|
Байки про банки і не тільки....2008-2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 18 січ, 2015 19:09
cellar написав:стает похоже на приближающееся падение банковской системы.
Никакого падения банковской системы не будет через некоторое время в Украине будет максимум 30 банков , а больше и не нужно.
-
olgerd
-
-
- Подякував: 1503 раз.
- Подякували: 986 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 січ, 2015 19:50
olgerd написав: cellar написав:стает похоже на приближающееся падение банковской системы.
Никакого падения банковской системы не будет через некоторое время в Украине будет максимум 30 банков , а больше и не нужно.
Вряд ли 30, думаю 90-100. Позже, возможно, уменьшится еще немного. А то, "сколько нужно" или не нужно - не может оцениваться кем-то, это вопрос рынка - сколько выживет - значит столько и нужно.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8231 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 18 січ, 2015 19:53
IMPRINTER написав: mike41 написав:2 IMPRINTER А що зробите у разі настання страхового випадку із ПІБом та Альфою? Власні гроші віддасте колезі або лише принесете свої вибачення?
а чем вас пиб и альфа смущают? даже валюту отдают без заминки и в полном объеме. сейчас это главный индикатор надежности банка, который выполняют очень немногие.
Ти постійно фашистські банки рекламуєш. Для чого це ти робиш?
-
Flicker
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 317 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 січ, 2015 20:01
Обсяг операцій із готівковою іноземною валютою на міжбанківському валютному ринку України (купівля та продаж іноземних валют за гривні в доларовому еквіваленті) становив 343.3 млн. доларів США, у тому числі: обсяг валюти, купленої банками в населення, – 148.1 млн. доларів США; обсяг валюти, проданої населенню, – 195.2 млн. доларів США.
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Додано: Нед 18 січ, 2015 20:05
Flicker написав: IMPRINTER написав: mike41 написав:2 IMPRINTER А що зробите у разі настання страхового випадку із ПІБом та Альфою? Власні гроші віддасте колезі або лише принесете свої вибачення?
а чем вас пиб и альфа смущают? даже валюту отдают без заминки и в полном объеме. сейчас это главный индикатор надежности банка, который выполняют очень немногие.
а какие банки мне рекламировать? украинские? ))) может мне еще и валюту гривна рекламировать? я ж не дипломнет ))) а то у нас все такие патриоты и вместо того чтоб в родные укрбанки нести родные укрденьги продав запасы долларов, чтоб поддержать родное государство как это делали корейцы - так нет ... тут у нас своя рубашка ближе к телу ... за конвертауцилнными депо к ватникам аж бегом идут и к предателю Ринату по госрасцентам доллар покупать ... если я говорю что укрсиб хороший банк - это нормально ... но если я говорю что альфа - хороший банк - это фашистов рекламирую ... интересная у вас логика )) ... я пользуюсь услугами многих банков и российский в т.ч. (в том числе, а не исключительно) к которым как банкам у меня нет ниединой претензии впринципи. Поэтому пользовался, пользуюсь и буду продолжать пользоваться их услугами и далее и рекомендовать (а не рекламировать) их другим, если у меня спрашивают мою личную точку зрения (которую я никому не навязываю) ... уж так получилось, что в российских банках соотношение цена/качество наилучшее сейчас ...
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Нед 18 січ, 2015 20:31
IMPRINTER написав:... уж так получилось, что в российских банках соотношение цена/качество наилучшее сейчас ...
уж так получалось, что и у Надра в 2004, и у Дельты в 2013, и у Сбера в 1991 и 1998 было наилучшее соотношениее цена/качесвто ...
-
transi1
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 січ, 2015 20:53
А слухав чи читав хто-небудь виступ Германа Грефа на гайдарівському форумі на минулому тижні? Де керівник Сбербанка прогнозує кризу банківської системи РФ?
-
mike41
-
6
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 2508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 січ, 2015 20:53
IMPRINTER написав: Flicker написав: IMPRINTER написав:А що зробите у разі настання страхового випадку із ПІБом та Альфою? Власні гроші віддасте колезі або лише принесете свої вибачення?
а какие банки мне рекламировать? украинские? ))) может мне еще и валюту гривна рекламировать? я ж не дипломнет ))) а то у нас все такие патриоты и вместо того чтоб в родные укрбанки нести родные укрденьги продав запасы долларов, чтоб поддержать родное государство как это делали корейцы - так нет ... тут у нас своя рубашка ближе к телу ... за конвертауцилнными депо к ватникам аж бегом идут и к предателю Ринату по госрасцентам доллар покупать ... если я говорю что укрсиб хороший банк - это нормально ... но если я говорю что альфа - хороший банк - это фашистов рекламирую ... интересная у вас логика )) ... я пользуюсь услугами многих банков и российский в т.ч. (в том числе, а не исключительно) к которым как банкам у меня нет ниединой претензии впринципи. Поэтому пользовался, пользуюсь и буду продолжать пользоваться их услугами и далее и рекомендовать (а не рекламировать) их другим, если у меня спрашивают мою личную точку зрения (которую я никому не навязываю) ... уж так получилось, что в российских банках соотношение цена/качество наилучшее сейчас ...[/quote] Давай розберемось: Цена /качество 1.Альфа кредитка уступає багатьом кредиткам,в тому числі Привату,ОТП,Михайлівським і так далі. 2.Альфа банк- бувшого КГБ. В принципі нічого поганого,якби ти не кричав повсюду Альфа,Сберг і так далі. Фактично ти кричиш за тих хто вбиває наших хлопців. Якби ти мовчав -нічого страшного,а ти постійно рекаламуєш і на пенсійну і на депо. 3. В разі форс мажору: повноцінна війна -де будуть твої банки -ти подумав? Ні? Тому для чого їх постійно хвалиш? Ти відпоівіси за гроші тим -що ти рекомендував? НІ! Тому і помовчи пока війна не закінчиться,їнакше ти ворог,такий самий як ті ватники.
-
Flicker
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 січ, 2015 20:59
У разі повноцінної війни і банки з українськими власниками будуть там де і банки з російськими власниками ... тобто у повній ж...
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 січ, 2015 21:03
Скупердяй написав:У разі повноцінної війни і банки з українськими власниками будуть там де і банки з російськими власниками ... тобто у повній ж...
Згоден,але вони мають шанс вижити,коли ми переможемо. А їхні- 0 шансів. Про банк Путлера взагалі мовчу...
-
Flicker
-
-
-
-
Профіль
-
-
|