. Поки що вони грають в "доброго поліцейського": заходь, купуй бакси, непогані процентики вкупі з мовби надійністю.Прапори України висять на відділеннях,щоб не сумнівались в їх щирості. Захожу, бакси беру, короткі конвертаційні депозити допускаю. Хай переганяють зелень з Москви до нас. Але довго держати свої грошики у ведмежій пащі не збираюсь.