Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 22342235223622372238 ... 5791>
Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2015 19:09

Re: Байки про банки і не тільки....

cellar написав:стает похоже на приближающееся падение банковской системы.
Никакого падения банковской системы не будет через некоторое время в Украине будет максимум 30 банков , а больше и не нужно.
olgerd

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 986 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2015 19:50

olgerd написав:
  cellar написав:стает похоже на приближающееся падение банковской системы.
Никакого падения банковской системы не будет через некоторое время в Украине будет максимум 30 банков , а больше и не нужно.

Вряд ли 30, думаю 90-100. Позже, возможно, уменьшится еще немного. А то, "сколько нужно" или не нужно - не может оцениваться кем-то, это вопрос рынка - сколько выживет - значит столько и нужно.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8231 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2015 19:53

IMPRINTER написав:
  mike41 написав:2 IMPRINTER
А що зробите у разі настання страхового випадку із ПІБом та Альфою? Власні гроші віддасте колезі або лише принесете свої вибачення?

а чем вас пиб и альфа смущают? даже валюту отдают без заминки и в полном объеме. сейчас это главный индикатор надежности банка, который выполняют очень немногие.

Ти постійно фашистські банки рекламуєш. Для чого це ти робиш?
Flicker

Подякував: 25 раз.
Подякували: 317 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2015 20:01

Обсяг операцій із готівковою іноземною валютою на міжбанківському валютному ринку України (купівля та продаж іноземних валют за гривні в доларовому еквіваленті) становив 343.3 млн. доларів США, у тому числі:
обсяг валюти, купленої банками в населення, – 148.1 млн. доларів США;
обсяг валюти, проданої населенню, – 195.2 млн. доларів США.
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2015 20:05

Flicker написав:
  IMPRINTER написав:
  mike41 написав:2 IMPRINTER
А що зробите у разі настання страхового випадку із ПІБом та Альфою? Власні гроші віддасте колезі або лише принесете свої вибачення?

а чем вас пиб и альфа смущают? даже валюту отдают без заминки и в полном объеме. сейчас это главный индикатор надежности банка, который выполняют очень немногие.

а какие банки мне рекламировать? украинские? ))) может мне еще и валюту гривна рекламировать? я ж не дипломнет ))) а то у нас все такие патриоты и вместо того чтоб в родные укрбанки нести родные укрденьги продав запасы долларов, чтоб поддержать родное государство как это делали корейцы - так нет ... тут у нас своя рубашка ближе к телу ... за конвертауцилнными депо к ватникам аж бегом идут и к предателю Ринату по госрасцентам доллар покупать ... если я говорю что укрсиб хороший банк - это нормально ... но если я говорю что альфа - хороший банк - это фашистов рекламирую ... интересная у вас логика )) ... я пользуюсь услугами многих банков и российский в т.ч. (в том числе, а не исключительно) к которым как банкам у меня нет ниединой претензии впринципи. Поэтому пользовался, пользуюсь и буду продолжать пользоваться их услугами и далее и рекомендовать (а не рекламировать) их другим, если у меня спрашивают мою личную точку зрения (которую я никому не навязываю) ... уж так получилось, что в российских банках соотношение цена/качество наилучшее сейчас ...
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2015 20:31

IMPRINTER написав:... уж так получилось, что в российских банках соотношение цена/качество наилучшее сейчас ...

уж так получалось, что и у Надра в 2004, и у Дельты в 2013, и у Сбера в 1991 и 1998 было наилучшее соотношениее цена/качесвто ...
transi1

Подякував: 0 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2015 20:53

А слухав чи читав хто-небудь виступ Германа Грефа на гайдарівському форумі на минулому тижні? Де керівник Сбербанка прогнозує кризу банківської системи РФ?
mike41
6

Подякував: 847 раз.
Подякували: 2508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2015 20:53

IMPRINTER написав:
  Flicker написав:
  IMPRINTER написав:А що зробите у разі настання страхового випадку із ПІБом та Альфою? Власні гроші віддасте колезі або лише принесете свої вибачення?

а какие банки мне рекламировать? украинские? ))) может мне еще и валюту гривна рекламировать? я ж не дипломнет ))) а то у нас все такие патриоты и вместо того чтоб в родные укрбанки нести родные укрденьги продав запасы долларов, чтоб поддержать родное государство как это делали корейцы - так нет ... тут у нас своя рубашка ближе к телу ... за конвертауцилнными депо к ватникам аж бегом идут и к предателю Ринату по госрасцентам доллар покупать ... если я говорю что укрсиб хороший банк - это нормально ... но если я говорю что альфа - хороший банк - это фашистов рекламирую ... интересная у вас логика )) ... я пользуюсь услугами многих банков и российский в т.ч. (в том числе, а не исключительно) к которым как банкам у меня нет ниединой претензии впринципи. Поэтому пользовался, пользуюсь и буду продолжать пользоваться их услугами и далее и рекомендовать (а не рекламировать) их другим, если у меня спрашивают мою личную точку зрения (которую я никому не навязываю) ... уж так получилось, что в российских банках соотношение цена/качество наилучшее сейчас ...[/quote]

Давай розберемось: Цена /качество
1.Альфа кредитка уступає багатьом кредиткам,в тому числі Привату,ОТП,Михайлівським і так далі.
2.Альфа банк- бувшого КГБ. В принципі нічого поганого,якби ти не кричав повсюду Альфа,Сберг і так далі. Фактично ти кричиш за тих хто вбиває наших хлопців. Якби ти мовчав -нічого страшного,а ти постійно рекаламуєш і на пенсійну і на депо.
3. В разі форс мажору: повноцінна війна -де будуть твої банки -ти подумав? Ні? Тому для чого їх постійно хвалиш?
Ти відпоівіси за гроші тим -що ти рекомендував? НІ!
Тому і помовчи пока війна не закінчиться,їнакше ти ворог,такий самий як ті ватники.
Flicker

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2015 20:59

У разі повноцінної війни і банки з українськими власниками будуть там де і банки з російськими власниками ... тобто у повній ж...
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2015 21:03

Скупердяй написав:У разі повноцінної війни і банки з українськими власниками будуть там де і банки з російськими власниками ... тобто у повній ж...

Згоден,але вони мають шанс вижити,коли ми переможемо. А їхні- 0 шансів.
Про банк Путлера взагалі мовчу...
Flicker

Профіль

#<1 ... 22342235223622372238 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей